Ny nationell nätbutik: Greenpilled.com lanserad

NÄTBUTIK. Nu lanseras en helt ny nationell nätbutik där all vinst går oavkortat till den nationella kampen. Nya produkter, kampanj och lanserings-rea.

Greenpilled.com erbjuder kläder, böcker, tidningar, affischer, flygblad och en del annat. Fler produkter är dessutom på ingång. Hela september ut är det dessutom lanseringsrea på en del tidningar, klistermärken och boken ”Nordiska motståndsrörelsen – 20 år av revolutionär kamp”. Dessutom får alla kunder som handlar för 500 kr eller mer ett gratis exemplar av den dokumentär-historiska boken ”Nationalsocialismen i Tyskland”.

Bland de tidigare olanserade produkterna finner vi en nytryckt version av skriften ”Nationalsocialismen – Den biologiska världsåskådningen”, nu mer förord och epilog av Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg, den populära tröjan ”Revolution” som huvtröja och nya motiv av klistermärken.

 

 

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
AndreasLottaMartinSigridGunnar Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Gunnar
Medlem

Härligt, här ska det handlas!

Sigrid
Medlem

Wooooo

Martin
Medlem

Efterlengtat! Tack så mycket för eras arbete, här ska det ”shoppas”
När ska ni byrja selja bordfanor?

Lotta
Medlem

Najs!

Andreas
Medlem

Grymt!