Ny bok hävdar att den judiska ikonen Anne Frank överlämnades till SS av en judinna

FÖRINTELSEBLUFFEN. Otto Franks roman om Anne Frank skriven i självbiografisk stil fortsätter att vara en viktig produkt i förintelseindustrin. Nu har den holländska författaren Gerard Kremer skrivit en bok som hävdar att en judinna i Holland, Ans van Dijk, anmälde verklighetens Anne till SS.

Enligt författaren till boken The Backyard of the Secret Annex var det judinnan Ans van Dijk som angav Anne Frank och hennes familj till myndigheterna. De tyska myndigheternas syfte var att familjen Frank skulle sättas i arbete istället för att utgöra ett hot mot Hollands och Tysklands säkerhet. van Dijk hade själv blivit gripen av tysk underrättelsetjänst efter att ha hållit sig gömd. Totalt påstås hon ha angivit 145 judar, inklusive sin bror och hans familj. För detta avrättades hon efter kriget av den segrande judiska makten.

Forskare har tidigare försökt knyta van Dijk till Anne Franks transport till arbetslägret i Bergen-Belsen, men inte lyckats. Bokens författare, Gerard Kremer, hävdar att han vet sanningen eftersom hans far var bekant med van Dijk i Amsterdam. Kremers far var medlem i Hollands underjordiska antityska rörelse. Fadern som dog 1978 uppges ha arbetat i en kontorsbyggnad i Amsterdam, där två av våningarna användes av de tyska myndigheterna och av NSB, den nederländska nationalsocialistiska rörelsen.

Kremers far berättade första gången om arresteringen av van Dijk under påsken 1943. Efter det att hon arresterats gjorde hon ofta återkommande besök till den av nationalsocialisterna kontrollerade byggnaden. Hon kom alltid förklädd och använde särskilt tilldelade telefoner för att ringa samtal. I augusti 1944 råkade pappan höra officerare prata om var Anne och hennes familj gömde sig och att van Dijk deltog i samtalen om detta. Familjen Frank arresterades 4 augusti medan van Dijk lämnade Amsterdam och reste till Haag.

Vid den särskilda tribunal som åtalade van Dijk på 23 punkter av förräderi erkände hon alla åtalspunkter men bad om nåd eftersom hon endast hade handlat i självbevarelsedrift. Natten innan hon avrättades tog hon personligt avstånd från sin judiska kultur och lät sig döpas av en katolsk präst.

En talesman för Anne Frankmuséet säger att de kontaktade Kremer angående hans bok, men att han inte har kunnat lämna några bevis för van Dijks handlingar.

— Vi betraktar Gerard Kremers bok som en hyllning till hans föräldrar, baserat på vad han minns och har hört, säger talesmannen. För ett par år sedan undersökte museet förfarandet kring familjen Franks arrestering och de fyra andra personer som gömde sig i det hemliga annexet, men fann inga bevis för denna eller andra historier som handlar om påstådda förräderier.

Anne Franks dagbok är en förfalskning

I samband med en rättsprocess 1980 undersökte den tyska statens kriminaltekniska laboratorium Bundes Kriminal Amt (BKA) originalet av Anne Franks ”dagboks”-manuskript. Myndighetens analys fastställde att ”betydande” delar av arbetet var skrivna med en typ av kulspetspenna som inte fanns tillgänglig att köpa före 1951. BKA fastslog även att ingen av ”dagbokens” handstil överensstämde med kända prov av Anne Franks handstil. Hon dog av sjukdomen tyfus i slutet av andra världskriget, i mars 1945, då Europa låg sönderbombat och över 60 miljoner människor dött.

I samband med att Anne Franks Stiftelses rättigheter till boken gick ut 2016, tvingades stiftelsen slutligen att erkänna att det var pappan Otto Frank som hade skrivit boken, för att på så sätt kunna behålla rättigheterna till historien. Därmed kan stiftelsen fortsätta att tjäna pengar på en makalös kassako som genererat lika mycket pengar som den har bidragit till att sprida lögnerna om förintelsebluffen.

LÄS MER: Tio vanliga förintelsemyter

På grund av den förändrade upphovsrättssituationen heter boken på engelska inte längre Anne Franks dagbok, utan En ung flickas dagbok och anges numera vara den slutgiltiga versionen. Författarna uppges numera vara Anne Frank, Otto Frank och Mirjam Pressler.

Norstedts anger på den senaste översatta ”oavkortade originalutgåvan” fortfarande Anne Frank som romanens självbiografiska författare, och boken heter fortfarande Anne Franks dagbok. I reklamen för den förra utgåvan kallade Norstedts romanen för ett av förintelsens viktigaste dokument.

