Nordic Voice #1:
Ny nordisk podcast!

NORDIC VOICE. Nordiska motståndsrörelsen presenterar sin andra internationella podcast, en aktivistpodcast med medarbetare från samtliga nordiska länder.

Listen to ”Nordic Voice #1” on Spreaker.

Nordenrådet har, i samarbete med Nordisk Radio, arbetat bakom kulisserna med att ta fram en internationell podcast med fokus på aktivism. Resultatet är Nordic Voice som vi nu lanserar.

Detta är den första podcasten med medlemmar från samtliga nordiska länder. Det är även vår första podcast där en islänning medverkar.

Programledare för podden är Max och under honom finns följande medarbetare:

Sverige: Julius. Aktivist i näste 1 och talare för Nordiska motståndsrörelsen. Känd från Nordfront TV och gästspelare i den svenska aktivistpodden Mer än ord.

Norge: Andreas. Aktivist i rede 1 och programledare för norska podden Frontlinjen.

Danmark: Kristian. Nästeschef och verksam i Åålborg.

Finland: Onni. Aktivist från de östra delarna av Finland.*

Island: Frank. Från den stora ön i Väst.

Syftet med Nordic Voice är att förmedla inför hela världen vad som händer på gatorna i Norden och inspirera andra till aktivism och revolutionär kamp. Nordic Voice uppdaterar också våra egna medlemmar om vad som händer i övriga nordiska länder.

När nu denna aktivistpodcast lanseras kommer vår andra internationella podcast, Nordic Frontier, att fokusera något mindre på aktivism och mer på nyheter och politik från Norden. Ibland kan bägge programmen ta upp samma aktivistnyheter där Nordic Voice mer förmedlar utifrån ett aktivistperspektiv, motsvarande hur det fungerar mellan Radio Nordfront och Mer än ord i Sverige.

Nordic Voice har för avsikt att sända en gång i veckan, men kommer initialt att publiceras varannan vecka och vi ber att få återkomma med sändningstid-/dag. Programmet kommer att läggas upp på NordicResistanceMovement.org och på våra nordiska medieplattformar. I Sverige på Nordisk Radio och inte Nordfront.

* Sedan programmet spelades in har Nordiska motståndsrörelsen i Finland tillfälligt förbjudits. Onni deltar hädanefter i programmet i egenskap av oberoende nationalsocialistisk aktivist.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Fredrika
Nybörjare
Fredrika
1 år sedan

Ihana!

Per
Nybörjare
Per
1 år sedan

Nice initiative to supplement Nordic Frontier for our english speaking comrades.

For beeing the first episode, it was a great start.

Charlie
Nybörjare
Charlie
1 år sedan

Det är synd att folken inte kan förstå varandra utan att prata engelska med varandra…