Ny hyllningsmusikvideo till Nordiska motståndsrörelsen

FILM. Flashbackanvändaren Dornier har gjort en musikvideo till låten ”Extreme Ways” av Moby med bilder från Nordiska motståndsrörelsens aktioner.

Det var i torsdags som användaren Dornier postade en egenkomponerad musikvideo till låten ”Extreme Ways” av artisten Moby Flashback. Låten är framförallt känd från filmerna om Jason Bourne och ackompanjeras här med bilder från diverse aktiviteter och demonstrationer i Nordiska motståndsrörelsens regi.

Så här skriver Dornier om videon:

Jag har gjort en musikvideo med NMR och Extreme Ways. Det fanns en väldigt bra live-version av den låten som jag kombinerade med diverse klipp från NMR:s gatuaktiviteter.

Bourne-filmerna har ju en semi-dokumentär stil med skakig handkamera och bland Nordfronts videos fanns mycket äkta sånt material. Jag försökte även ha ganska mycket snabba klipp, det är ju också typiskt Bourne.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
GunnarKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Musiken med trummor och flöjter passar väldigt bra ihop med Nmr tågande in, och den blir inte tråkig trots upprepanden.
Hur kom flashbackanvändaren och kompositören till namnet Dornier? Namnet är precis som den tidigare tyska flygplanstillverkaren som tyvärr gick i konkurs pga fel personalpolitik.

Gunnar
Medlem

Mycket trevlig film. Uppskattar verkligen dessa ”fanvideos” som kommer lite då och då.