Nyfödd flicka hittades i soppåse

DANMARK. En nyfödd flicka hittades i en soppåse mellan två containrar i Ballerup i Köpenhamn under lördagen. Flickan uppges vara vid liv.

Det var under lördagen klockan 15:30 som dansk polis hittade en liten nyfödd flicka mellan två containrar i Ballerup i Köpenhamn. Enligt dansk polis ska flickan vara vid liv och mår relativt bra med tanke på omständigheterna.

— Köpenhamns polis hittade klockan 15.30 ett spädbarn lämnat på Baltorpvej i Ballerup. Det är en nyfödd flicka som är vid liv och efter omständigheterna mår bra, säger konstapeln Jens Møller.

Den danska polisen uppger att flickan legat i påsen i cirka ett dygn och fördes direkt till sjukhus efter att man funnit henne. Polisen har spärrat av ett stort område och letar just nu efter spår i jakten på förövarna.

Källa:
Nyfödd flicka hittad i en soppåse

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.


  • Lämna ett svar