Källor:
New book alleges Anne Frank betrayed to Nazis by Jewish collaborator
”Förintelsen” är en bluff!

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

21
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
17 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
DonnieKlausLefflanHenke HimmlärKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

En kurs där du lär dig avprogrammera den groteska ”förintelse”-BLUFFEN:

https://holocaustdeprogrammingcourse.com

Karl-Путин A
Medlem

Det är bara fantasin som sätter taket för hur mycket shekel det finns att tjäna på den här bluffen. Nyligen avslöjades det också att ”dagboken” innehåller Anne Franks hemliga sexfantasier, som man får ta del av mot en extra kostnad.

Henke Himmlär
Medlem

De har tydligen fått en hel del kritik från olika håll angående just det, dvs att man helt plötsligt anger att även pappan skrivit i dagboken.

Nu har jag inte läst någon av de olika versionerna av boken och fattar inte intresset. Gissningsvis är det få som läst boken. Innehåller den något som är extra ”negativt”?

Karl-Путин A
Medlem

Det är samma gamla (((tugg))) som vanligt. Det negativa är att våra barn hjärntvättas med att det har hänt på riktigt, ungefär som Schindlers list som alla svenska skolelever tvingats titta på och som också är ren fiktion, skriven av en ”författare” som aldrig satt sin fot i ett koncentrationsläger.

Henke Himmlär
Medlem

Mmm men jag undrar, om det nu verkligen har hänt (i någon utsträckning) och inte är en total lögn, spelar det egentligen någon roll för vad folk anser om Sveriges framtid? Jag menar, tror du att folk blir rasmedvetna nationalister om de bara tror att förintelsen är ett påhitt?

Jag tror inte många bryr sig om förintelsen längre, om de någonsin gjort det, och den har noll betydelse för att Europa går åt helvete.

Jag tror förintelsen är en total ickefråga och bör ignoreras så långt det bara är möjligt. Men var och en gör naturligtvis som han eller hon vill. 😉

Anders Jonsson
Medlem

”Förintelsen” spelar en oerhört stor roll. En avgörande roll. ”Förintelsen” som hänger intimt ihop med JUDE-frågan är den viktigaste politiska frågan av alla. Och denna den viktigaste frågan är sedan lika intimt sammanvävd med den andra lika viktiga frågan, nämligen rasfrågan. JUDE-frågan och rasfrågan: Att väcka Europas folk i dom frågorna (som är 2 sidor av samma mynt) är prio 1 för Europas framtid. Jag talar av egen erfarenhet och så många medlemmar av Motståndsrörelsen jag talat med säger samma sak: JUDE-frågan och rasfrågan är dom poletterna som ramlade ner när vi blev nationalsocialister. När vi förstod att dom ljugit… Läs mer »

Henke Himmlär
Medlem

Okej. Lycka till!

Jag har varit rasmedveten i 30 år samtidigt som jag tror att ett helt gäng judar blev nackade under WWII.

Anders Jonsson
Medlem

Att skriva att ”förintelsen” är en icke-fråga som bör ignoreras är bland det dummaste jag läst i kommentatorsfälten på Nordfront. Det är upprörande att att du skriver så. Låt mig bara ge ett exempel: Tror du Himmlär att det är för att ”förintelsen” är en icke-fråga som Tyskland, Österrike, Frankrike med många fler länder där JUDISK-makt råder sätter människor i fängelse i flera år bara för att de vågar ifrågasätta denna groteska lögn och bluff? JUDARNA förstår och vet mycket väl att detta är deras viktigaste fråga för att kunna behålla makt och kontroll, både ekonomiskt/politiskt, men också genom att… Läs mer »

Henke Himmlär
Medlem

Men i Sverige är det inte olagligt att ifrågasätta judeslakten. ☺

Varför är det inte olagligt överallt i Europa?

Ärligt talat tycker jag det är konstigt att de förbjudit kritik av förintelsen i vissa länder då det borde vara kontraproduktivt att göra någonting sådant. Varför folk inte reagerar mot dessa lagar är förvånande.

Anders Jonsson
Medlem

I Sverige har vi HMF-lagen som är en häxprocesslag med syfte att tysta vit opposition mot JUDE-makten. Systemet straffar folk som vågar säga vad de tycker om politiken.

Det är en oerhört viktig fråga.

Lefflan
Medlem

Nånting säger mig att antingen är du en dåre himmlär eller så är du en medveten provokatör/desinformatör.

Intressant också att du verkar vara ett fan av Himmler med tanke på dina kommentarer, som Hitler avfärdade innan han tog livet av sig som en förrädare då Himmler kollaborerade med fienden bakom Hitlers rygg under slutet av kriget.

