Ny dokumentär: Europa – The Last Battle

KUNSKAP. En ny och svenskproducerad dokumentär i stil med ”The Greatest Story Never Told” har färdigställts. Dokumentären heter ”Europa – The Last Battle” och den första av tio delar släpptes under gårdagen.

Igår publicerades den första delen av dokumentären ”Europa – The Last Battle” på Youtube. Dokumentären har producerats av en svensk videoredigerare och åtminstone den första delen håller väldigt hög kvalitet för att vara ett ideellt enmannaprojekt.

Den första delen handlar inledningsvis om sionismen och den judiska storfinansen. Avsnittet är en timme långt och går också in på marxismens födelse samt bolsjevikernas revolution och terrorvälde.

Del två av dokumentären kommer att släppas nästa vecka och totalt är det tio olika delar som kommer att släppas över en period på tio veckor. Nästa del kommer bland annat att handla om kulturmarxismen och Weimarrepubliken.

Delarna tre till åtta behandlar ämnen kopplade till andra världskriget, Tredje riket och nationalsocialismen samt förintelsebluffen. De avslutande två delarna handlar om vad som hänt efter kriget och hur Europas folk idag vaknar upp och kämpar för en bättre framtid.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
FILM: Vår väg, punkt två - om den sionistiska globalismen | Nordfront.se Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
trackback

[…] Tanken med filmen är att den ska underlätta för den oinsatte inför vidare research samt inge förståelse för varför kampen mot globalismen är avgörande för folkets framtid. Filmen är 48 minuter lång och består till största delen av klipp från den nya svenskproducerade dokumentären Europa – The Last Battle. […]