Ny finsk film full med folkmordssymbolik

KULTURMARXISM. Den nya finska filmen Saattokeikka handlar på ytan om rasöverskridande vänskap. Men skrapar man lite på ytan så hittar man där kulturmarxistisk folkmordssymbolik. Det är dock inte den första filmen i sitt slag som producerats i Finland.


Trailer till den kulturmarxistiska filmen Saattokeikka.

Yle watch är en blogg som arbetar med att kritiskt granska public service-bolaget YLE:s TV- och radiosändningar. Yle watch har därför blivit kallad för ”2000-talets Der Stürmer” i Finland. Bloggen börjar sitt inlägg om filmen Saattokeikka med att ställa frågan hur folk skulle förhålla sig till en film av en tibetansk regissör, där kinesiska kolonisatörers barn framställs som ”nya tibetaner”, och där ett av dessa barn blir vän med en tibetansk nationalistisk gubbe som plötsligt blir pro-kinesisk.

Bloggen konstaterar att till och med liberala Hollywood, med Tibet-aktivisten Richard Gere i spetsen, skulle förnärmas av filmen och kalla den för motbjudande propaganda. Men nu har en sådan film blivit aktuell i Finland – fast nu handlar den om en finsk gubbe och en mulattpojke. Filmen har regisserats av Samuli Valkama och för manuset står somaliern Khadar Ahmed.
Gubben kan sägas symbolisera det gamla, vita Finland, medan mulatten symboliserar det nya rasblandade Finland. Filmen har marknadsförts kraftigt på såväl gatorna som på Internet.

Saattokeikka är en så kallad road-movie där en 17-årig mulatt från Helsingfors råkar bli chaufför åt purfinska gubben Veikko och tillsammans kör de igenom ett somrigt Finland. En ”fördomsfull” och gammaldags Veikko blir så småningom vän med mulattpojken och filmen skall vara känslosam med ett sorgset slut för den finska gubben.

LÄS OCKSÅ: ”Nedsvärtade hjältar

Yle watch skriver också att filmen inte drämmer till med folkutbytestemat utan det ligger mer sublimt invävd i berättelsen, samtidigt som publiken får ta del av en mänsklig historia om vänskap – som dock slutar med att den vita gubben går i graven och mulatten tar över hans plats i Finland.

Det är dock inte den första kulturmarxistiska filmen som producerats i Finland. Redan för fem år sedan kom Suomen Marsalkka. Filmen handlar om den finske nationalhjälten Carl Gustaf Mannerheim och är en besynnerlig orgie i kulturmarxism. Den är producerad av bland annat Yleisradio och för regin står kenyanen Gilbert K. Lukalia. Förutom detta är huvudrollsinnehavaren Telley Savalas Otioeno och resten av skådespelarna också från Kenya, där filmen även spelades in. Suomen Marsalkka hade premiär i Rakkauta & Anarkiaa-festivalen (Kärlek & Anarki) i Helsingfors år 2012.

Se trailern till den bisarra filmen med en afrikansk Mannerheim nedan:

Källa:
ELOKUVA SAATTOKEIKKA – FANTASIA SUOMALAISTEN KANSANMURHASTA

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

71 Kommentarer till "Ny finsk film full med folkmordssymbolik"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Villibald
Gäst
Nybörjare
Villibald

Fimen är egentligen en dokumentär över vad som händer i den vita världen just nu. Sätter vi inte stopp för folkmordet så slutar vårt folk som den finske gubben, i graven.

Güzlarim
Gäst
Nybörjare
Güzlarim

Vi kommer att ta över hela det Vita Europa vi är de mäktiga ottomanerna ättlingar till det mäktiga Osmanska riket.
Ni stoppade oss en gång i tiden från att ta över det Vita Europa men ni lyckades aldrig stoppa oss helt och idag finns vi i miljontals i hjärtat av europas länder.
Europa tillhör oss

ante
Gäst
Nybörjare
ante

Ni kommer också att dö ut i en rotlös massa, dumma goy

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind
Vi får se. Om vi inte får rensat Europas länder och parlament från den inre fienden som släppt turken in i Europa, så kan du mycket väl få rätt. Om Turken inte längre stöds av den inte fienden i våra nordliga länder i form av EU och Europas ZOG-regimer, så tror jag dock att Turken bör sikta på att bygga sitt rike öster om Bosporen. Turkar har full rätt att värna och bygga sitt land Turkiet, på samma sätt som Europas folk skall värna och bygga sina länder. En förutsättning är benhårt försvar mot främmande folkslag, det gäller alla folk… Läs mer »
Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

