Ny nationell kampanj driver med feministiska hashtags

PROTESTAKTION. Efter succékampanjen # ItsOkToBeWhite (Det Är Okej Att Vara Vit) har några av samma personer i politikgruppen på nätforumet 4chan hittat på en ny affischkampanj som redan har retat upp skrikvänstern: #MyBordersMyChoice.

Kampanjen härrör från situationen med att många europeiska amerikaner har mördats av ickevita invällare. Den utgör en protest mot de politiska krafter som vill fortsätta att ge dessa rasfrämlingar fri inresa till länder utan att behöva ta konsekvenserna för sitt antivita våld. Kampanjen är även tänkt att spridas över hela den vita världen.

I samband med att kampanjen startades spreds också en så kallad hashtag för att snabbt kunna sprida budskapet i bland annat sociala medier: #MyBordersMyChoice. Bara tjugo minuter efter att hashtagen lanserades på Twitter stoppades den. Uppenbarligen går budskapet emot det totalitära företaget Twitter.

Hashtags som Refugees Welcome som innebär motsatt budskap har däremot aldrig stoppats.

Den judiska lobby- och terrororganisationen Southern Poverty Law Center (SPLC) har redan klassat denna kampanj, vilken sägs göra narr av feministiska slagord, som ”hatkampanj”. SPLC kämpar liksom andra judiska lobbyorganisationer världen över för ökad massinvandring till alla vita länder.

Källa:
VNN Forum

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
VeraAndre-Db-Sverker Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sverker
Medlem

Hur får ni juderövslickare ihop det logiskt i era pappskallar, att ni gallskriker när vi vill ha etniskt rent, men applåderar när jude-Israel gör det?
Svårt va? Enda sättet att tackla den nöten är väl att inte tänka alls, som vanligt.

b¤d
Medlem

Skenheligheten, dubbelmoralen, hyckleriet.
Listan blir lång.
Lägg därtill listan med diagnoser samt defekter de har.

Packeterat och klart.

Andre
Medlem

Så twitter håller för munnen på länder som inte vill bli antastade av invällare? Ny mem på gång? :D

Vera
Medlem

Sätt en Europakarta med en gång Invandring av främmande raser och kulturer NEJ, NEIN, NO, NON och saken är klar från mycket elände. NJET kanske artar sig?