Ny sexualupplysningsfilm åt skäggbarn

INRIKES. Ett av många problem med så kallade ensamkommande flyktingbarnen sägs vara att de inte fått ta del i västerländsk ”sexualundervisning”. Detta ska man dock ändra på nu.

Just nu pågår det en filminspelning vid Minnesgärde i Östersund. Filmen i fråga är tänkt att lära de ”ensamkommande flyktingbarnen” i Sverige mer om bland annat vad de privata delarna hos de respektive könen är för något och hur dessa fungerar. Filmerna är ett uppdrag som landstingen i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Region Jämtland Härjedalen och även Folkhälsomyndigheten och HIV/STI- nätverket i norr har beställt.

Huvudfiguren och distriktssköterskan Jonas Jälmbrant, som till vardags jobbar på ungdomshälsan i Umeå, säger till SVT Jämtland:

— Det ska bli sex filmer med olika teman, och syftet är främst att utbilda nyanlända och de som arbetar med denna grupp. Det vill säga HVB-hem och skolpersonal.

Filmen kommer även att översättas till andra språk och läggas upp på Youtube. Vi får dock vänta till hösten för att se det kulturmarxistiska maskineriets slutresultat.

Källa:
Sexualundervisningen ska bli skarpare – med sex filmer

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.


  • Lämna ett svar