Denna kommentar var adresserad till ”Güzlarim”

Güzlarim
Gäst
Nybörjare
Güzlarim
Värna hit o värna dit herregud i vilken värld lever du i människa? Livet på jorden handlar om att äta eller ätas om att dominera eller bli dominerad. Tror du verkligen att vi bryr oss om ifall ni har rätt till att värna om erat Norden eller erat Europa? Här handlar kampen o har alltid handlat om vem som tar sig rätten att styra o dominera. Dagens Turkiets gränser har ni västerlänningar tvingat på oss och detta kommer vi aldrig finna oss i utan vi ska ta tillbaks det som är vårat och ingen kommer kunna stoppa oss och islamiseringen… Läs mer »
Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind
Visst är det så. Jag kan uttrycka mig tydligare om du inte förstår vad ordet värna innebär. I Europas fall om saker ställs på sin spets så innebär ”värna” att slakta turkar. Så den princip du hänvisar till gäller även omvänt. Värnandet av Europa hade redan varit igång om inte Europas ZOG-regimer hade avväpnat civilbefolkningen. I det fallet har ni turkar just nu mycket nytta av ZOG-regimerna i Europa som hjäper er i kampen mot Europas vita folkslag. Detta momentum för den Turkarna och för andra fientliga semitiska folkslag, hade aldrig uppstått utan hjälp från judarna att öppna Europas portar.… Läs mer »
Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Så resonerar primitiva smutsfolk som det du tillhör. Om nödvändigt kommer vi använda våld för att driva ut er för fjärde gången. Eller det kanske du inte tycker vi har rätt till eftersom Europa tillhör er smutsfolk?

Jochim
Gäst
Nybörjare
Jochim

Hörru blattejävel,

De närmaste 40 åren kommer Afrikas befolkning att växa med minst 2 MILJARDER!!! Hundratals miljoner negrer kommer rusa norrut och KNULLA er turkar samtidigt som Europa blir helt svart. Ni kommer INTE att segra. Hehe…

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Jag vet vad ni är för ena, bra ni erkänner.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

@Jochim

Kan inte se något positivt i det oavsett vilket, det må drabba dem också men…

MN
Gäst
Nybörjare
MN

En vit civilisation, som ni är ute efter, kan endast byggas och upprätthållas med vita människor.
Efterblivna turkjävel, ni borde känna till era genetiska tillkortakommanden.

Erdogan-nwo shill
Gäst
Nybörjare
Erdogan-nwo shill

Bra jobbat turkjävel du visa korten, turkar afghaner zoomalier behövs rensas bort

Erik i Biskopsgården
Gäst
Nybörjare
Erik i Biskopsgården

Vi ska göra turk på burk av er som vi äter tillsammans med nykokt färskpotatis varje midsommarafton.

Dräng.
Gäst
Nybörjare
Dräng.

Synd att dina föräldrar inte hade råd med preventivmedel.

Ovhev
Gäst
Nybörjare
Ovhev

Turkjävlar ni kommer drivas ut ur europe ängång

Lill-Äye
Gäst
Nybörjare
Lill-Äye

Turken precis som Persen och Araben kan börja med att freda sig själv från sina landsmän. Och som redan sagt kommer afrikaner köra över hela Nordafrika och fez landet turkiet. lycka till.

röret
Gäst
Nybörjare
röret

Finns en liknande svensk film i form av ”En man som heter Ove”
Oerhört tydlig folkmordssymbolik i den.

jorre
Gäst
Nybörjare
jorre

Güzlarim: Jag hoppas att man delar ”Turkiet” och ger den till greker och armenier.

