Nya hyllningsfilmer till Nordiska motståndsrörelsen

MEDIA. I dagarna har ytterligare hyllningsfilmer till Motståndsrörelsens frihetskamp dykt upp på Youtube, varav åtminstone en fortsatte på det uppskattade Flashwavetemat.

Nordfront vill framförallt uppmärksamma två nya hyllningsvideor till Motståndsrörelsen som dykt upp på Youtube i dagarna.

Den första fortsätter i Fashwavetemat, likt den uppskattade läsarfilm som Nordfront publicerade i början av veckan. Filmklippet behandlar framförallt den mediala uppmärksamhet som Motståndsrörelsen fått i media i samband med den kommande demonstrationen i Göteborg, blandat med bilder och ljudklipp från Motståndsrörelsens aktiviteter och Nordfronts mediesatsningar – allt till toner av Fashwavemusik:

Det andra klippet heter ”Alla vägar leder till Motståndsrörelsen” och visar bilder från Motståndsrörelsens aktiviteter under den senaste tiden, med fokus på den uppmärksammade minidemonstrationen i Göteborg. Filmklippet avslutas med en uppmaning att revoltera mot förbrytarna i Göteborg den 30 september:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments