Ny dokumentär: Europa – The Last Battle

KUNSKAP. En ny och svenskproducerad dokumentär i stil med ”The Greatest Story Never Told” har färdigställts. Dokumentären heter ”Europa – The Last Battle” och den första av tio delar släpptes under gårdagen.

Igår publicerades den första delen av dokumentären ”Europa – The Last Battle” på Youtube. Dokumentären har producerats av en svensk videoredigerare och åtminstone den första delen håller väldigt hög kvalitet för att vara ett ideellt enmannaprojekt.

Den första delen handlar inledningsvis om sionismen och den judiska storfinansen. Avsnittet är en timme långt och går också in på marxismens födelse samt bolsjevikernas revolution och terrorvälde.

Del två av dokumentären kommer att släppas nästa vecka och totalt är det tio olika delar som kommer att släppas över en period på tio veckor. Nästa del kommer bland annat att handla om kulturmarxismen och Weimarrepubliken.

Delarna tre till åtta behandlar ämnen kopplade till andra världskriget, Tredje riket och nationalsocialismen samt förintelsebluffen. De avslutande två delarna handlar om vad som hänt efter kriget och hur Europas folk idag vaknar upp och kämpar för en bättre framtid.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

65 Kommentarer till "Ny dokumentär: Europa – The Last Battle"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Tobias Lindberg
Gäst
Nybörjare

Ja, denna dokumentärserie ska jag absolut se!

Jag har inte hunnit se första avsnittet än, utan har bara tittat igenom det punktvis lite snabbt, men kvalitén på det jag har sett är riktigt bra och innehållet verkar mycket intressant.

Han som har producerat filmen, Tobias Bratt, är en vettig ung man som har bra koll på tillvaron!

Black Knight
Gäst
Nybörjare
Black Knight

Hej, är det du som jobbar under ”informationskriget”, isf vill jag säga att ditt sätt att tackla PK-folket när du ringer är föredömligt!

Tobias Lindberg
Gäst
Nybörjare

Jo, det är jag som har Informationskriget. Och tack! :)

Morningstar
Gäst
Nybörjare
Morningstar

Det finns en annan Tobias Lindberg på Bonniers. Hade varit kul om Tobias ”IK” Lindberg hade ringt upp Tobias ”HD” Lindberg.

Black Knight
Gäst
Nybörjare
Black Knight

Ja, sånt kan bara bli intressant och roligt och skulle troligtvis gynna vår sak!

Tobias Lindberg
Gäst
Nybörjare

Jo, jag har uppmärksammat att det finns en journalist med samma namn som jag. Någonstans i södra delarna av Sverige om jag inte har förstått det fel.

Jag har faktiskt blivit frågad mer än en gång när jag ringer och intervjuar folk eller ställer frågor till myndighetspersoner om jag är denne journalisten Tobias Lindberg från den och den tidningen. :)

Zarras
Gäst
Nybörjare
Zarras

Visst är det här samme Tobias Bratt? http://tobiasbratt.blogspot.se

Hur som helst läsvärd…

Tobias Lindberg
Gäst
Nybörjare

Ja, det är han på bilden och utifrån en snabb titt på de fyra översta blogginläggen så ser det helt klart ut att vara något som han kan ha skrivit.

last men of the west
Gäst
Nybörjare
last men of the west

intressant.Ja europa står inför den slutgitliga striden seger eller död för europa och därmed världen.Ifall Sionismen vinner så är framtiden en härskarras o en slavras istället för fria nationer å naturlig mångfald.

Lars
Gäst
Nybörjare
Lars

Perfekt. Den ska jag se ikväll.

En av de viktigaste färdigheter vi kan lära oss är proffsig videoredigering och filmproduktion.

Det räcker inte att bli BRA på propaganda, vi måste bli BÄST.

Fria Norden
Gäst
Nybörjare
Fria Norden

Riktigt bra! Längtar till nästa del!

CNC
Gäst
Nybörjare
CNC

Jag tittade en kvart. Kommer attt rekommendera alla jag träffar att se den. Tack Nordfront för att ni fins!

