Nyårstal av Simon Lindberg

Av ,
Nordiska motståndsrörelsens ledare
59

MOTSTÅNDSRÖRELSEN/RADIO NORDFRONT. Nordiska motståndsrörelsens ledare analyserar det gångna året och talar om det kommande i detta inspirerande nyårstal.

Här följer talet i textform och med länkar till en del av sakerna som tas upp:

God afton Norden-vänner!

Idag är det årets sista dag. Den 366:e och absolut sista dagen på hela år 2016.

Nyårsafton är en dag då man både bör blicka tillbaka och titta framåt. En dag för reflektion över det som hänt under året, då man kan dra lärdomar av sina misstag och låta sig inspireras av sina egna och andras bättre stunder. Nyårsafton handlar också om förväntningar på det kommande året, om nya målsättningar och visioner.

När jag blickar tillbaka på året kan jag inte snabbsummera det på något annat vis än genom att säga: Vilket otroligt år vi har fått vara med om och tillsammans skapat! Det har varit en sann ära att få leda Nordiska motståndsrörelsen under 2016.

Vi har givetvis slagit nya aktivitetsrekord. Redan på Nordendagarna i slutet av augusti hade jag glädjen att kunna meddela att vi i Sverige publicerat fler kamprapporter än under hela året 2015 trots att vi då slog aktivitetsrekord. Det kanske för vissa av er inte känns så speciellt längre då faktum är att detta nu är femte året i rad vi överträffar oss själva, men för mig personligen ger det mig precis samma tillfredsställelse nu som för fem år sedan. Vi blir bevisligen bara mer och mer aktiva hela tiden utan stopp för att hämta andan.

En stor anledning till ökningen är såklart att vi rekryterar en hel del nya människor, men också att vi har verkligt starka människor i vår kärna. Fanatiker som offrar allt för kampen och som vår framtida seger är totalt beroende av. Rakryggade och offervilliga män och kvinnor som står som föredömen för alla nyrekryter.

Vad gäller aktivismen under året så får ni vänta ytterligare ett par dagar på vår årsrapport som kommer upp på Nordfront för att få alla detaljer kring det gångna året, men redan nu vill jag dock ge en stor eloge till våra allra driftigaste och mest hängivna aktivister. Jag väljer här att ge er de mest aktiva kommunerna i bokstavsordning, istället för rangordning, för att inte förstöra spänningen inför årsartikeln. Därför säger jag: Mycket bra jobbat kamrater i Borlänge, Emmaboda, Göteborg, Hudiksvall, Karlstad, Landskrona, Ludvika, Luleå, Skövde, Stockholm, Sundsvall, Örebro och i Örnsköldsvik. I alla dessa kommuner har det utförts minst en aktivitet i veckan under hela året! I den allra bästa av dem har det till och med utförts en aktivitet varannan dag. Det är helt fantastiskt och står verkligen som mall att leva upp till för alla andra!

Förutom ökad basaktivism och nyrekrytering kommer jag att minnas år 2016 som året då vi lade grunden till en nationalsocialistisk demonstrationskultur, året då vi bröt ny mark med så kallad Good will-aktivism, året när vi utpräglade oss som den sista utposten i kampen mot homolobbyn och året då systemet på allvar började visa att de verkligen inte ser mellan fingrarna när det gäller våra framgångar. Men 2016 var även året när Norge verkligen vaknade och när vi tog våra första spadtag på Island.

Vi lade alltså grunden till en nationalsocialistisk demonstrationskultur. Den 1 maj, på arbetarrörelsens internationella dag, samlade vi 350 personer i våra led i Borlänge, under parollen ”Kamp mot storfinans och folkförrädare”. Demonstrationen blev den största nationella på många år och den största öppet nationalsocialistiska sedan 30-talet. Denna dag gjordes vi världsberömda över en natt och omtalades i etablerad media på massvis med olika språk.

