Ny utrensningsvåg av vita innehållsskapare från Youtube

ANTIVIT CENSUR. Det judiskt ägda storföretaget Youtube har raderat ett flertal kända opinionsbildare som går emot systemmediernas politiska propaganda.

Jared Taylor, David Duke, Richard Spencer, Stefan Molyneux har bannlysts och raderats från Youtube. Foton hämtade från den judiska hat- och förföljelseorganisationen SPLC.

I en ny utrensningsvåg på Youtube har det judiskt ägda och styrda storbolaget rensat ut ett flertal populära och betydelsefulla motröster till systemmediernas propagandaorgan. Flera massmedier i USA specificerar att Youtube rensat ut vita människors kanaler, så kallad ”vit makt”.

Jared Taylor American Renaissance, David Duke, Richard Spencer och Stefan Molyneux har rensats bort från Youtube med motiveringen att de ägnar sig åt ”hatretorik”.

— Vi har strikta policyer som förbjuder hatpropaganda på Youtube och avslutar alla kanaler som upprepade gånger eller flagrant bryter mot dessa policyer, säger en talesman för Youtube till The Verge.

— Efter att ha uppdaterat våra riktlinjer för att bättre ta itu med förtryckande innehåll, såg vi en topp på 5 gånger fler videoborttagningar, och vi har avslutat över 25 000 kanaler för att de bryter mot våra policyer mot hatpropaganda, fortsätter talesmannen.

Det finns för tillfället inga rapporter om att motsvarande intressekanaler som sprider ”svart makt” eller ”judisk makt” har bannlysts, varför censuren verkar vara en Youtube-attack riktad mot endast vita människor och deras samtalsämnen, i linje med flera massmediers rapporter.

En del av de bortsopade Youtubekreatörerna har börjat skriva på Twitter och andra sociala medier om Youtubes utrensning av vita. Richard Spencer skriver på Twitter att han kommer att ”överklaga avstängningen” och han kallade utrensningen en ”systematisk, koordinerad aktion”.

Stefan Molyneux skriver på Twitter att Youtube precis har ”stängt det största filosofiska samtal som världen någonsin varit med om”. Tidigare i år bannlystes Molyneux från Mailchimp.

Marcus Follin – även känd som The Golden One – skriver på Telegram att det potentiellt goda som denna utrensning kan föra med sig, är att chanserna ökar för att en konkurrerande plattform till Youtube kan komma att växa sig större.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
5 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Klaus
Klaus
8 dagar sedan

Många tyska kritiker som Yewtube spärrade, antingen enstaka inlägg eller hela kanalen, finns nu på Telegram eller Bitchute.
Kanske bara en tidsfråga till Illuminatis blanksters ändra allt med pengar.

Last edited 8 dagar sedan by Klaus
Klaus
Klaus
7 dagar sedan
Reply to  Klaus

Det måste vara ”banksters”, inte blanksters. (Efter uppdateringar sätter Samsung eller vet inte vem automatiskt in andra ord kanske som korrektur. Jag kunde ännu inte sluta funktionen.)

Sverker
Sverker
8 dagar sedan

He-he, juden skjuter sig själv i sin giriga näsa. Det blir som Follin säger, folk slutar använda Jew-tube :-)

Last edited 8 dagar sedan by Sverker
Yeahwhatever
Yeahwhatever
7 dagar sedan
Reply to  Sverker

Tyvärr tror jag inte det. Hundratals miljoner människor tittar på afrikansk rumpdans på plattformen.

Jag undrar när ”Joe Rogan” ryker från youtube.

Pierre
Pierre
7 dagar sedan

http://www.goyimtv.com , rekommenderas.