Nya uppgifter om aktionen mot kontroversiella RFSL-lokalen i Kristianstad

AKTIVISM. Nordfront har fått bilder och ett uttalande från de autonoma nationalsocialister som lämnade en blodig docka utanför en RFSL-lokal i Kristianstad.

Foto: Nordfront. Klicka för större bild.

Under helgen blev en Nordfront-medarbetare kontaktad av de autonoma nationalsocialister som agerat mot RFSL i Kristianstad. Nationalsocialisterna förklarar i ett skriftligt meddelande att aktionen skedde med anledning av att man anser att RFSL normaliserar pedofili och att den kontroversiella föreningen har pubkvällar i den aktuella lokalen.

Vidare stod följande att läsa:

Vi lämnade en blodig docka, insvept i en regnbågsflagga och kniv i bröstet, som en fingervisning till dessa pedofiler, skylten som satt runt dockans hals lydde ”jag våldtar barn, Pedofil.”

I media har vi sett vinklad rapportering kring denna docka, där de säger att budskapet på skylten är ”homofobiskt”, för att sedan inte berätta vad det stod på skylten.

Det om något visar tydligt vad homolobbyns inriktning är, när de till och med själva anser att homolobbyn inhyser pedofiler och att dessa ska gå under samma kategori.

Död åt pedofilerna!

Med meddelandet bifogades också bilder från aktionen som tyder på att meddelandet är äkta.

Foto: Nordfront. Klicka för större bild.

På grund av aktionen valde RFSL att ställa in en planerad pubkväll nu i helgen.

Nordfront tar inte ställning till aktionen utan rapporterar om det inträffade då det finns ett stort allmänintresse kring händelsen.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

11
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
RokvikenRodanordboJan HjelmAnders Jonsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Malin
Gäst
Malin

en barnslig och kontraproduktiv aktion som bara vänstern vinner på.

Lingonet
Medlem

sant

Vargher
Medlem

Tror personligen inte optiken med blod och knivar är någon höjdare. Ger nog folk mer associationer till ”vansinnesdåd” än den mer symboliska hängsnaran.

Tobias
Medlem

Underbart
Länge leve det radikala autonoma motståndet!
Hatten av till dem som utförde detta.👌

Anders Jonsson
Medlem

En mycket framgångsrik, bra och uppmärksammad aktion. Pedofil-vurmarna valde även att ställa in en pubkväll tack vare aktionen.

Hell seger!

Emil Shoahstein
Medlem

Screw your optics, i’m going in

Jan Hjelm
Medlem

Det finns en enkel lösning för RFSL:
kasta ut pedofilerna ur era led!

Nocent morieris liberos!

Anders Jonsson
Medlem

I ett sunt samhälle skulle RFSL inte tillåtas att existera. Hela organisationen bygger på perversion och är skadlig för barn och ungdomar. De unga som JUDE-makten försöker pervertera för att göra dem förvirrade och olyckliga och obrukbara i den kamp för vårt folk vi står mitt uppe i och har framför oss.

nordbo
Medlem

En fråga till ”Malin” däruppe.

Kan du skriva ner 3 punkter vad du tycker är bra med Nordiska Motståndsrörelsen.?

Rokviken
Medlem

Det ska bli intressant.

Roda
Medlem

Mycket bra aktion! Det finns ingen anledning att anpassa sig efter (((etablissemanget))) genom att ta avstånd från radikalt mostånd.