Nya anklagelser: Bögen Greg Johnson tog kontroll över Counter Currents genom goleri och fulspel

USA. Nyligen avslöjades att den homosexuelle alt right-profilen Greg Johnson är en del i ett bögnätverk inom den ”nationella” sfären i USA. Efter att ha försökt slå tillbaka mot konkurrenterna på altright.com har dess svenske representant Daniel Friberg kommit med nya komprometterande uppgifter om Johnson.

Greg Johnson.

Det var i slutet av februari som Nordfront skrev om det läckta telefonsamtal mellan alt right-profilen Greg Johnson och en annan bög som bland annat avslöjade att bögar både öppet och bekvämt stöter på andra män under Greg Johnsons Counter Currents-event. I samtalet berättar Johnson dessutom att han är med i en hemlig Facebookgrupp för bögar med koppling till alt right-rörelsen.

Greg Johnson och bögnätverket diskuterades bland annat i Radio Nordfront Direkt #110.

Avslöjandet har även uppmärksammats av Greg Johnsons främsta konkurrenter, nämligen personerna bakom sajten altright.com och Nordisk alternativhöger. I ett försök att slå tillbaka har Greg Johnson skrivit att ”den amerikanska och nordiska alternativhögern styrs av en alkoholistmaffia och deras medberoende”. Johnson påstår att de sysslar med alltifrån narkotika till kvinnomisshandel, hor, hanrejeri och så kallade doxningar – med andra ord att man avslöjar identiteten på andra nationella som vill vara anonyma.

Greg Johnsons Twitterattack mot altright.com och Nordisk alternativhöger. Klicka för förstoring.

Attacken från Johnson har lett till att Daniel Friberg från Nordisk alternativhöger valt att gå ut med ny information om Greg Johnsons förehavanden. På Twitter har han publicerat skärmdumpar från en konversation med en man vid namn Mike Polignano, som en gång i tiden grundade Counter Currents tillsammans med Greg Johnson.

Polignano beskriver att han som 20-åring träffade Johnson och att han kom att se upp till honom eftersom han var så ”fullständigt rödpillrad i ras- och judefrågan”. Förutom att han blev Johnsons affärspartner kom han att flytta in hos honom i San Fransisco, även om han kände sig obekväm med Johnsons homosexualitet.

2013 ska Polignano ha fått ett ”mentalt sammanbrott”, vilket enligt honom föranledde att Greg Johnson såg till att han tvångsomhändertogs och placerades på ett mentalsjukhus, där han blev neddrogad med antipsykotisk medicin. Johnson ska också ha berättat för läkarna att Polignano hade ett skarpladdat vapen, vilket Polignano menar att han införskaffat för att skydda deras gemensamma bostad från våldsvänstern. Det hela resulterade i att Polignano blev inlåst under en tid mot sin vilja och förlorade sin rätt att bära vapen.

”Att sätta politiska dissidenter på mentalsjukhus är vad man gjorde i Sovjet. Jag tvivlar inte på att Greg gjorde det han tyckte var bäst”, skriver Polignano i konversationen med Friberg.

Polignano förklarar vidare att det var medan han var intagen på mentalsjukhuset och enligt egen uppgift ”inte vid sina sinnens fulla bruk” som Greg Johnson förmådde honom att avsäga sig sin andel av Counter Currents.

Läs hela konversationen nedan:

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
VictorKristofferFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Jag är så stolt över vad ni gör. Ni gör inte som fegisarna i alt right i USA (och i deras starkaste allierade land) som håller alla om ryggen och säger ”slå aldrig högerut”. Det är mot ondskan i de egna eller de förment allierade leden vi måste vara strängast. Att globalisternas betalda Antifaaktivister och liberaler är emot oss och en tydlig fiende är uppenbart. Men värst är ormarna i paradiset som vill få det att ruttna inifrån. Greg har visat hur han med sin lena röst och halvöppna opinionsbildning är en sådan orm. Jag hoppas han snart är ute… Läs mer »

Kristoffer
Medlem

Har alltid tyckt att Richard Spencer låter väldigt bögig. Jag tror det finns betydligt fler bögar i Alt-right rörelsen. Det är därför dom pratar överdrivet mycket om maskulinitet. Nästan så det blir fånigt.

Victor
Medlem

Verkar vara en riktig orm denna Greg Johnson.

Jag såg att Red Ice har gjort någon ny intervju med Greg Johnson dock verkar dom bara prata om bokförlaget Counter Currents? Tycker Red Ice var alldeles för snälla dom borde ha ställt honom mot väggen!