Ny Samnytt-dokumentär visar mångkulturens baksida

FOLKMORDET. I många områden i det mångkulturella Sverige har invandringen gjort att svenskar hamnat i minoritet. Detta har medfört att svenskar i dessa områden systematiskt förföljs och misshandlas, i det som varit svenskarnas land under tusentals år.

Sverige strax innan invasionen. Foto: Karl Heinz Hernried / Nordiska museet (CC BY 4.0).

Många områden i Sverige kännetecknas nu av en i grunden ändrad demografi, där invandringen medfört att svenskarna hamnat i minoritet. Tidigare lugna och trygga områden präglas nu av kriminalitet och ständiga attacker på de utsatta svenskar som ännu bor kvar.

Det som av den politiskt korrekta eliten – som själva oftast bor i etniskt homogena vita medelklassområden – kallas för en ”berikande mångfald”, upplevs av många svenskar som en pågående mardröm som det inte går att vakna ifrån. Hot och trakasserier mot ursprungsbefolkningen hör till vardagen.

Samnytt berättar i en ny dokumentär historien om Anna Stjernberg med familj. Anna har bott i samma område sedan 18 år tillbaka och berättar att det brukade vara ett lugnt och fridfullt område där det var bra för barnen att växa upp.

– Man kunde gå ut sena kvällar och vara på gården utan att ”de gick på en” eller att man fick höra en massa ”ord”, berättar Anna.

Tidigare fanns i stort sett bara svenskar i området, men för några år sedan började det komma fler och fler invandrare, och senaste tiden beskriver Anna det som att ”det bara ramlat in” människor från utlandet. Hon uppskattar att det numera bor högst 20 procent svenskar kvar i området.

Idag går hon inte ut kvällstid. Hon berättar hur hon regelmässigt blir attackerad av olika gäng och kallad okvädingsord av sexuell natur när hon går ut.

Annas ljuslockige son berättar att det inte finns många kamrater för honom där de bor. På grund av detta sitter han ofta hemma och går inte ut så mycket.

Barnen får även utstå misshandel när de rör sig i området. För två år sedan blev Annas 13-åriga dotter attackerad av tre invandrarbröder så att hon bröt armen medan deras mor hetsade dem att fortsätta slå flickan. Anna anmälde misshandeln till både polisen och socialen men det hände inget mer.

Pojken blev häromdagen nersparkad och bestulen på sin nya fotboll samt hindrad av invandrarbarn från att använda ett lekredskap (en linbana) på området. När Anna med son hävdade pojkens rätt att få använda linbanan blev pojken nersliten på marken av en invandrarpojke och sedan riven på kroppen av en vuxen invandrarkvinna. Det uppstod ett tumult och efter en kort stund stod ett fyrtiotal invandrare i olika åldrar, däribland vuxna mödrar, i ring kring Anna och hennes son. De skrek okvädingsord och flera började att sparka och slå på pojken. Efter en stund började de även kasta sten och peta med stora pinnar på honom.

När Anna med son skulle lämna platsen kom en invandrare springande och hoppade upp och gav pojken en kraftig karatespark i ryggen så att han for iväg över gräset. Anna gjorde en polisanmälan, men tror inte att polisen kommer att göra något.

Anna och hennes barn vill inget hellre än att flytta från området, men har inte råd. Detta är en verklighet som delas av många svenska familjer i områden som invaderats och tagits över av främmande folkslag. Anna och många med henne är fast i områden som politikerna har förvandlat till oigenkännlighet.

– De kommer från krig men kommer hit och fortsätter kriget här i vårt land, i ett land som vi har byggt upp. De hör inte hemma här och det de gör här, det kan de göra hemma i sitt eget land, säger Anna. Jag vill inte tänka på hur det kommer att bli när barnen växer upp. Detta är bara början. Det kommer att bli ännu värre.

Se dokumentären ”Förtvivlad mor vill fly mångkulturen”:

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
3 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Peter
Peter
11 månader sedan

Fruktansvärt, det att vara fångad i ett multkulti-helvete.Jag lider med dem; å andra sidan, som man röstar får man ligga. Bilden är antagligen från sent 50-tal. Dvs ett visst (vitt) igenkännande för mig. Jag en Boomer. Nu är det så här, övriga Boomers, det är en bild från något förflutet och vi kan gråta över det som varit och det som har försvunnit. Det kan vi, men inte hur länge som helst. Sverige, det som vi Boomers är vana vid, finns inte längre. Vi bygger något nytt. Även Boomers hjälper till, ekonomiskt om inte annat.

Peter
Peter
11 månader sedan
Reply to  Peter

(Samhällsnytt gör och skriver mycket bra och kanske har de ”goda” avsikter, ibland förment goda; de slänger in en och annan artikel som ska visa på hur bra Israel är.?!) Nordfront är mitt huvudorgan, det kan man lita på.

Påläst
Påläst
11 månader sedan

De här som hånar svenska föräldrar för att de inte kan försvara sina barn vet inte vad de snackar om. Lycka till mot 40 gränslösa vildar med stenar och påkar säger jag bara. Det enda man kan göra är att flytta om man har möjlighet och hoppas på att det blir bättre på ett annat ställe. Socialen köper dock dyra villor till ockupanterna också.