Vi visade upp oss som en stark och växande kraft och att den nationella rörelsen åter är på frammarsch. Vi visade att det finns en sann arbetarrörelse som verkligen tar tillvara på den nordiska arbetarens intressen till skillnad från de röda kapitalistlakejerna. Borlänge ägdes av Nordiska motståndsrörelsen den 1 maj!

Med blodad tand började vi ganska snart att börja planera nästa demonstration. Den blev mer öppen till sin utformning och gick av stapeln i Stockholm den 12 november under parollen ”Stoppa främlingsinvasionen!” Dit lyckades vi dubbla vårt deltagarantal och blev alltså 700 personer, trots att flertalet människor som kom lite sent av polisen inte tilläts ansluta sig till tåget. Nordic Resistance Movement spreds återigen som en löpeld i världens media och folket i Norden fick sig åter ett bevis på att vår rörelse är högst levande.

Mindre än en månad efter denna lyckade demonstration i Stockholm bar det av österut till Helsingfors på Finlands självständighetsdag och även där slogs deltagarrekord. Även i Finland arrangerade Motståndsrörelsen nämligen den största nationalsocialistiska demonstrationen i landet sedan andra världskriget!

Vi bröt under året ny mark med så kallad Good will-aktivism. Jag läser från vår Aktivisthandbok som utom i en ny och uppdaterad version under året vad vi menar med detta begrepp:

”Dessa aktioner går ut på att ge utsatta medborgare av nordiskt ursprung hjälp med sådant som staten, eller systemtrogna hjälporganisationer inte kan eller vill.” och ”Syftet med dessa aktioner är inte att få status som fromma ‘bror duktig’-typer. Eggen ska i stället riktas mot systemets ovilja eller oförmåga, för att därmed avslöja ett korrupt och oansvarigt styre av landet.”

Vi har patrullerat gatorna vid flertalet tillfällen i många olika städer för att skydda vårt folk undan våldet som polisen misslyckas med. Vi har agerat trygghetsvärdar på badhus där sexuella övergrepp inträffat och staten inte kunnat garantera besökarnas säkerhet, vi har samlat upp skräp som slängts i delar av naturen som tycks ha glömts bort av politikerna och istället omplacerat till lämpligare platser och vi har haft soppkök för utsatta folkkamrater som svikits av det styrande systemet som hellre lägger skattepengarna på främlingar. Som en form av Good wil- aktivism har vi också deltagit och protesterat vid flertalet möten för öppnandet av nya flyktingförläggningar, försökt varna Skellefteåborna för Trästocksfestivalen och de sexuella övergrepp som vi förstod skulle komma att ske där och vi har konfronterat så kallade ensamkommande flyktingbarn på Gotland som släppts fria efter en brutal gruppvåldtäkt på en handikappad kvinna.

Vår kamp mot homolobbyn har intensifierats ordentligt under 2016. Tidigare år har endast enstaka aktiviteter utförts mot denna del av hydrans många huvuden, men under framförallt sommaren 2016 var det kanske den folkfiende som det riktades störst kraft mot från oss. Det är såklart helt naturligt att motståndet ökar på de fronter där fienden flyttar fram sina positioner. Bra jobbat alla aktivister som tvingade PRIDE-spektakelna på reträtt under 2016. Det har varit en fröjd för ögat att se våra fienders flagg stå i lågor. Folkfientligt flagg kommer nämligen aldrig att accepteras i Norden oavsett om avsändaren är EU, homolobbyn eller röda vandaler.

Systemet har slagit mot oss. Redan tidigt under året kunde vi se vilka obegränsade resurser polisen tycks ha i Skellefteå när de trakasserade nästeschef Robert Eklund, på Gotland när de skulle skydda rasfrämlingarna misstänkta för den grova gruppvåldtäkten eller när de misshandlade och grep samtliga demonstranter i Stockholm i samband med den så kallade förintelsens minnesdag. Dessa nämnda händelser och andra saker som exempelvis stoppade bilar och visitationer i samband med aktiviteter eller för den delen att folk hindrades från att komma och titta på våra tal under våra demonstrationer är vi dessvärre ganska vana vid.

