Ny sida med politiskt inkorrekta webbläsarspel

UNDERHÅLLNING. Varför betala pengar för att spela politiskt korrekta datorspel när man istället kan spela rasistiska datorspel gratis och donera pengar till Motståndsrörelsen?

Nordfront blev i måndags tipsades om en ny hemsida, PI-GAMES.com, som erbjuder flera gratis webbläsarspel. PI verkar stå för politiskt inkorrekt, eller ”politically incorrect” på engelska, och det är vad spelen på sidan också är.

I ett av spelen ska du som amerikansk gränspolis skjuta illegala invandrare från Mexiko för att skydda gränsen. I ett av spelen spelar man ett barn som måste fly från judar, präster och muslimer som försöker förgripa sig på barnet och i ett annat spel är man en vit turist i Thailand som måste hålla sig undan thailändska kvinnor som suger liv och pengar ur turisten.

Spelutvecklaren bakom sidan lovar också att spelet ”Mein Kampf”, som ska vara ett Donkey Kong-inspirerat spel med Adolf Hitler som huvudkaraktär, snart kommer lanseras.

I skrivande stund är antagligen spelet ”Migration Madness” det mest beroendeframkallande av spelen på hemsidan. Nordfront-redaktionen missförstod dock spelets mål och trodde att målet var att överfylla båtarna med migranter, så att skeppen sjunker. Men spelets mål är istället att packa in främlingarna i täta rader, vilket gör att de går upp i rök och att man kan hålla lastvikten nere och klara banorna.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Daniel
Nybörjare
Daniel
2 år sedan

Tumme upp då!
:-)

Fredrika
Nybörjare
Fredrika
2 år sedan
Reply to  Daniel

Jag som i veckans fråga röstade ”Nej, jag förstår inte meningen med datorspel”. Men dessa makabra spel låter inte som om de är värre än mördaractionspelen och prostitutionssexet i Grand Theft Auto som säljer i miljonupplagor, så man kanske kan få sig en stunds förlösande humor mitt i dagens mörka politiska verklighet. Jag får prova…

Stefan
Nybörjare
Stefan
2 år sedan

Smaklöst. Varför uppmuntra nationalsocialister att fördumma sig framför ett tvspel?