Güzlarim
Gäst
Nybörjare
Güzlarim

Hahaha greker och armenier vilket skämt dessa Kristna folkslag har ingenting att komma med.
Kristendomen är på fall
Vita är på fall
Turkiet är på uppgång för att återta det som egentligen borde vara vårat från där Armenien börjar enda till västra Europa där England o Frankrike börjar.
Turkiat adalat

ante
Gäst
Nybörjare
ante

Den som lever får se.

röret
Gäst
Nybörjare
röret

Folkslag och religion är inte samma sak.
Du är helt uppenbart ett sionistiskt troll, precis som Erdogan. En vettig turk borde se hur Turkiet drar åt sig omvärldens vrede. Det är inte värt det för gemene turk.

Güzlarim
Gäst
Nybörjare
Güzlarim

Det existerar inga muslimska greker eller armenier utan de är Kristna vilket ni svenskar är för korkade för att förstå.
Ni anar inte vilken stor roll religionen spelar ihop med etniciteten.
Lika lite som en etnisk svensk aldrig någonsin kan klassas som äkta muslim oavsett om han har konverterat till Islam.
Svenskar är Kristna vare sig ni vill det eller inte så anses ni vara Kristna.

jorre
Gäst
Nybörjare
jorre

Guzlarim: Så om en svensk konverterar till Islam så är personen inte en äkta muslim? Jag hoppas att fler förrädare ser detta och vaknar till liv. Ryssland är ett kristet land, tror du verkligen att de låter er ta över Armenien till att börja med? Turkarna kunde aldrig slå ut ryssar, men ryssarna kuvade alla turk-folk. Kolla på tatarer och centrala delarna av Asien.

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

@Güzlarim

Du har fel som vanligt.

Jag är Svensk och varken Kristen, Jude eller Muslim.

För mig kan du gärna stoppa upp alla tre ökenreligionerna ihop med marxismen ditt bruna arschloch.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Själv är du tydligen såpass korkad du inte fattar att islam är en arabisk religion och du herr mongol är inte arab, därav är du inte heller muslim enligt din egen logik – och inte fan vill jag vara muslim heller, till skillnad från er.

Norgren
Gäst
Nybörjare
Norgren

Bra att du erkänner att du aldrig någonsin kommer kunna bli etnisk Svensk! Tack för att du bekräftar det!

Hell Seger! när ni rasfrämlingar väl står på våran tröskel kommer Arierna resa sig och ta tillbaka och befria Europa en gång för alla!

Vindarna vänder snart
Gäst
Nybörjare
Vindarna vänder snart

Sa han som är kurdernas slav.

Ovhev
Gäst
Nybörjare
Ovhev

Gerker och arimiener är ariska hsr ursprångs befolkingen i turkiet

jorre
Gäst
Nybörjare
jorre

Güzlarim: Det finns många vita turkar, hatar du dem också? Antar att du är en mörk turk. Ataturk var vit, hatar du honom också?

Güzlarim
Gäst
Nybörjare
Güzlarim

What?
En Turk är en Turk oavsett hudfärg

jorre
Gäst
Nybörjare
jorre

Guzlarim hur ser du på turkar som inte är sunniter? Aleviter, shiiter och ateister.

Güzlarim
Gäst
Nybörjare
Güzlarim

I det nya kommande Osmanska riket kommer det att finnas plats för alla turkar från Kaukasus till England

jorre
Gäst
Nybörjare
jorre

Guzlarim varför tar ni inte över Israel? Tillsammans med Iran kan ni ta över regionen, varför ska ni fokusera er på Europa? Hitler hade en god relation med turkarna, är det inte sionister som är problemet? Du förstår att sionister pepprar er för att attackera kristna?

Güzlarim
Gäst
Nybörjare
Güzlarim

Palestina/Israel/Libanon/Syrien/Irak ingick i Osmanska riket och kommer självklart att även i ett framtida Rike ingå i riket.
Osmanska Riket måste återuppstå det är profeterat läs Koranen och Haditherna

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Turk på burk smakar urk oavsett vilken nyans av karamellfärg som har tillsatts.

Andersson
Gäst
Nybörjare

En turk är som du implicit säger ett hopkok av världens sämsta DNA-sopor.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Så en somalier eller nigerian kan bli turk och gifta sig med din syrra eller?

Andersson
Gäst
Nybörjare

Naturligtvis – turkar är ett hopkok av alla menaitiska raser.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Skulle vilja se den neger som kom till Turkiet och bara försökte, tror inte den blev långlivad nämligen.

Skillnaden är bara den att turkar och annat får agera på så vis, fritt fram vara nationalister och som synes dessutom imperialister.

