Nya M-ledaren: Reinfeldt hade rätt – svenskarna måste jobba till 75

INRIKES. I en intervju med Aftonbladet har Moderaternas ledare Ulf Kristersson nu bekräftat det den före detta ledaren Fredrik Reinfeldt tidigare sagt – svenskarna måste ställa in sig på att arbeta till 75.

Ulf Kristersson (M) menar att svenskarna måste ställa in sig på att arbeta till 75 års ålder.

I en nypublicerad intervju med Aftonbladet ställer sig moderatledaren Ulf Kristersson bakom den tidigare statsministern Fredrik Reinfeldts uttalande om att svenskarna måste arbeta till 75.

Enligt Kristersson måste svenskarna skola om sig och byta jobb när de blir äldre, samt ”planera bättre” för att det ska fungera. Detta verkar vara en inställning som åtminstone delvis delas av den nuvarande regeringen, då pensionsåldern nu kommer höjas från 61 till 64 år.

Hur det kommer sig att svenskarna kommer behöva arbeta tills de blir ännu äldre, trots omfattande massinvandring för att trygga pensionerna, är dock oklart.

Källa:
Kristersson vill att du ska jobba längre och planera bättre

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
7 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments