Ny trailer för Boer Project-dokumentären

FILM. Nu har ytterligare en trailer släppts för den kommande svenskproducerade dokumentären om de vitas situation i Sydafrika.

Nordfront har tidigare uppmärksammat Boer Project, ett projekt med målsättning att samla in 100 000 kronor för att kunna spela in en dokumentärfilm om de vitas situation i Sydafrika. Bakom projektet står statsvetaren och opinionsbildaren Jonas Nilsson, som har en lång erfarenhet inom den nationella rörelsen och som under flera år haft ett särskilt intresse för just Sydafrika.

I en intervju med Nordfront berättade Nilsson att ambitionen var att kunna vara på plats och filma i Sydafrika redan i februari. I början av februari släpptes också dokumentärens första trailer, och nu har ytterligare en släppts:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
RokvikenKarl AVeraChristian Hamilton Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Christian Hamilton
Medlem

När dessa boer vägras inresetillstånd till länder i väst står det ganska klart att den i väst styrande judendomen har agendan utstakad och den genomförs av deras drängar, våra politiker. Agendan är inte till att missförstås, agendan är att utrota den vita rasen som är den enda som står i vägen för judarnas världsherravälde. Våra förrädarpolitiker talar om att säkra pensionerna genom en massimmigration av obildbara invandrare från dysfunktionella stater i Afrika eller Mellanöstern, men vägrar att få in folk som verkligen hade hjälpt till med att säkra framtiden för den vita befolkningen. Jag har inte ord nog som kan… Läs mer »

Vera
Medlem

Du har så rätt!! ”Tar Sverige emot vita Sydafrikaner om de flyr landet?” frågade en journalist Ingvar Carlsson som då var statsminister. ”Det har vi ingen anledning till” svarade han. Vilken oförskämdhet då Sverige bidrog med eländet! Betänk vilket folk vi hade fått hit i stället för . . . . . . . .

Karl-Путин A
Medlem

Jag förstår din empati gentemot boerna, men med tanke på hur det ser ut i dagens Sverige så hade de hamnat ur askan i elden – bokstavligt talat.

Jag tror faktiskt att boerna kommer att dra det längsta strået om de stannar kvar i sitt rättmätiga land; endera dagen kommer negrerna i Sydafrika att be boerna rädda dem, precis som negrerna nu gör i dagens Rhodesia. Vad skulle boerna ha att se fram emot i Sverige?

Att fly till olika västländer skulle bara skingra dem och påskynda deras förintelse.

Rokviken
Medlem

Karl, hoppas på det bästa för dem.Boerna har ingen framtid i Norden. Välkomna är dom! De hör dock hemma i Sydafrika. Vi ska se upp för den spindel som väver sin tråd och kväver oss sakteliga. När ska vi ta död på den?