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Helt fantastiskt suveränt!

Om detta må alla berätta.

Må det spridas.

Hell seger!

Christer
Gäst
Nybörjare
Christer

Bra, ser framemot kommande avsnitt.

Balder
Gäst
Nybörjare
Balder

https://youtu.be/sXr-bBYg1N0 Är det någon som har ett bra svar på denna video ? Vi kommer ju bli sönderbombade tillbaka till stenåldern om bara lilla norden skulle bli nationalsocialistiskt… så hur ska man gå till väga om usa eller ryssland vill terrorbomba oss tillbaka till stenålderna som i dresden tillexempel ?

88/
Gäst
Nybörjare
88/

Försvar? Värnplikt? Österrike är nationalsocialistiskt och de blir inte bombade. Sieg heil! 14/88

Extremtyzz
Gäst
Nybörjare
Extremtyzz

Är Österrike nationalsocialistiskt?????

Mmmmm…nä!

dfg
Gäst
Nybörjare
dfg
Du vet kanske att nationalsocialismen började som nationalism men slutade som en internationell rörelse som kämpade för friheten mot den ofrihet som både kapitalism och kommunism innebär. Från hela världen strömmade folk till tyskland för att kämpa på tysklands sida. Tyvärr förlorade tyskland kriget då dom stod ensamma mot en hel värld och USA:enorma produktionspotential av vapen. Och USA styrdes och styrs som bekant av judar. Efter och under kriget pågick en pogrom ( förintelse ) mot arier och tyskar i synnerhet genom bombningar och avvsiktlig svältdöd. Judiska fångvaktare torterade fångar. Ja hemskheterna var så stora att än idag är… Läs mer »
Balder
Gäst
Nybörjare
Balder

Intressant! Tack för bra svar :)

Extremtyzz
Gäst
Nybörjare
Extremtyzz
Balder, Jag är tveksam till att Norden skulle bli atombombat. Det skulle bli sanktioner och isolering mm (gissar jag!), men jag förstår din frågeställning. Emellertid anser jag att det är fel att inte göra någonting bara därför att man tror att fienden då kommer använda massförstörelsevapen. Skulle fienden angripa oss så kan vi ju bara försvara oss så gott vi kan. Om vi kapitulerar utan att fienden behöver avlossa ett enda skott så är vi ju de värsta torskarna i världshistorien. Däremot tror jag att han har rätt i att vi måste tillbaka till ett primitivt stadium om vi överhuvudtaget… Läs mer »
Jeff
Gäst
Nybörjare

Den där var riktigt bra må jag säga, kanske att jag fixar en filmkväll framöver och visar just den.

Chief
Gäst
Nybörjare

Detta kommer definitivt att bli den nya #TGSNT… Hell seger!

– Chief

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

otroligt välgjort och bra!

10+

Mr Svensson
Gäst
Nybörjare
Mr Svensson

Nu kommer 3000 nya negrer att bli influgna från eritrea och arabvärlden till Sverige och gävle !! Dags för lite aktion kanske ! Eller vad sägs kamrater ???

Invisible
Gäst
Nybörjare
Invisible

Utmärkt! Om detta må vi berätta! Sprid den över allt!

Zarras
Gäst
Nybörjare
Zarras

Väldigt bra !!

För att citera de hjärtvättade: ”…om detta må ni berätta”.

Det är viktigt att vi som helt (eller delvis) har vaknat hjälper de som fortfarande sover att förstå att de är hjärtvättade och lever i en lögn.

senaste
Gäst
Nybörjare
senaste

Hur får man bukt med de här typerna? Hur besegrar man dem? Det kanske krävs att man vänder judens rasblandningsmetod mot honom själv så att han med tiden blir en mindre kompetent figur.

