Ny dokumentär om ångerfulla könsbytare

FILM. I en ny minidokumentär från RT problematiseras konsekvenserna av att genomgå ett så kallat könsbyte.

Billy, Rene och Walt föddes som män i USA, men kom på grund av bland annat sexuella övergrepp under uppväxten att börja känna obehag och förvirring kring sitt biologiska kön. Efter att ha genomgått så kallade könskorrigerande operationer trodde de att deras lidande av könsdysfori skulle försvinna. Men att bli en ”kvinna” skulle visa sig skapa ännu mer problem, ånger och slutligen ilska.

Dokumentären är skapat av Russia Today (RT).

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

13
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
7 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
LarssonDen-KristneRokvikenGrottbjörnenFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Rickard
Medlem

Granskning Sverige har gjort repotage om detta som finns på feministinspektionens youtubekanal värt att lyssna på

Karl-Путин A
Medlem

Att byta kön är inte som att byta strumpor – gjort är gjort och kommer aldrig mer tillbaka. Förresten handlar det inte om könsbyte, utan om att göra ffa män könlösa.

Skär man av apparaten och kulorna så är man vare sig kvinna eller man längre hur mycket silikon man än försöker kompensera med lite högre upp.

Klaus
Medlem

De flesta amerikaner är bastarder och psykopater. De är känd för skönhetsoperationer (även med silikon i läpparna). Och amerikaner är judarnas marionetter lika som britter. Judar gynnar perversiteter som homosexualitet, bögparader, pedofili, ”könsbyte”. Den judiske författaren Stefan Zweig publicerade redan 1927 den typiskt judiska boken ”Förvirring av känslor” (Verwirrung der Gefühle). Jag beklagar inte att nationalsocialisterna brände hans böcker.

Grottbjörnen
Medlem

Menar nu inte detta om ALLA britter och amerikaner, men, brittiska öarna har varit lite av Europas genetiska soptipp dit lågbegåvade, horor och tjuvar mm. åkt, och amerika var Storbritanniens genetiska soptipp, jag är inte förvånad att det är just USA och GB som är rotschilds duktigaste slavar

Fredrika
Medlem

Transar är sjuka människor. De borde få hjälp att behandla sin sjukdom istället för att som nu få knuff längre in i den. Precis som dessa uppvaknande transar inser.

Grottbjörnen
Medlem

Vadå sjukt? https://m.youtube.com/watch?v=ZWGD4DV71pA denna GUBBEN är ju en berikning för världen, såhär ska alla vita män se ut i rotschilds utopi!

Fredrika
Medlem

Ja, vad fin! Så söt den är!

Grottbjörnen
Medlem

Hen heter det!

Rokviken
Medlem

Könet sitter väl i hjärnan?

Rokviken
Medlem

Och inte mellan benen.

Larsson
Redaktör

Därav termen k*k-huvud?

Rokviken
Medlem

Kalla det vad du vill:)

Den-Kristne
Medlem

Det är bättre att vara nöjd med sitt kön än att byta.