Nya skjutningar under kvällen

INRIKES. Under fredagen fortsatte gangsterkrigen runtom i Sverige. I Västerås vårdas två personer för skottskador och i Sollentuna fann polisen en man med stickskador efter att flera larmat polisen om en skottlossning.

Strax efter klockan 20 på fredagskvällen larmade flera personer i Sollentuna polisen om en pågående skottlossning. När polisen kom till platsen fann man en man med stickskador.

Enligt Aftonbladet pågår en stor polisinsats vid busstorget i Sollentuna.

— Vi är på plats och söker en eller flera gärningsmän som ska ha sett lämna området, säger Åsa Wallentin vid Stockholmspolisen.

Samtidigt i Västerås vårdas två personer för skador efter en skottlossning, varav den ena beskrivs som en företagare. Den andra personer som vårdas har dock ”oklara skador”, enligt vad polisen uppger.

Källor:
Larm om skjutning i Sollentuna – en hittad skadad
Uppgifter: Företagare skjuten i Västerås

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
RokvikenCaesar-AureliusEthny Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Ethny
Medlem

Tyvärr kling & klang, väderprognosen visar att det ska regna hela kvällen och natten över hela Stockholm så ingen grillad korv och korvbröd för er och era gangstersvänner denna gång inte.

Vad ska ni nu göra istället? Eller har ni fått in ett tips från Henrik Arnstad om någon eventuell nazist som ligger och trycker / gömmer sig i en buske i närheten?

Caesar-Aurelius
Medlem

comment image

Rokviken
Medlem

Det finns inget mer att skriva eller säga. Bilden är så talande.

Godnatt av Fred Åkerström.
https://www.youtube.com/watch?v=79F_xxklGwc