Rickard
Gäst
Nybörjare
Rickard

Känslan jag hade i kroppen efter att ha sett filmen var ungefär samma känsla som jag hade efter att jag såg Hellstorm. Riktigt fruktansvärt men ack så viktig information.

lennart gustafsson
Gäst
Nybörjare
lennart gustafsson
MYCKET BRA och bekräftar det det jag ”läst/hört på TUBEN” i några år.Dock vill jag med stor risk för att bli nedsablad vidhålla att detta pack är och förblir KHAZARER som har tagit religion och etnisk tillhörighet tidigt i historien och därför tror alla att de är judar.Det jag har funnit på TUBEN är att max fem procent av de som kallar sig judar är det.Så för min del förstärks khazarernas skamlösa agerande mycket mer.Det kallas för urkundsförfalskning.Men dessa psykopater(mestadels KHAZARER-bankirer) som styr världen skiter i det och kontrolerar alla regeringar,kanske PUTIN HÅLLER PÅ ATT RENSA,men jag har inte hunnit… Läs mer »
lennart gustafsson
Gäst
Nybörjare
lennart gustafsson

tillägg- kolla bara hur olika dessa så kallade judar ser ut,variationen är mycket stor om vi jämför med samer eller zigenare eller eskimåer.

Allan
Gäst
Nybörjare

Jasså, det påstår du, ändå finns det alltid fenotypiska judedrag:
comment image

En jude som parasiterar på svenskarna och försöker lura i oss att skaffa ännu färre barn:
https://www.dailystormer.com/goyim-must-stop-having-babies-or-else-the-world-will-explode/

Judeparasiter är alltid antivita.

Tobias Lindberg
Gäst
Nybörjare

Riktigt för jävligt att sådan anti-vit propaganda tillåts spridas här i Västvärlden. Och det bara råkar vara en jude som sprider den…

Allan
Gäst
Nybörjare

Och här huserar hans syrra, trots parasiterad hårfärg genom mindre nogräknade som ligger med fienden, klart fenotyiskt judisk:
https://www.instagram.com/matildawyness/

Tobias Lindberg
Gäst
Nybörjare

Typiskt dekadent också!

Allan
Gäst
Nybörjare

Den förbajade khazarteorin är vederlagd, som jag sagt åt dig tidigare. Judar hittade på den för att främja judiska intressen:
http://davidduke.com/khazar-theory-koestler-admitted-wrote-book-jewish-interests/

Tobias Lindberg
Gäst
Nybörjare

Intressant!

1010
Gäst
Nybörjare
1010

Sett 23 min. Om det här sprider sig och folk sitter kvar utan att trycka på sin telefon (folks attention span idag är inte det bästa) så är det här dynamit!

1010
Gäst
Nybörjare
1010

I och med det ryssarna har blivit utsatta för är det otroligt att de repat sig såpass som de gjort. Vilken ofattbar terror. Det går knappt att föreställa sig. Och sen ha fräckheten att projicera illgärningarna på oss… Var är spysmileyn när man behöver den.

Mr Svensson
Gäst
Nybörjare
Mr Svensson
Avpixlat !! Tja , vad ska man kommentera om denna upplysande sajt ! Jag anser denna sajt är rätt så meningslös ! Ok , man blir upplyst om vad som händer i Sverige , men det blir ett förbannat lustigt återkommande tjatigt innehåll hela tiden, nån slags hjärntvätt utan påverkan på det som händer ! Ex Nmr går ut med och frågar folk hur dom agerar mot invällarnas kriminallitet ! Raka svar, 50 % har slagit tillbaka ! Vi behöver inte så mycket mer konstateranden från Avpixlat !! Vi inom Nmr vet hur fan illa det är i landet och… Läs mer »
SSNP
Gäst
Nybörjare
SSNP

Wow vilken dokumentär denna har jag redan börjat sprida. Jag rekommenderar även att se David Duke’s The secret behind communism och Communism by the backdoor.
Mänskligheten blir förtryckt pga att för många är inte intresserade av att organisera mot denna demoniska ondska. Det är antingen äta eller ätas som gäller mot dessa vandrande demoner på vårt jordklot. Demonernas största fiende är Vita och Kristna.

SSNP
Gäst
Nybörjare
SSNP

Sanningen skall göra eder fria
Om Detta Må Ni Alla Berätta.