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

Jag bara antar att den negerkramade filmen är producerad med hjälp av skattepengar och med bistånd från statliga eller överstatliga ”kulturmyndigheter”.

Det statliga (((Svenska” filminstitutet))) ihop med de bonnierkontrollerade biograferna i Sverige brukar göra ”motsvarande ”satsningar”.

Filmen ”En man som heter Ove” är ett svenskt exempel på motsvarande mångkulturreklam där spelandet på sentimentala känslosträngar i syfte att ”uppfostra” och påverka svagsinta personer av vårt folk, är löjeväckande uppenbar.

Hugin
Gäst
Nybörjare
Hugin

NMR vokser vel snart i Findland også da. Det er rart det at folk liksom ikke liker å bli krenket, fornedret og utryddet i sitt eget land. Ikke akkurat bra reklame for marxistene.

jorre
Gäst
Nybörjare
jorre

Güzlarim: Turkiet eller Ottomanska riket kommer inte att attackera Europa eller kristna länder. Det som kommer att ske är att sunni-Islam tappar sin makt och shiiter med Iran i spetsen tar över rollen. De är goda vänner med ryssar. Turkiet är med i Nato, tror du verkligen att Grekland, Polen, Kroatien, Baltikum stödjer Islam?

Turkiet kommer att förgöra sig själv. Jag hoppas att ni lämnar NATO.

jorre
Gäst
Nybörjare
jorre

Turk trollen härjar här numera, ni kan inte ens stoppa kurderna eller PKK. Hoppas att de piskar på er burkar.

Vad gör du ens här om Turkiet är så bra? Åk tillbaks istället och dö för Turkiet. PKK har nog en IED som väntar på dig.

https://www.youtube.com/watch?v=iw3AsJcqh4s

OnTheRocks
Gäst
Nybörjare
OnTheRocks

Oh fy helvete! En svarting som Mannerheim. Som om negrerna skulle bli glada ifall Stormare spelade Mandela.

Pk, pk och mera pk…

Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

Ännu en film jag vägrar se. Den visas ändå i vardagen, varenda dag, runt omkring oss. Må folkfienderna straffas hårt.

jorre
Gäst
Nybörjare
jorre

Nästa gång ni ser en turk-burk, snacka lite med personen och då visar de sin rätta sida för alla. På så sätt vinner ni fler hjärtan, jag är inte för religion på något vis.”A dead turk is a good turk” går jag efter. Brinner enbart för mitt folk och Sverige.

comment image

Güzlarim
Gäst
Nybörjare
Güzlarim

hur ska ni kunna rädda ert land från den kommande undergången när era ledare är förvirrade som inte vet hur de ska handskas med oss.
vi har medvind och massor med hjälp av era korkade ledare det är liksom öppet mål för oss.
http://www.svt.se/nyheter/inrikes/sverige-ar-unikt

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

@Güzlarim

Du har en point, men fel ändå.

Dom som du kallar för ”era ledare” är inte svenska folkets ledare.

De som du tydligen tror är svenska folkets ledare är ZOG-regimen med Löven i spetsen. Och dessa är inte svenska folkets ledare utan är förrädare som antagligen är mer på din sida än på vår.

Hoppas vi kan skicka alla icke svenskar i regering riksdag och inom offentlig sektor, samt svenska medlöpare ut ur Sverige innan vi tar oss an folk som i likhet med dig hotar oss och våra Svenska intressen.

Turken80
Gäst
Nybörjare
Turken80

Fattar inte vad det där trollet svamlar om, har svårt att tänka mig att han ens är turk.
Sluta provocera med dina meningslösa inlägg utan någon som helst vettigt innerbörd pucko.

De gamla ottomanerna vänder sig säkert i graven nu pga. skamkänslor över sådana som du…

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

@Turken80

Det är möjligt att ”Güzlarim” är ett troll och en provokatör.

Som German reagerar jag givetvis negativt på vad som skrivs.

Antalet nordbor som är redo att sätta hårt emot hårt vad beträffar ockupantbeteende från rasfrämlingar och allmänna missförhållanden i Europa ökar var dag.

Turkarna är inte upphovet till motsättningar mellan raserna i Europa utan det är den inre fienden i ZOG-regimerna som öppnat portarna till Europa.

