Ny ”konservativ” tidning samarbetar med Soros-organisation

MEDIA. Den nya konservativa tidningen ”Bulletin” stoltserar med samarbete med Project Syndicate – en medieorganisation som stöds av både George Soros och Bill Gates.

Under gårdagen lanserades den nya konservativa webbtidningen Bulletin, som leds av judinnan Paulina Neuding som chefredaktör och ansvarig utgivare.

Som Nordfront tidigare rapporterat har man bland annat värvat den tidigare Folkpartiet-ledaren Lars Leijonborg som krönikör, transan Fredrik ”Marisol M.” Ekelund som kulturchef och extremfeministen Nina Lekander från Expressen som redaktionsmedlem.

Man har även lyckats knyta sig an några av etablissemangets mest namnkunniga konservativa opinionsbildare såsom Ivar Arpi, Per Gudmundson och Tino Sanadaji.

I en ledare redan första dagen skryter också judinnan Neuding om samarbete med den internationella medieorganisationen Project Syndicate, som bland annat haft miljardärjuden George Soros och Microsoftgrundaren och globalisten Bill Gates som återkommande skribenter.

”PS har kallats ’världens smartaste ledarsida’ av Washington Post, och producerar fördjupande kommentarer och artiklar av några av världens främsta forskare, analytiker och makthavare”, skriver Neuding.

Hon skryter också över att man intervjuat den ryske så kallade oppositionsledaren Alexej Navalnyj, som har anklagats för samarbete med den amerikanska och sionistiska spionorganisationen CIA i syfte att destabilisera Ryssland.

Den förment konservativa tidskriften kommer enligt Tino Sanadaji att finansieras med skattemedel.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
7 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments