Ny påhittad nazistattack?

VÄNSTEREXTREMISM. Vänsterextremisten Nabila Abdul Fattah har retweetat en ny misstänkt påhittad nazistattack. På den senaste tiden har vänsterextremister hittat på och själva genomfört ett flertal false-flag attacker i syfte att öka repressionen mot samhällskritiker.

Ny upprörande "nazistattack" enligt vänsterextremisterna.

Ny upprörande ”nazistattack” enligt vänsterextremisterna.

Den vänstextremistiska opinionsbildaren Nabila Abdul Fattah retweetade i natt en berättelse som är så otroligt att den inte gärna kan vara annat än påhittad. Berättaren är ”Matilda”, en blond svensk flicka som gråter så att hon skakar och inte kan stå upp, på grund av att hon tror att ”nazister” (sverigedemokrater) fått två mandat i Europaparlamentet. Berättelsen slutar med att hon blir misshandlad av män med ”SD-pins”.

Nabila Abdul Fattah har kurd-libanesiskt ursprung och har arbetat som rappare och krönikör på gratistidningen Metro. Politiskt har hon samarbetat med extremistiska våldsbejakande organisationer som stalinistiska Kommunistiska Partiets ungdomsförbund Revolutionär Kommunistisk Ungdom (RKU), trotskistiska Rättvisepartiet Socialisterna, invandrarorganisationerna Pantrarna och Megafonen samt Vänsterpartiet.

Källa:
Nabila Abdul Fattah

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om