Det var egentligen först i samband med demonstrationen i Stockholm den 12 november som systemet verkligen visade sitt rätta ansikte. Bindgalna poliser gick bärsärk med tårgas och batonger och slog en av våra aktivister medvetslös – helt oprovocerat. Det följdes upp av deras kollegors agerande i samband med Helsingfors-demonstrationen då Emil Hagberg greps och placerades i samma fordon som en ökänd så kallad antifascist. Det stora problemet med det hela var bara att Hagbergs händer hade låsts fast bakom ryggen medan kapitalets springpojke var helt fri. Mirakulöst nog lyckades Hagberg slita sig loss efter att ha blivit grovt misshandlad och började slå tillbaka, och först då, när antifascisten började hamna i underläge bröt polisen in för att stoppa det hela.

På ännu högre nivå än i de blåkläddas led agerar systemet också mot oss. I takt med medias hets kring en uppenbar false flag-aktion mot en skånsk kommunpolitiker och en omkommen röd pundare som spottade mot våra aktivister skriker de om förbud och kort efter att Storbritanniens parlament förbjöd organisationen National Action så gick också Finlands polismyndighet med stöd av landets statsminister ut och sa att man skulle driva ärendet om att förbjuda Motståndsrörelsen. En process som kommer att avgöras i domstol under 2017.

Även i Norge spänner systemet musklerna och säkerhetspolisen, PST, tycks mångfaldigt ha ökat sin budget för att kväsa nationalsocialistisk opposition. Våra norska aktivister har verkligen fått upp farten under det gångna året och förutom att mångdubbla sitt medlemsantal och slå sitt aktivitetsrekord rejält har de också börjat synas mer och mer offentligt på gatorna. Detta gillar såklart inte PST som förutom att dyka upp på aktivisters arbetsplatser och hemma hos folk också sparkat ut en norskrysk nationell ur landet och hotat den svenskfödde nästeschefen Tommy Nyberg med samma behandling.

Fler utvisningar ur Norge av skötsamma människor med ”fel” åsikter kanske kan komma att ske under de nästkommande 365 dagarna. Ett förbud av organisationen i Finland kanske kan bli verklighet under det kommande året. Den första patrioten som mördas av systemets blåklädda huliganer sedan Mikael Krussel kanske kan bli en realitet under 2017.

Men, jag säger: Låt skiten komma! Systemet och våra fiender kan göra precis vad de vill för att tysta oss – de kommer dock ALDRIG att lyckas stoppa vår framfart. Mord, förbud och utvisningar kan inte ta död på nationalsocialismen och den ständigt växande folkstorm som kämpar i dess heliga namn!

I takt med att vi växer kommer repressionen öka och på andra hållet kan vi också se den ökade repressionen som ett bevis på vår tillväxt. Vi ses nu på riktigt som ett reellt hot mot detta system. Vi är de som sionisterna ser som sina värsta fiender, vi är de som globalisterna drömmer mardrömmar om och som får våra folkförrädare till politiker att krama gosebjörnen extra hårt när de kissat i sängen. Och detta med all rätt!

Vi har onekligen vind i seglen och det går bra för oss. Vår rörelse går framåt, vår politik börjar få gehör. Det vita folket reser sig världen över och slår sig fria från sionismens bojor – det har vi kunnat bevittna i Storbritannien i samband med Brexit och i USA med anledning av Trumps valseger. För att förtydliga så menar jag inte på något vis att Brexit genomdrevs för att engelsmännen blivit nationalsocialister eller att Trump ens är i närheten av att vara nästa Hitler, men jag menar att de som regerar världen lade mycket krut på att Brexit inte skulle genomdrivas och att Trump inte skulle väljas – ändå skedde så och det är modernhistoriskt sett tämligen unikt.

