Ny organisationshemsida även för Nordiska motståndsrörelsens norska gren!

LANSERING. Efter sjösättningen av Nordiska motståndsrörelsens svenska organisationshemsida har nu även rörelsens norska gren fått en egen hemvist på internet.

I en artikel publicerad på Frihetskamp.net hälsar ledaren för Nordiska motståndsrörelsens norska gren, Haakon Forwald, alla välkomna till den nya organisationssidan – Motstandsbevegelsen.org.

Forwald skriver att behovet av en organisationshemsida har växt allteftersom Frihetskamp.net har expanderat. Omkring 90 procent av alla förfrågningar som organisationen och redaktionen på Frihetskamp mottar handlar om hur man ansöker om medlemskap, hur man donerar samt frågor om nationalsocialismen och organisationens politik.

Den nya hemsidan kommer uteslutande att fokusera på Nordiska motståndsrörelsens politik och ideologi. Man ska lätt kunna hitta information om de olika medlemsgraderna och hur man ansöker om medlemskap. Utöver detta kommer även pressmeddelanden att publiceras på Motstandsbevegelsen.org, liksom viktiga ideologiska artiklar som tidigare publicerats på Frihetskamp.

Forwald betonar att arbetet med Frihetskamp självklart kommer att fortsätta i oförminskad takt, men med ett större fokus på att vara en renodlad nättidning driven av Nordiska motståndsrörelsens norska gren. Frihetskamp.net blir således organisationens nättidning, medan Motstandsbevegelsen.org blir organisationens officiella hemsida.

Forwald kommer själv att agera som chefredaktör för Motstandsbevegelsen.org. Martin Oppegaard har tagit över rollen som chefredaktör för Frihetskamp, vilket tillkännagavs under årets aktivistdagar i Sverige.

Källa:
Velkommen til organisasjonens nye nettsted!

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Vera*Db* Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
b¤d
Medlem

Hejaheja!

Bra. Mer bra sidor att hämta info ifrån.
Det skall vara enkelt för folk att inhämta information och ge enkelt stöd till NMR.
Ett tydliggörande angående de olika medlemskapen och på vilket sätt man kan tänkas stöda NMR är bra.

Vera
Medlem

VÄLKOMMET