Gör att varningsklockorna går igång.

Henke Himmlär
Medlem

Jag har stor respekt för Anders Jonsson som här ovanför diskuterar ämnet sakligt.

Om någon är orolig för mig så kan ni fråga Pär Öberg. Jag har varit hemma hos Pär och han har varit hemma hos mig. Pär har köpt böcker av mig tidigare och jag har träffat Pär på diverse aktiviteter med organisationen. Nej jag är inte medlem i Motståndsrörelsen.

Om DU Lefflan har problem med röster och klockor i huvudet så tycker jag att du ska söka hjälp. 😂

Avslutningsvis, är Heinrich Himmler en person du anser att nationalsocialister borde ogilla?

Karl-Путин A
Medlem

@HH: Här får du ett färskt exempel på att ”förintelsen” visst spelar roll. AfD-ledaren Alexander Gauland kallade häromdagen Hitlertiden för en fågelskit i Tysklands 1000-åriga ärorika historia. Han nämnde inte ens ”förintelsen”, men holocaustlobbyn fick tuppjucket av uttalandet och ylar samstämmigt att Gauland gått över alla gränser. Nu kommer hjärntvätten av tyska skolbarn att intensifieras ännu mer och samma reaktioner brukar det bli i Sverige.

Lefflan
Medlem

Det säger absolut ingenting att du haft lite kontakt med Öberg. Magnus Söderman och såna som hoppala och andra dårar som har varit med i organisationen har begått förräderi tidigare. Finns många exemplel. Vilket innebär att bara för att någon är medlem eller har kontakt med en ledande person i organisationen, så betyder inte det att den personen per automatik är reko. Med tanke på flera av dina uttalanden i kommentarsfältet som varit defeatistiska och provokativa så börjar jag undra vad du håller på med. Har du aldrig hört talas om uttrycket ”när varningsklockorna ringer”? Himmler var bra fram till… Läs mer »

Henke Himmlär
Medlem

Jag sa att du kan fråga Pär Öberg. Han vet vem jag är.

Klaus
Medlem

Man anger INTE ”helt plötsligt” att även pappan skrivit i dagboken, bedrägeriet är känt sedan länge, beviset var en längre process. ”Hitlers dagbok” avfärdades genast i historikervärlden som förfalskning.

Karl-Путин A
Medlem

HH: Jag tror inte många bryr sig om förintelsen längre, om de någonsin gjort det, och den har noll betydelse för att Europa går åt helvete. Jo, ”förintelsen” har väldigt stor betydelse i att Europa går åt helvete. ”Förintelsen” är oljan som smörjer det kulturmarxistiska folkmordsmaskineriet. Så här används ”förintelsen” i hjärntvätten och skuldbeläggandet av våra svenska skolbarn: Vad hände efter resan? [till Auschwitz] Vi satt i grupper och pratade om resan. Vi hade fått i uppgift att skriva dagböcker som vi gick igenom. Själva finalen var utställningen vi gjorde där vi även spelade teater. Vi spelade ett rollspel där… Läs mer »

Henke Himmlär
Medlem

Okej då antar jag att ni fortsätter köra på som vanligt. Mig spelar det egentligen ingen roll. Jag tror inte förintelsen har någon särskild betydelse på annat sätt än att det ger folk som REDAN ÄR VÅRA FIENDER ytterligare något att bjäbba om.

Ni låter er hamna i en försvarsställning där ni slösar bort mängder av tid och energi, men visst, kör på!

Och ja, jag läste nyheten igår om AfD-uttalandet i Tyskland. Ja visst, fienden ylar, än sen då? Löfven ylar ständigt om att SD är nazister och ingen lyssnar längre. 😉

Karl-Путин A
Medlem

Jo, våra skolbarn lyssnar, eftersom de är tvingade och många av dem tror också på skiten. Det är ju skillnad på dig och mig vs skolbarnen eftersom vi har haft så lång tid på oss att sätta oss in i lögnerna och har en lång livserfarenhet som inbegriper det mångkulturella samhället – dagens ungdomar känner ju bara till det som råder nu och tror att det måste vara så här, att det är det naturliga.

Klaus
Medlem

Judar vill att elever reser till Auschwitz eftersom ”förintelsen” är basis för Israel och den européerfientliga immigrationspolitiken (Talmud och Kalergi-plan). Så länge judar håller fast vid lögner måste sanningen spridas.

Donnie
Medlem

En fejk bok , får en fejk ändring . Snart kommer väll den här fejk boken att bli film med den här fejk ändringen !