Hell Seger

Albert Spjuut
Gäst
Nybörjare
Albert Spjuut

Mycket bra! Smart att dela upp den i timmeslånga avsnitt också. Sprides!

Thor Viking
Gäst
Nybörjare
Thor Viking

Bra och proffsigt. Ser fram emot fortsättningen.

Baron Citron
Gäst
Nybörjare
Baron Citron

Har sett hela filmen nu. Lysande! Ett måste att se.

Borde ingå i skolundervisningen. Här finns en verklig förintelse som vi må berätta om: på ryssar, ukrainare och totalt 60 miljoner européer, utfört av judar.

Ser fram emot fortsättningen…

Mangan
Gäst
Nybörjare
Mangan

https://www.youtube.com/watch?v=uL_ulVuxloc
Denne Ken O’Keefe från inledningen får lägga ut texten i senaste Crosstalk på Russia Today. Han säger saker jag inte trodde mig få höra ens där.

Baron Citron
Gäst
Nybörjare
Baron Citron

Ken O´Keefe (f.d. marinkårssoldat) verkar riktigt bra, upptäckte honom för bara några dagar sedan. Han verkar förstått Hitler-frågan också:
”Ken O’Keefe Unveils The Truth About Adolf Hitler” (2 min):
https://www.youtube.com/watch?v=pz2rDRbSqFw

nordbo
Gäst
Nybörjare
nordbo
Ett avsnitt som beskriver den ultimata psykopatin och ondska. Idag har den massiva psykologiska krigföringen och tortyren minskat för att paralysera och fördumma befolkningen i skräck – den har istället ersatts med massinvandring,radikal feminism,droger/dekadens för att uppnå samma syften. Att välja Ryssland som en utgångspunkt för den världsliga revolutionen med sin storlek är noga planerat – en myriad av avrättningsläger i dom djupa skogarna och massutrotning genom svält utan insyn från omvärlden. (idag nås info ut på annat sett) Det här är något som verkligen bör präntas in till allmänheten så alla får bevittna den RIKTIGA förintelsen istället för den… Läs mer »
nordbo
Gäst
Nybörjare
nordbo

Jag kan fortfarande inte begripa hur man kan få så många av sina egna att utföra denna långsiktiga massaker och utrotning på sitt eget besläkdade folk – det krävs ju en hel del manskap att hålla denna utrotningsindustri igång..?

Peter
Gäst
Nybörjare
Peter

Första avsnittet var kanon! Vilket arbete denna person har lagt ner, imponerande :)

Dora
Gäst
Nybörjare
Dora

Fy fan vad hemsk! Visste inte att det var sådär jävla hemskt under Sovjet. Kommunism måste vara lika med satanism.

Nordisk Revolutiont
Gäst
Nybörjare
Nordisk Revolutiont

Nordfront borde ha denna serie uppe permanent på sin sida. Hade varit bra om det var det första man ser när man kommer till sidan första gången som besökare för den här serien värkar komma att täcka allt man behöver veta. Mkt proffsigt gjord för övrigt mkt bättre än greatest story never told Som är mer klip och ihopklistrad. Man blir stolt över att det är svenskar som gjort denna. Ser verkligen framemot dom kommande delarna!

OldGold
Gäst
Nybörjare
OldGold

En väldigt bra och informativ dokumentär.
Ska följa alla delar.

fuckCommies
Gäst
Nybörjare
fuckCommies
Okej så skolorna som är PK mörkar dessa händelser och istället är det nazisterna som framställs som onda genom mest lögner för att judarna vill skifta fokus och hindra folk från att göra motstånd mot kommunism som är samma som zionism? Alltså allt är vinklat mot er nazister för att ni vill vara självständiga från judiska världsregeringen. medier etc… Men hur är det med illuminati? Samma typer? Ni verkar ha rätt i det där men fortfarande vet jag inte varför man måste vara så rasistisk som ni är. Ut med de som förstör och låt resten stanna i ett fritt… Läs mer »
Sowilo
Gäst
Nybörjare
Sowilo

Judarna vill inte att vi ska känna stark folkgemenskap vi ska ha en svag uppblandad kultur, konflikter och vara rasblandad, degenererade och egoistiska.

