Ny teori om italienskt styckmord – mördad kvinna kan ha offrats i voodoo-ritual

UTRIKES. Nya uppgifter som framkommit om ett uppmärksammade styckmordet i staden Macerata i östra Italien gör gällande att den mördade kvinnan verkar ha offrats i någon form av ”voodoo-ritual”.

Nordfront har tidigare rapporterat om det uppmärksammade styckmordet på 18-åriga Pamela Mastropietro som har skakat om Italien, samt om det som i nuläget misstänks vara en ”hämndattack” mot rasfrämlingar i staden där kvinnan mördades.

Nu har nya uppgifter framkommit som gör gällande att kvinnan kan ha offrats i någon form av voodoo-ritual innan hon styckades. Den misstänkte gärningsmannen, en 29-årig nigerian vid namn Innocent Oseghale, ska nämligen först ha avlägsnat kvinnans hjärta och flera andra organ efter att ha utfört mordet. Enligt de nya uppgifterna ska Oseghale efter styckningen även ha tvättat händerna med blekmedel, detta för att rensa bort alla spår av kvinnans DNA.

Voodoo är ett samlingsnamn på en grupp animistiska religioner som är vanligt förekommande i framförallt Västafrika, samt i flera karibiska önationer med stor andel människor av afrikansk härkomst.

Källor:
Macerata, Pamela Mastropietro fatta a pezzi: spunta l’ombra del rito voodoo
”A Pamela strappate le viscere”. Spunta l’ombra del rito voodoo

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
4 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
John
John
2 år sedan

Inte första gången som Europa berikas med spännande afrikansk kultur. 2011 hittades torson, huvud och lemmar hade huggits, efter en 5 årig negerpojke i Themsen. Det slogs fast att han offrats i en voodoo ritual. I den demokratiska toleransens namn så skall alla religioner respekteras.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-143614/Thames-torso-boy-victim-voodoo-killing.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1370917/Torso-Thames-identified-Victim-voodoo-ritual-named-5-year-old-Adam.html

Karl A
Karl A
2 år sedan
Reply to  John

Visst måste alla religioner respekteras, det står ju i vara västerländska grundlagar.

Ofta räcker det inte för utövare av woodoo att skvätta tuppblod runt huset eller äta importerat albinopulver för att hålla de onda andarna borta, utan ibland måste det till starkare grejor, som människoblod.

Det finns förresten en annan, redan etablerad religion i väst som har ägnat sig åt det sistnämnda – om man får tro deras egna skrifter.

_DH_
_DH_
2 år sedan

Det dröjer nog inte länge innan vi ser sådana ritualmord i Sverige också, med alla de negrer vi har här i dag. Snart nog kommer de börja försöka offra vita människor till sina voodoogudar, i tron att de då får vår intelligens och förmåga. Jag tror risken är störst om negrer tillåts driva HVB-hem, och där kan få barn placerade hos sig – dessa barn kommer då säkerligen användas i voodooritualer. Om negrer ska vistas i Sverige så ska de på sin höjd få ansvar för snöskottning – de ska absolut inte ha tillgång till barn de kan offra till… Läs mer »

John
John
2 år sedan

Kom på att våra tjära kulturberikare från Afrika redan begått mord vid andeutdrivning. En flicka kvävdes med bibeln för att driva ut onda demoner ur henne. Invandring berikar.

https://www.dn.se/arkiv/inrikes/flickan-kvavdes-med-bibeln-mordet-i-skogas-tre-atalas-for-mord-och-mordforsok-under-forsok-till/

http://wwwc.aftonbladet.se/nyheter/0003/14/yrsa.html