Ny vandalisering av Ebba Åkerlunds grav

SVERIGE. I början av mars skulle en 59-årig man som uppehåller sig illegalt i Sverige åtalas för att ha skändat den terrormördade Ebba Åkerlunds grav. Rättegången ställdes dock in och nu har han slagit till igen, skriver Ebbas far Stefan på Facebook.

11-åriga Ebba Åkerlund mördades i samband med den rasfrämmande IS-anhängaren Rakhmat Akilovs terrordåd på Drottninggatan 2017. Alltsedan flickan begravdes har hennes gravvård vid upprepade tillfällen vandaliserats av okänd anledning.

Ebbas far Stefan, som efter dådet kommit ut som regimkritiker, rapporterar nu på Facebook att dotterns grav återigen har skändats.

I början av mars skulle rättegång hållas mot en 59-årig man som egentligen är utvisad ur Sverige. Han misstänks ha vandaliserat Ebbas grav uppemot trettio gånger, men rättegången ställdes in då varken polis eller rättsväsende lyckades lokalisera mannen.

Stefan är starkt kritisk till att rättegången ställts in och antyder att man inte gjort vad man kunnat för att delge den misstänkte mannen.

— Sedan åtalet har jag sett honom säkert fem gånger, varav två gånger vid Ebbas grav. Så varför har de inte kunnat hitta honom och delge honom misstanke? säger han till SVT.

Källor:
Utvisningsdömd har skändat terrormördade Ebbas grav 30 gånger – pappan kritisk
Vandaliserade Ebbas grav – rättegång ställs in

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
7 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Vera
Nybörjare
Vera
1 år sedan

Oh NEJ!! Så låga är de , inte bara de – utan hela demokratin som skändar gravar och gräver upp hela familjer. Staten skulle naturligtvis sätta dit en vakt, hon är ju det första terroristoffret – men Synagogan är väl viktigare att bevakas med dalt och snyfthistorier – medan denna oskyldiga flickans död får skändas. Har som ÖNSKAN : en riktig minnesstaty av Ebba över graven i naturlig storlek tillsammans med en hund som också föll offer den dagen. Men ett fantasifull förintelsemuseum , är viktigare för dagens socialdemokratiska statsminister en offer för mångfaldsidiotin.

Fredrika
Nybörjare
Fredrika
1 år sedan
Reply to  Vera

Jag tror inte på att det var ett muslimskt terrordåd. Jag tror det var en frimuraroperation. Tragiskt ifall några dog fast dett inte var meningen förstås.

Men därför tycker jag Jeanette Björn ska göra statyn av flickan och hunden. De ska vara större än i naturlig storlek och prydas med den israeliska hatsymbolen, den sexuddiga stjärnan, och hunden ska ha samma ögon som Jenaettes kanin hon ställde i Borås som ett praktexempel på ”en kul grej” men som visar hur lågt den folkliga ”konsten” har sjunkit : https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRXWTeycXsXG8ul_lxgZrQkMvuK78gWIWTTWCW_c-C7Uh6cNuSS

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
1 år sedan

Varför slås utlänningen inte på käften, rejält dessutom, eftersom det är helt riskfritt?

”Pålisen” kommer ju ändå aldrig att hitta målsägaren?

Ett annat alternativ är ju om Ebbas pappa istället anmäler utlänningen för att ha skrikit ”Jävla fucking neger!.

Då kommer halva landets hela poliskår att jaga honom med ljus och lykta med allt från helikopter, bil, båt, cykel och till häst, tills de har gripit honom för HMF!

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
1 år sedan

undrar det också, bor det bara soylattecuckhipsters i den staden? ja just det, det var ju Stockholm…

Lars
Nybörjare
Lars
1 år sedan

Svenska folket bär det yttersta ansvaret för att detta får fortgå:
Man låter juristsvin och korrupta politiker förstöra för hedervärda svenskar.
En ny politik måste ersätta den värdelösa ”demokratin”, en politik där svensken inte behöver huka för rasfrämlingen.

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
1 år sedan
Reply to  Lars

ja, väl sammanfattat, en apa kan inte rå för att den beter sig som en apa, däremot kan de som släpper in apan i sitt hus rå för vad de gör

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
1 år sedan

Han borde söka sig till Nordiska Motståndsrörelsen. Sitta på FB och beklaga sig räcker inte.