Det är två bevis av flera på att den styrande eliten inte längre kommer undan med precis vad som helst och Norden är inget undantag. Även vårt folk har mer och mer börjat se igenom lögnerna som våra politiker och massmedia spottar ur sig och de har på allvar börjat tröttna. Detta är något ingen kan förneka, åtminstone ingen som tagit sig utanför högskoleområdet eller det haschstinkande bokcaféet för att faktiskt prata med vanligt hederligt folk. Vårt folk inser att vi lever i en ny tid och att det behövs en ny politik och det finns helt klart en framtid för nationalsocialism i Norden!

Någon på motståndarsidan som hör detta tänker säkert just nu att ”Haha det där har vi hört förut”. Och skratta ni på om ni nu känner för det, ert skratt förändrar dock inte det faktum att nationalsocialismen och vår rörelse mår bättre nu på år 2016:s sista dag än den gjort på 80 år. Ni kanske tror att våra idéer tillhör det förflutna och att vi begravdes år 1945? Ni kan inte ha mer fel, nationalsocialismen behövs mer än någonsin tidigare och vi reser oss som en fågel Fenix ur askan och det finns absolut ingenting ni kan göra för att stoppa oss!

Kära folkkamrater, det är spännande tider vi lever i. I 17 år lade vi en oraserbar grund. 2015 var året när frukterna började skördas och saker började hända. 2016 var året då vi på många sätt bröt barriären. År 2017 kan vi nå hur långt som helst. Blir skillnaden mellan 2016 och 2017 lika stor som den mellan 2016 och 2015 så kommer det verkligen att hända saker framåt.

Jag vill avsluta mitt nyårstal med några hälsningar. Jag vill hälsa till Juridikfronten, Expo, AFA, vissa osunda element inom polismakten och alla andra som endast tycks känna större hat för yttrandefriheten än vad de gör för sitt egna folk: Det är inte sunt att bara leva på hat och vrede. Era, enligt vänsterretorik, ”fascistiska” metoder hör inte hemma i en modern demokrati. Låt 2017 bli året då era huvuden exploderar av ert hat då ni trots era mer eller mindre avancerade försök att tysta oss misslyckas fatalt och vi fortsätter gå framåt och ständigt bryta ny mark.

Jag vill hälsa till alla våra nyblivna sympatisörer som åtminstone i nuläget inte är mer än så. Låt 2017 bli året då ni verkligen gör allt ni kan för att visa ert stöd. Sprid våra alster på nätet, skänk pengar och handla av Nordfront Förlag. Ta en skarp funderare på ett partimedlemskap eller åtminstone ett stödmedlemskap. Dyk upp på våra demonstrationer under det kommande året och hjälp därigenom till med att visa upp den nationella rörelsens samlade styrka.

Jag vill hälsa till alla ni som sympatiserat med oss en tid, men fortfarande velar lite och funderat ett tag på att ansöka om medlemskap. Sluta upp med att fundera och gör slag i saken. Livet är för kort för överanalyser eller borgerlighet och om tillväxten till vår organisation fortsätter kommer ni på segerdagen snart inte ens längre att räknas som en av de som var med från början!

Jag vill hälsa till alla våra befintliga partimedlemmar. Kämpa för att överträffa er själva under 2017. Hur lite eller hur mycket ni än gjorde för kampen under 2016 så se till att försöka göra ännu mer gott under 2017.

Jag vill slutligen hälsa till alla våra aktivister med ett kort men från djupet av mitt hjärta välmenat: Tack! Fortsätt vara de fantastiska människor och föredömen ni är.

Nyblivna och äldre sympatisörer, partimedlemmar och aktivister – tillsammans har vi möjligheten att göra 2017 till något verkligt stort – till året då vi slog igenom på allvar. Vi har förutsättningarna, vi har tron, vi har verktygen. Vi har ett nyfiket folk som börjat slå sig loss, vi har nationalsocialismen och sanningen på vår sida, vi har en stark organisation i Nordiska motståndsrörelsen. Det är upp till er alla – till oss alla – hur långt vi ska nå under det kommande året.

