Nya Dagbladet konfronterade Bonnier – kallas ”högerextremt nätverk” i systemmedia (Uppdaterad med film!)

YTTRANDEFRIHET. Under fredagen besökte tidningarna Nya Dagbladet och Newsvoice huvudkontoren för Google, Microsoft, Expressen och DN i syfte att konfrontera dem angående den attack mot yttrandefriheten som pågår i detta nu.

Bland annat de antivita chefredaktörerna Thomas Mattson och Peter Wolodarski söktes.

Tidningarna Nya Dagbladet och Newsvoice besökte under fredagen hos några av de aktörer som deltar i den omfattande pågående attacken mot yttrandefriheten. Syftet var att ställa kritiska frågor om deras handlande till ansvariga chefer. De Bonnierägda tidningarna Expressen och Dagens Nyheters huvudkontor besöktes, samt de svenska huvudkontoren för de globalistiska företagen Microsoft och Google.

Besöken uppskattades inte särskilt mycket av de antivita företagen. Bland annat kallar Expressens chefredaktör Thomas Mattsson tidningarna för ett ”högerextremt nätverk”. Han menar även att tidningarna inte alls var intresserade av att ställa kritiska frågor utan att de endast sysslar med ”propaganda”.

”Det är förstås inte olagligt att besöka en tidningsredaktion och be att få tala med mig, våra reportrar eller Dagens Nyheters chefredaktör Peter Wolodarski. Men det här var ju en politisk aktion, inget seriöst försök att ställa frågor eller att framföra mediekritik, och sådan propaganda deltar vi naturligtvis inte i.”, skriver Thomas Mattson i ett e-postmeddelande till Medievärlden.

Under besöken spelades ett omfattande videomaterial in som kommer släppas inom kort.

Uppdatering 14:37 – Se film från besöket hos Expressen här:

Hör även Markus Andersson från Nya Dagbladet berätta om besöket hos Bonniertidningarna här:

Källor:
Nya Dagbladet konfronterade Google, Microsoft, Expressen och DN
Högerextremister utanför Expressen sökte Thomas Mattsson

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Pierrehttps://judarisverige.wordpress.comCaesar-AureliusFredrikaChristian Hamilton Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Christian Hamilton
Medlem

Att debattera eller ställa frågor som dessa landsförrädare inte har fått preparerade i förväg är naturligtvis inte tillåtet för vanligt folk. På frågan varför kan man enkelt svara att de inte har några argument eller sanningsenliga svar att ge. Att ljuga och manipulera är dessa ormars sätt att vara.

Fredrika
Medlem

Mycket bra av Nya Dagbladet att göra detta. Bonnier kände kanske lättat att de kunde andas ut när Bechir Rabani dog och när deras svans av anhängare mordhotade Fabian Fjälling och dennes barn. I och med alternativmedias succé tror jag att medborgarjournalistiken är här för att stanna. Vem som helst som inser att koshermedia och deras lydhundar i Sanningsministeriet båda tillhör samma makt som är fientligt inställda till svenska folket, och inte finner sig i det, kan utmana drakarna. Eftersom drakarna i grunden är fientliga mot folket och vet vilka onda syften de själva har med sin lögnaktiga propaganda, känner… Läs mer »

Caesar-Aurelius
Medlem

Nina ”gristrynet” Svanberg måste vara den allra mest korkade propagandisten på Expressen, nej i Sverige, både idag och historiskt, den mest genomkorkade av alla korkade reportrar i hela vida världen. Dum som ett hyvelspån. Nej, dummare än ett hyvelspån. Dum, dummare, Nina Svanberg. – Vad ska ni göra här? – Vad är det ni ska göra? – Vad har ni tänkt göra här? – Vad är det ni ska göra här då? – Vad tänkte ni göra? – Vad vill ni här? – Vad är era planer här då? – Men vad är det ni ska göra här? – Jag… Läs mer »

https://judarisverige.wordpress.com
Medlem

Kraven för att bli anställd hos Expressen:
1. Ljug så mycket det bara går
3. Upprepa saker konstant
2. Var korkad och lyd som den dumma goj du är

Fråga Nina Svanberg.

Caesar-Aurelius
Medlem

Bonniers f.d. porrpropagandist Nina Svanberg visar sig återigen vara helt oduglig som journalist – går från BDSM-fetisch reportage till att ställa samma fråga 27 gånger som nyanställd reporter för Thomas Mattsons (s)Expressen.

https://vk.com/guttersnipe_publications_inc?w=wall-157237914_324

Pierre
Medlem

Haha! Det bara ekar Oy Vey gevalt hos Ex-pressen nu, sköna dödsryckningar Mattson din grisskära j*vel.