NYA Studio Bothnia: Finska vinterkrigare och zombiekultur
SWISH: 0702518079

STUDIO BOTHNIA. Nu kommer första avsnittet av Studio Bothnia från den helt nya studion. Avsnittet är förinspelat och inte livesänt som tidigare.

Från en helt ny studio har Robert Eklund och Simon Holmqvist spelat in det första förinspelade avsnittet av Studio Bothnia. I avsnittet diskuterar man bland annat det finska vinterkriget, som firar 80-årsjubileum i år. Eklund och Holmqvist visar även upp en teaser till ett reportage man gjorde när man nyligen besökte Suomussalmi, där ett av det finska vinterkrigets viktigaste slag ägde rum.

Ett nytt avsnitt av Kulturbunkern visas också, där Daniel Olofsson och Linus Persson diskuterar zombiefilmer.

Studio Bothnia kommer fortsättningsvis att huvudsakligen förinspelas och publiceras på lördagar.

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Ni som donerar och inte vill ha ert förnamn uppläst i programmet, meddela det i donationsmeddelandet genom att skriva ”ej namn”.

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Harald
Nybörjare
Harald
8 månader sedan

Verkar bra. Youtube är en dysfunktionell och opålitlig plattform numer. De kanske inte kan administrera en sån koloss längre. Vi hoppas denna inte kraschar.

Ulfrik
Nybörjare
Ulfrik
8 månader sedan

Bra avsnitt. Men det Kulturbunkern-avsnittet har väl redan visats eller är det bara jag som inbillar mig?

Jan Hjelm
Nybörjare
Jan Hjelm
8 månader sedan

Skönt att ni är tillbaka även om jag saknar de spontana besöken av den vita katten. Ser fram emot att fira jul både med ert uppesittarprogram och med de närmaste kamraterna på Skype.