Ny produkt: T-shirt till Almedalen!

NORDFRONT. Webbshoppen har nu fått in en ny produkt som går att beställa.

Det är en t-shirt som kommer att delas ut i Almedalen till de sympatisörer som beställt och betalat för tröjorna i förväg.

Produktbeskrivning på webbshoppen:

Detta är en stödtröja för Nordiska motståndsrörelsen som är tänkt att säljas till de av våra sympatisörer som närvarar under Almedalsveckan på Gotland. Leverans av tröjan sker därför fysiskt under Almedalsveckan kl 15:30 vid hamnplan den 5, 6 eller 7 juli, precis innan Nordiska motståndsrörelsens tal på platsen. När du betalt här via webbshoppen får du en kod skickad till dig på e-post som du skriver ut och tar med dig dit och byter mot tröjan. Skulle du av något skäl missa leveransen där så kommer den skickas ut först efter vecka 27. Tröjan är främst till för våra sympatisörer och bör därför inte köpas av våra aktiva medlemmar. Slutligen, om du beställer andra produkter samtidigt som tröjan får du dessa hemskickade som vanligt separat från tröjan.

Koder skickas ut manuellt genom vår kundsupport-mail (kundsupport@putinmail.com) varje dag runt klockan 08:00. Koder skickas ut först när betalningen kommer fram till bankkontot, så iaktta bankens överföringstid. De flesta banker skickar betalningen vid midnatt om man gjort en betalning under dagen. Detta innebär att om ni skickar en order och betalar på tisdag 15:00, så kommer koden till er mail runt 08:00 onsdag, alltså nästa dag.

Här beställer man de nya tröjorna.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Deva Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Deva
Medlem
Deva

Seriöst designen och helt snett? Den för tankarna till Corel Draw :) Ni har många med talang och kan mycket bättre! Bara er logo med symbolen i mitten hade varit snyggare …