Mitt nyårslöfte till er alla – är att jag åtminstone ska göra allt jag bara kan för att vi ska skriva historia under 2017!

Gott nytt år på er. Hell seger!

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

59 Kommentarer till "Nyårstal av Simon Lindberg"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Daniel Nebelung
Gäst
Nybörjare
Daniel Nebelung

Ett tal att avsluta året på samt starta det! Detta kommer vi lyssna till efter middagen jag bjudit min vänner på. När sådana krafter verkar för trygghet känner jag att det finns en framtid för oss.

Danny Jönsson
Gäst
Nybörjare
Danny Jönsson

Bra talat! Gott nytt kamp år! Låt året 2017 bli många rubriker, Hell seger!!

Daniel Nebelung
Gäst
Nybörjare
Daniel Nebelung

Detsamma! Flaggan i topp! (På Kärnan då)

Fredrik Vejdeland
Admin
Nybörjare
Stort tack alla för det gångna året! Från den dagliga aktivismen till de större kraftsamlingarna, där vi verkligen gått framåt. Och alla nya medlemmar…det är så många nya så att man inte kan hålla reda på dem (herr badhusbesökare i det lokala badhuset i Kungälv vet vad jag talar om). 159 medlemmar i Sverige enligt Expo. ”You Wish” att det skulle vara så få, men vi motbevisar er gärna igen vid en ny demonstration under 2017. I dagarna kommer flera andra sammanfattningar och krönikor kring det gamla respektive nya året att publiceras på Nordfront. Det har hänt stora saker, för… Läs mer »
Mats L
Gäst
Nybörjare
Mats L

Sorry Fredrik, jäkla bärbar – tummen Upp ska det vara.
TACK alla som gått före och lagt grunden, under 2017 kommer jag att träffa en del av er. Gott Nytt Kampår!

Magnus Wardmo
Gäst
Nybörjare
Magnus Wardmo

Mycket inspererande tal!
Hell Seger!

Janne
Gäst
Nybörjare

Hell seekeri!

Juha
Gäst
Nybörjare

Hell neekeri!

Ingemar Westerbring
Gäst
Nybörjare

Gott Nytt År!

Länge leve ett befriat och enat Norden!

Thomas Jackson
Gäst
Nybörjare

Tack Simon!
Väl talat! Jag har under senaste tio-20 åren träffat så många främlingar inom Sveriges gränser som beter sig som om de, icke vi svenskar, äger Sverige. Och så många hunsade svenskar som inte vågar säga det minsta för att stå upp för sin hävdvunna rätt, så jag förstår väl nödvändigheten av Nordiska Motståndsrörelsen kamp om vårt folk, vår nation och kultur skall överleva. Jag skall bidra på mitt sätt. Därmed önskar jag Dig med familj, alla andra ledare och aktivister med respektive familjer i NMR ett riktigt gott nytt nordiskt år!
Thomas Jackson

Sven
Gäst
Nybörjare
Sven

Gott nytt 2017 till dig också, Thomas! Du är verkligen en hedersknyffel.

Tommy Nyberg
Gäst
Nybörjare
Tommy Nyberg

Gott Nytt År folkkamrater.
Hell Seger!

)))Ovhev(((
Gäst
Nybörjare
)))Ovhev(((

Länge leve fanatism länge nationalsocialism

Jan-C. Pedersen
Gäst
Nybörjare

Godt nytt kampår frender og kamerater! HELL SEGER!

)))Ovhev(((
Gäst
Nybörjare
)))Ovhev(((

Lyssnnar om och om igen
Rikdiga bra tal simon lindgren

Tobbe Vellinge
Gäst
Nybörjare
Tobbe Vellinge

Inspirerande tal och låt oss tillsammans skriva historia kamrater!
Inte en Nordbo skall missa att vi finns ,låt det ligga på varje Nordbos näthinna att Nordiska Motståndsrörelsen är här för att stanna!

Gott nytt kampår kamrater och Hell seger!

