Nya uppgifter om aktionen mot kontroversiella RFSL-lokalen i Kristianstad

AKTIVISM. Nordfront har fått bilder och ett uttalande från de autonoma nationalsocialister som lämnade en blodig docka utanför en RFSL-lokal i Kristianstad.

Foto: Nordfront. Klicka för större bild.

Under helgen blev en Nordfront-medarbetare kontaktad av de autonoma nationalsocialister som agerat mot RFSL i Kristianstad. Nationalsocialisterna förklarar i ett skriftligt meddelande att aktionen skedde med anledning av att man anser att RFSL normaliserar pedofili och att den kontroversiella föreningen har pubkvällar i den aktuella lokalen.

Vidare stod följande att läsa:

Vi lämnade en blodig docka, insvept i en regnbågsflagga och kniv i bröstet, som en fingervisning till dessa pedofiler, skylten som satt runt dockans hals lydde ”jag våldtar barn, Pedofil.”

I media har vi sett vinklad rapportering kring denna docka, där de säger att budskapet på skylten är ”homofobiskt”, för att sedan inte berätta vad det stod på skylten.

Det om något visar tydligt vad homolobbyns inriktning är, när de till och med själva anser att homolobbyn inhyser pedofiler och att dessa ska gå under samma kategori.

Död åt pedofilerna!

Med meddelandet bifogades också bilder från aktionen som tyder på att meddelandet är äkta.

Foto: Nordfront. Klicka för större bild.

På grund av aktionen valde RFSL att ställa in en planerad pubkväll nu i helgen.

Nordfront tar inte ställning till aktionen utan rapporterar om det inträffade då det finns ett stort allmänintresse kring händelsen.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
11 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments