Nya Trump – hyllar homosexmånad

USA. Donald Trump fortsätter med att inte leverera sina vallöften utan i stället förespråka kulturmarxism.

USA:s president Donald Trump har än så länge inte byggt någon mur mot Mexiko, inte skapat någon återvandringsvåg och inte satt USA först. I stället har han bombat Israels fiender, haft fortsatt massinvandring till USA samt inte vidtagit några åtgärder mot den allt mer utbredda internetcensuren.

Nu fortsätter Trump på den inslagna kulturmarxistiska vägen genom att utlysa juni månad som en ”pridemånad”. Bland annat kommer USA att lägga fokus på att göra homosexualitet lagligt över hela världen.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
2 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Ethny
Ethny
1 år sedan

Har han fått nya direktiv för att försöka locka över lite mer allmänt folk som stödjer marxism och dekadens i syfte att återigen öka risken att bli ”vald”? Han gör judarnas ärenden så bra så, de vill väl att den större ”kritiska” massan som stödjer dekadent leverne ska rösta på honom likaså.

Ungefär som Jimpan som först försökte vinna över nationalister för att nu även försöka få liberaler och
annat diverse skräpfolk att rösta på’t.

Lingonet
Lingonet
1 år sedan

Han gjorde en åkesson! Vilket svin!
Lura den vita befolkningen att han var deras messias, är det slut med vitheten i presidentpalatset för alltid nu?
Vem kommer rösta på nästa ”åkesson”?
För fler kommer!
Eller som Jesus sade: Många är de som skola säga att de är jag, men tro dem ej, för när adolf kommer känner alla igen mig.