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

Vilket fantastiskt bra tal av dig Simon Lindberg!

Och tack själv för allt du gör för vårt folk.

Gott Nytt 2017.

Hell Seger!

pär Sjögren
Gäst
Nybörjare
pär Sjögren

Framtiden blir spännande!
Gott nytt år alla kämpar!

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Tack Simon för Ditt underbara tal. ETT GOTT NYTT KAMPÅR 2017 kan inte börja bättre efter Dina kärnfulla inlägg.

wolf
Gäst
Nybörjare
wolf
Fint tal, orsaken jag själv åtminstone är en sympatisör och inte medlem är jag får en bild från simon lindberg av rörelsen där man är beredd att dedikera sitt liv för saken, men sen en helt annan bild får jag från medlemmarna. Inte bara angående dödsfallet i finland utan även tycker flera medlemmar att breivik gjorde rätt och är en hjälte. Sånt för mig är oacceptabelt och jag tycker det kommer konflikterande budskap. Vore bra om sånthär kunde i någon form redas ut vilken ståndpunkt organisationen har till dessa frågor så man faktiskt vet vad man ger sig in på.
Mats L
Gäst
Nybörjare
Mats L

Wolf: Du ska inte förväxla kommentarer här med medlemmars uppfattning. Och angående vad Nordiska motståndsrörelsen anser vet du säkert redan var du ska leta.

wolf
Gäst
Nybörjare
wolf

ärigt talat nej det vet jag inte, och kommentarerna får stå kvar med höga poäng betyg så man måste ju anta det är så folk här tycker.

Klaus Barbie
Gäst
Nybörjare
Klaus Barbie

Lite trolleri på nyårsafton skadar aldrig nej

Ingemar Westerbring
Gäst
Nybörjare

@wolf. Ingen annanstans än här på Nordfront, hittar du så här öppen yttrandefrihet, och det är vi stolta över. Men vi kan inte belastas för dina inbillningar.

För ett befriat och enat Norden!

Lingonet
Gäst
Nybörjare
Lingonet

Gott nytt kampår bröder och systrar!

Jeff
Gäst
Nybörjare
Jeff Hede

Gott nytt kampår!

Thor Viking
Gäst
Nybörjare
Thor Viking
Bra och inspirerande tal. Något som kan vara en fantastisk nyhet om kampen mot globalisternas djävulsormar är att Bilderbergs hemsida blev hackad i natt med ultimatum. ””Dear Bilderberg members, from now on, each one of you have 1 year (365 days) to truly work in favor of humans and not your private interests,” the hackers, who identified themselves as the ”HackBack movement and Anonymous,” said in a message posted at bilderbergmeetings.org. “Otherwise, we will find you and we will hack you,” they threatened the “Wealthy Elitico-Political 1 percent.” “Mind the current situation: We control your expensive connected cars, we control… Läs mer »
Andersson
Gäst
Nybörjare

Väl och inspirerande talat – Hell seger och ett Gott Nytt Kampår 2017. Det finns bara ett alternativ till den globalistiska utsugarekonomi som råder i dagens västvärld och den stavas NATIONALSOCIALISM.

Ekonomisk stödmedlem 10.000 kr
Gäst
Nybörjare
Ekonomisk stödmedlem 10.000 kr

Bra Simon! Morgondagen tillhör oss.
https://youtu.be/29Mg6Gfh9Co

Winslöf88
Gäst
Nybörjare
Winslöf88

Ett mycket väl skrivit tal!
Ett tal som när man läste ej gick att ta blicken ifrån!
Ett extremt bra ledarskap vi har i NMR.
Här hemma jobbar skrivaren förfullt för morgondagen då det skall delas ut och sättas upp propaganda i minst! 5 Kommuner i Skåne Län under samma dag!
Bestämde mig för att göra detta när man läst ditt tal!
Så första dan år 2017 skall Skånska kommuner få se när den Nationalsocialistiska rörelsen växer sig ännu mer starkare och med ännu mer kraft!
Gott Nytt år önskar jag alla mina Kamrater!
Hell Seger! //

Irene K
Gäst
Nybörjare
Irene K

Tack, Simon, för det goda och de rätta orden!
Сongratulation Gott Nytt År från vänner från Ryssland.
Hell Seger!