Här en kort film om Kalergiplanen.

https://www.youtube.com/watch?v=wRZhD8S6o5s

Hjort
Gäst
Nybörjare
Hjort

Dom vill splittra och förstöra oss så att dom själva kan framstå som begåvade och lyckosamma vita. Det är i deras natur, i deras DNA. Därför skall man inte hata dom. Hitler hatade aldrig dom, det är jag säker på.

Men, som Nietzsche mycket väl visste, man bör heller inte känna medlidande för dom, eftersom dom ju anspelar på sådana känslor, t ex med förintelselögnen.

Bödeln 123
Gäst
Nybörjare
Bödeln 123
Mycket av det som visas i filmen är ju så fasansfullt att det är svårt att tro på. Det måste startas sanningskommissioner över hela världen som går till botten med vad judar gjort sig skyldiga till genom historien. Om det är så att de faktiskt skapat centralbankssystemet i syfte att suga ut och förslava världen anser jag att de måste dödas allihop. Och skulle det vara så att förintelsen är en stor bluff, vilket i så fall är det värsta brottet som någonsin begåtts alla kategorier så anser jag att denna ondskefulla ras måste nedjagas till sista individ, inkluderat spädbarn… Läs mer »
Kristian
Gäst
Nybörjare
Kristian

Borde väl heta Europe med e på slutet? Gör om gör rätt

Andreas
Gäst
Nybörjare
Andreas

Vi behöver lära oss hur vi skapar en svensk/Germansk storfinans, lojal med vårt folk och våra etiska värderingar!

Vi Är Folket
Gäst
Nybörjare
Vi Är Folket

Låter intressant, skall kika direkt. :)

Jonas Svensson
Gäst
Nybörjare
Jonas Svensson

Del 2 av EUROPA – The Last Battle.

Förra gången var det Olof Aschberg och Robert Aschberg som hängdes ut som bolsjeviker. Den här gången är det Göran Rosenberg som får agera ”svenskkoppling”.

https://www.youtube.com/watch?v=cvPVrU4_j_s

Martin Durvad
Gäst
Nybörjare
Martin Durvad

Hi fellow Danish ns here
fixing the swe subs on tgsnt see it here:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL_Rp6F4t37RAcrsUEX-RXqw1vdjGEpacd

Jan Hjelm
Gäst
Nybörjare

Nu har jag sett detta första avsnitt. Det var mycket svårt att ta mig fram till slutet. Nu efteråt var jag först rent ut sagt självmordsbenägen. Jag tänkte: Hur ska vi någonsin kunna överleva som folk när sionisterna på allvar börjar ta itu med oss med arbetsläger, avrättningar och massmord? Det ryska folket har fått lida alla helvetets kval, deras öde är ofattbart grymt.

Nu har jag gråtit färdigt. Nu är jag väckt. Nu har jag fattat. Nu börjar Min kamp..

Hell seger!

Martin Durvad
Gäst
Nybörjare
Martin Durvad

Hi i’m fellow Danish ns
Europa – the last battle is a brillant serie. thank you brothers. fight united.
I’m going to make Danish subs to spred the word. on my youtube Chanel.
I have tried to correct the swedish subs on tgsnt too.
1488

tujurikkuja
Gäst
Nybörjare
tujurikkuja

Jag hann se detta lysande program en gång men … nu får jag ett meddelande att ”Det här videoklippet har tagits bort eftersom det strider mot YouTubes policy för hets mot folkgrupp.” Jaja… sanningen är ju alltid antisemitisk och måste censureras. Nu måste jag så fort som möjligt försöka se alla delar, så länge de är åtkomliga… Hoppas att alla delar kan sparas någonstans utanför JewTube.

Werwolf
Gäst
Nybörjare
Werwolf

Hej! JewTube har tagit bort några delar av filmen. Någon som har en länk att dela??

wpDiscuz