Nya M-ledaren: Reinfeldt hade rätt – svenskarna måste jobba till 75

INRIKES. I en intervju med Aftonbladet har Moderaternas ledare Ulf Kristersson nu bekräftat det den före detta ledaren Fredrik Reinfeldt tidigare sagt – svenskarna måste ställa in sig på att arbeta till 75.

Ulf Kristersson (M) menar att svenskarna måste ställa in sig på att arbeta till 75 års ålder.

I en nypublicerad intervju med Aftonbladet ställer sig moderatledaren Ulf Kristersson bakom den tidigare statsministern Fredrik Reinfeldts uttalande om att svenskarna måste arbeta till 75.

Enligt Kristersson måste svenskarna skola om sig och byta jobb när de blir äldre, samt ”planera bättre” för att det ska fungera. Detta verkar vara en inställning som åtminstone delvis delas av den nuvarande regeringen, då pensionsåldern nu kommer höjas från 61 till 64 år.

Hur det kommer sig att svenskarna kommer behöva arbeta tills de blir ännu äldre, trots omfattande massinvandring för att trygga pensionerna, är dock oklart.

Källa:
Kristersson vill att du ska jobba längre och planera bättre

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
7 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
-Db-
-Db-
2 år sedan

Samma skrot o korn Ruinfeldt. Den där Ulf.
Kanske lite mindre chokladtomte i sig dock.
Med Ulf skall vi sedan se SM i brytna vallöften.
Bah. Fyra ruttna lingon.

Monsom
Monsom
2 år sedan

misstänker vi har att göra med en ”kryptojude” trots hennets svenska namn.
som sådan är Kristersson svenskhatare dvs en som gillar öppna gränser + allt som kan förstöra den svenska kulturen/etnicitet.
Farlig för Sverige definitivt

Caesar-Aurelius
Caesar-Aurelius
2 år sedan

Det kommer nog inte att i framtiden bli några längre bromsspår funna framför påträffade, överkörda och stendöda, moderatväljare efter det beskedet.

Snarare kommer man antagligen att finna att fanskapen till moderatväljare har råkat bli överkörda både en och två gånger.

Dödsorsak: ”BMDFG”.

Burnout Med Dubbdäck & Full Gas.

Andreas
Andreas
2 år sedan

Snart är det väl pensionärens eget ansvar att ”hålla sig i trim” och inte bli fysiskt sjuk efter 75, annars avdrag på pensionen.

https://www.expressen.se/nyheter/ulf-kristersson-hall-er-i-trim-for-att-orka-jobba/

http://www.dagensarena.se/redaktionen/best-of-ulf-kristersson/

Vera
Vera
2 år sedan

med deras löner och lite skrivbordsarbete går det väl bra. men deras tankar ger jag inte mycket för – ut med dem alla till byggjobben, jordbruksarbeten eller sjukvården det skulle verkligen göra gott för dessa länstolsslitarna som bestämmer över svenska stressade flitiga arbetare.

Klaus
Klaus
2 år sedan

Då kan judar går i pension med 55.

Grottbjörnen
Grottbjörnen
2 år sedan

lycka till, lätt att säga när man suttit vid ett kontor och släppt brakskitar hela sit liv, min farsa med svår Parkinson ska skickas tillbaka in i arbetslivet, han kan knappt koka ett ägg själv