FörEttFrittNorden
Gäst
Nybörjare
FörEttFrittNorden

Gott nytt år alla frihetskämpar!
Hell seger!

Klaus Barbie
Gäst
Nybörjare
Klaus Barbie

Fantastiskt inspirerande tal Simon! Jag är övertygad om att Rörelsen kommer fortsätta växa 2017. Själv har jag kommenterat här, skänkt pengar, ansökt om partimedlemskap samt närvarat vid demonstrationen i Stockholm. Nyårslöftet får väl bli att fördubbla insatsen! Gott nytt år!

Parken
Gäst
Nybörjare
Parken

Mycket bra tal Simon Lindberg! Gott Nytt År önskar jag alla.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Utomordentligt tal av Lindberg, ett gott nytt år till er alla hoppas jag om än det ser mörkt ut både bokstavligt och bildligt i detta numera sorgliga och degenererade rike.

Vi må ha lite olika åsikter i vissa frågor och hamnar i luven på varandra i debattfälten av och till men vi vet ändå vilka som är de verkliga fienderna är i slutändan.
Dessa individer förtjänar inget gott, varken nästa år eller någonsin.

Spetz
Gäst
Nybörjare
Spetz

Verkligen ett imponerande år för Motståndsrörelsen, verkar gå åt rätt håll på de flesta punkterna.

All heder och tack till de som sitter/suttit inne på grund av åsiktsförföljelse. Tänker speciellt på Vejdeland och Saxlind.

Gott nytt år, ses på barrikaden!

Fasces
Gäst
Nybörjare
Fasces

Väldigt inspirerande tal.
Framtiden tillhör oss.

Gottnytt kampår
Mvh
D. Näste 5

Daniel Mattsson
Gäst
Nybörjare
Daniel Mattsson

Gott nytt år!

Daniel Gunstedt
Gäst
Nybörjare
Daniel Gunstedt

Bra talat, gott nytt år!

Hell seger!

jonsson
Gäst
Nybörjare
jonsson
Lät oerhört inspirerande och samt kraftfullt. Insikten borde ha nått den mest fullblodade idioten vid detta laget så det behövs ingen egen forskning eller sökande för att få ihop några röda trådar längre om hur samhället barkar. De röda pundarpisset som finns till EXPOs tjänst är egentligen inte den största faran mot samhället utan det är när den svenska ZIONISTregeringen nu rekryterar MENAiter inom försvaret för framtida militärpolis emot det egna folket, det är den största faran i sin helhet faktiskt. Men innan ”svenskt försvar” har lyckats rekrytera tillräckligt många 25 åriga baaarn till sina övningar inom den falska ”demokratins… Läs mer »
En träl
Gäst
Nybörjare
En träl

Gott nytt år, alla segervissa män och kvinnor!

Vilhelmina
Gäst
Nybörjare
Vilhelmina
Har sett ytterligare avsnitt av ”the greatest story never told” och mår dåligt. Inte konstigt, har kommit till 14 och 15. Inte nog med att det hände, det ska mörkläggas också och offren görs till syndabockar. Så vad bra att Simon hade ett nyårstal redo att lyssna på en timme kvar av 2016. Nu känns det bättre, det finns hopp och rättvisan kanske kan segra till slut trots allt. Så Gott Nytt År till alla där ute. Fortsätter nya året som det gamla och fördjupar mig i ”the story”. Stänger fönster och drar för gardinerna så vi slipper smällare och… Läs mer »
J
Gäst
Nybörjare
J

Mitt nyårslöfte är att bli aktivist i Nordiska Motståndsrörelsen!

Idun
Gäst
Nybörjare
Idun

Aktivera!

NMR!