Turken80
Gäst
Nybörjare
Turken80

Instämmer helt till dina kommentarer Nordanvind, blir bara förbannad över dessa hjärndöda idioter som dyker upp från ingenstans och börjar provocera och triggar igång mindre iq begåvade läsare här (de som har youtube som sin lära) och förstör kommentatorsfälten.

Güzlarim
Gäst
Nybörjare
Güzlarim

Merhaba Jok Effendem Seni sevijorom Turkiat adalat.

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

@Güzlarim

Vad är det där för rotvälska ?

Andersson
Gäst
Nybörjare

”Du gamla du fria” på turkiska.

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

@Andersson

Njae

”Tre trallande jäntor” är översatt till Turkiska förhållanden och heter ”Genclik marsi”

https://www.youtube.com/watch?v=CnJiMQn1qiU

Andersson
Gäst
Nybörjare

Tre handtrallande janistjarer är väl turkens våta dröm.

Andersson
Gäst
Nybörjare

@Turken……..de gamla pedofil- och bögottomanerna, har de skamkänslor?

Turken80
Gäst
Nybörjare
Turken80

Vet inte, om de har det så är det lika mkt värd som våldtäktsvikingarna skamkänslor skulle jag tro…
Var det det du ville höra?

Andersson
Gäst
Nybörjare

Våldtäktsvikingar…… vad är det?

Rudolfs
Gäst
Nybörjare
Rudolfs

Likt sultanen Mehmet IV och storvesiren Kara Mustafa kommer ni gå samma öde till mötes av ny kung Johan III Sobieskis.

Turken80
Gäst
Nybörjare
Turken80

Bögottomaner… Vad är det?

Andersson
Gäst
Nybörjare

Ottomanerna tog pojkar som sexslavar under sina räder på europeisk mark. Självaste Mehmet II, ErDOGans store idol, var en bögpedofil – som alla andra turkar också är fast mer eller mindre latent.

Turken80
Gäst
Nybörjare
Turken80

Och det gjorde inte vikingarna? Patetiskt att du försöker ens… Läs lite historia till att börja med eller är din kunskapsbank youtube tro?

Det är tack vare sådana outbildade tangentbordskrigare som kvalitén på sajten försämras…

jorre
Gäst
Nybörjare
jorre

Güzlarim är en AKP+MHP anhängare som visar vad de tycker om väst och Turken80 är en CHP-anhängare (Ataturk). Bägge två hatar kristna och väst men CHP döljer det bättre. Samma skräp med andra ord. Häng lite med Gyllene Gryning så lär ni er mer om turk-skit.

Giannis Lagos: The MPs that Declare Themselves Turks Will Go to Their Country

https://www.youtube.com/watch?v=TzxbVGzq8JQ

Güzlarim
Gäst
Nybörjare
Güzlarim

tummen upp eloge för att du vet hur allt förhåller sig.

Andersson
Gäst
Nybörjare

Lika getkn*llare leka bäst, på ren svenska – jodå, vi vet var vi har er turkiska avarter.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Just det, alla ni svenskar, demokratin av idag är ett öppet mål för dessa inälvsmaskar.

Här ser ni hur man tänker och tycker samt deras visioner, ni som inte vill tro på detta lär få veta att ni lever – vänta bara.

patriark
Gäst
Nybörjare
patriark

Nu måste vi intelligenta och mogna europeiska fascister ta tillfället i akt och bilda rävsax med ottomanismen och vår egen traditonalism emot liberal-individualismen. Skillnaden mellan nu och då är att turken är lierad med ryssen, och vår allas gemensamma fiende är Anglozionismen. The enemy of my enemy is my friend, och prio 1 just nu är den liberala kollapsen, och bildandet av en multipolär världsordning där ett ottomanskt rike mycket väl kan ingå som mellanösterns statsöverhuvud.

Andersson
Gäst
Nybörjare

Turken är inte lierad med ryssen. Turken krälar under den ryska stöveln – och den judiska stöveln – och Natostöveln – och den amerikanska stöveln – och t.o.m. under EUstöveln. Erdogan har gjort Turkiet till ett pain in the ass på hela världssamfundet och snart är hans dagar förbi.

Har du bytt alias från Güzlarim och Turken80?

wpDiscuz