Daniel Nebelung
Gäst
Nybörjare
Daniel Nebelung

Ett nyår på söder i Helsingborg, ja vad säger man. Blir helt mållös, berikare skjuter sönder egendom och det är i att likna upplopp. Mödrar med sina barnvagnar står och hejar på andra berikare. Detta är så fruktansvärt främmande för mitt sätt att tänka och agera, UT MED PACKET! Sedan som grädde på moset, polisen. Kör några rundor, gå och kollar den lokala vapen handlaren och sedan åker man hem. Detta är mitt land, men jag känner snart ej igen det. NMR 2018!

En träl
Gäst
Nybörjare
En träl

Det är milt sagt för jävligt!!!

legionæren af 27 juni 1942
Gäst
Nybörjare
legionæren af 27 juni 1942

Til kamp alla vita ursprungsfolk i Germania och Norden.
Tack for 2016, alle motståndskvinnor och motstandsman i NMR.
Rasism mot ursprungsfolk i varlden skal krossas och tro mig, vi vil vinna kampan mot sionism/ mångfald.
Bra tal av Simon Lindberg.
Til alla ursprungsfolk i varlden;
Gott Nyttår!

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

Simon Lindberg är fanatisk och kompromisslös.

En hängiven nationalsocialist!

Det är endast sådana som ska vara i ledningen för Nordiska Motståndsrörelsen.

När jag hör hans vilja och engagemang så blir jag varm i hjärtat.

Hell Seger!

Whisker
Gäst
Nybörjare
Whisker

Mycket bra tal av Simon Lindberg. Hell seger och god fortsättning på det nya året alla nationella.

Ola Nordmann
Gäst
Nybörjare
Ola Nordmann

Fra Norge kan jeg bare si Heil Simon Lindberg! Våres Leder fra Kirkenes i Nord til ‘malmø i sør, Vårt rike er Nordens Folk’s glem aldrig det..
Dere trenger hjelp med engelsken, jeg er deres deres ydmyke hjelper…. test me, i¨lll be at your utmost service, this will be at nordfront service, i promise, i do not break my word.

Hottis
Gäst
Nybörjare
Hottis

Ett inspirerande och kompromisslöst tal av det slag som behövs höras.

Känner mig mer optimistisk och ”taggad” än på länge.

Susanne Stenberg
Gäst
Nybörjare
Susanne Stenberg

Ett mkt fint tal,Lindberg .
2017 skriver vi historia, helt korrekt.

Gott nytt ,kampår!

PB031
Gäst
Nybörjare

Bra tal av Lindberg!

Gott nytt kampår kamrater!

Hell Seger!

/ En i Kampgrupp 203

Janne
Gäst
Nybörjare

Varför talar grabben danska?

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Då har du aldrig hört danska min gode man, jag tar dig på allvar nämligen.
Man brukar kalla oss obildade och korkade men detta tog då priset må jag säga.

Janne
Gäst
Nybörjare

Finska då, eller…? Kan bara svenska.

Luleå
Gäst
Nybörjare
Luleå

Ett mycket bra, inspirerande och kompromisslöst tal som vanligt av dig Lindberg!
Som aktiv i Luleågruppen blir jag lite extra stolt över min insats när du nämner Luleå.
Gott nytt kampår till alla i Nordiska Motståndsrörelsen!
År 2017 skriver vi historia kamrater!

Runriste
Gäst
Nybörjare

Om 3 dagar kommer två aktivister hem till mig för ett rekryteringsmöte. På grund av handikapp så kommer jag inte att kunna bli en fullfjädrad aktivist. Men ni kommer att hitta någon roll som kan passa mina förutsättningar. Jag kan genom att, trots rollator och synskada, ta mig till nästa demonstration och delta där, kanske inspirera andra att göra detsamma. För du som redan är med i NMR, skulle du med gott samvete då ha mage att inte komma? Vi ses där, eller hur?

Nisse
Gäst
Nybörjare
Nisse

Ett mycket bra och inspirerande tal.

wpDiscuz