Ny App sammanför svenska tjejer med ”nyanlända” män

IT. ”Welcome App” heter en ny applikation till mobiltelefoner med syfte att sammanföra svenskar med ”nyanlända” rasfrämlingar. Recensionerna på Google play visar också hur användarna i princip uteslutande består av svenska tjejer och utländska män.

Så här föreställer sig applikationstillverkarna att det kan gå till när den 30-årige IT-killen Kamal söker kontakt med svenskar som kan lära honom att ”fika”.

I samband med Almedalen gjorde en man vid namn Olle Öberg en politiskt vinklad video om Motståndsrörelsens närvaro på politikerveckan, där han bland annat intervjuade politiska motståndare och av media uppskrämda invandrare. I videon proklamerar han stolt att han sponsrats av en mobilapplikation vid namn ”Welcome App”. Enligt Öberg ska den ”hjälpa nyanlända personer att föras samman med etablerade svenskar”.

Efter en närmare undersökning av vilka som tycks ladda ner och använda appen framgår det tydligt att Olle Öberg är väldigt ensam som svensk man att använda Appen.

Majoriteten av de som recenserat den, med undantag för Öberg själv och ett par av programmerarna, är svenska kvinnor och utländska män som mest klagar på att Appen hänger sig och att funktionerna inte fungerar.

Det var så bra , men nu det funkar inte”, skriver exempelvis Ala’a Aldroub. ”Jag använder det,men 2dagar är att funkar inte” låter Taqi Gholami meddela, som också skriver sitt namn med persiska bokstäver.

Det är dock inte bara männen, utan även de svenska kvinnorna, som tycks ha svårt att få till ett ”möte” över folkgränserna:

Snälla laga snabbt då vi behöver dess funktioner i vårt idella arbete” skriver exempelvis Hanna Rannerud. Andra ger helt enkelt upp, såsom Jenny Grannas som skriver: ”Nu fungerar den inte alls, hänger sig direkt. Innan var den rörig, svår att förstå, matchade inte. Jättesynd att den inte blev bättre än så här, idén var god. Jag avinstallerar nu.

På applikationens hemsida kan man läsa att den utvecklats i samarbete med ett flertal företag, däribland Pressbyrån, Coop, Microsoft, Telia, Ben & Jerrys och Claes Ohlsons.

I skrivande stund meddelar man även att Appen hittills har resulterat i 2 3561 ”handshakes”, vilket med största sannolikhet innebär bekräftade fysiska möten.

Har du också testat Welcome App eller vill du bara ge din mening om själva idén bakom? Lämna då en recension på Google Play.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

122 Kommentarer till "Ny App sammanför svenska tjejer med ”nyanlända” män"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
nils
Gäst
Nybörjare
nils

Ge fan i och ta fram en massa experiment för att sammanföra våra vita svenska tjejer med dom förhatliga araberna och negrerna. Hoppas tjejerna begriper att dom ALLTID råkar illa ut med dessa invällare som ser våra tjejer som allmängods

Extremtyzz
Gäst
Nybörjare
Extremtyzz

Ärligt talat har jag svårt att se de här galanta damerna för ”våra”.

Dessutom är jag inte rädd att de råkar illa ut. Jag är rädd att de INTE råkar illa ut. Det bästa vore om rasfrämlingarna gjorde slut på de ”söta flickorna” så vi slapp dem för all framtid.

En träl
Gäst
Nybörjare
En träl

Tråkigt synsätt tycker jag. Kvinnor, speciellt unga är väldigt påverkade av den kulturmarxistiska propagandan i detta land.
Det finns många vilsna flickor o kvinnor i detta land som tyvärr inte fått lära sig hur viktig ras är. Tvärtom har de blivit fyllda med lögner och skam över vilka de är.
Det i kombination med att män har förbjudits att vara män i detta landet är fruktansvärt destruktivt, ett existentiellt hot om något. Allt enligt planen.

Pretorian
Gäst
Nybörjare
Pretorian

Vilsna flickor?
Tycker att de är vuxna äckliga luder utan självrespekt.
Skulle en normal begåvad människa genomföra tidelag pga propaganda ?
Finns väldigt många bra ensamma svenska vita män som väljs bort till förmån för dessa primitiva äckliga illasinnade kriminella babbar
Må dessa smaklösa småluder och patetiska nuckor få smacka på karma som för Eller senare kommer som ett brev på posten.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Personligen umgås jag inte med svenskor längre, finns ingen anledning till det.
Finns mycket bättre, vet av erfarenhet.
Är ingen ”Whitetrash” dock!

Kaj
Gäst
Nybörjare
Kaj

Flickor och kvinnor har i alla tider varit lite ”godtrogna” tills de små liven råkar illa ut ! Inte mycket att göra åt !

Sille
Gäst
Nybörjare
Sille

Nazister har en så vacker kvinnosyn.

hell
Gäst
Nybörjare
hell

ja nationalsocialister har en vacker kvinnosyn vi vill att kvinnor ska få vara kvinnor traditionella o ha många barn.

Tyska rötter
Gäst
Nybörjare
Tyska rötter

Ja det stämmer. ”Nazister” har den bästa kvinnosynen i världen. Vi förtrycker inte kvinnor som araber och andra gör. Vi hyllar det kvinnliga, de är lika mycket värda (om inte mer) än män, och vi har tidigare haft matriark (tiden när gudinnan Hel dyrkades). Under Hitlers tid i Tyskland hade kvinnor hög status och omhuldades på alla sätt.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Fyndigt, skillnaden är liksom den att vi vänder avfällingar ryggen istället för att stena dem, sen om ödet tar hand om skiten är ju naturligtvis glädjande.

Ns forever
Gäst
Nybörjare
Ns forever

Nazzzzzzister nej, nationalsocialister ja.

Ingarasister
Gäst
Nybörjare
Ingarasister

Vill bara säga att jag är en ”vit” tjej som inte är tillsammans med en svensk kille (jag vill bara förmedla att jag lever, jag har inte råkat illa ut och han är lika bra som alla andra)

Peter H. Norrland
Gäst
Nybörjare

Lycka till, men kom inte och gapa om hjälp från oss när du inser ditt misstag!

Svensk
Gäst
Nybörjare
Svensk

EXAKTAMENTE!👍Gnälla kommer hon tyvärr att göra ändå när skiten träffar fläkten. ”Kvinnojourer” som inte fungerar, polisen ”lyssnar” inte och ”lagarna” är felskrivna osv osv… Allt finansierat av oss arbetande skattebetalande svenska män!

Mr Svensson
Gäst
Nybörjare
Mr Svensson

Du ”vita” tjej har inte här att göra !!

INGA RASFÖRRÄDARE
Gäst
Nybörjare
INGA RASFÖRRÄDARE

är det en europeer är det skitsamma men är det en arab eller neger då varsågod blanda ut din genepool o skaffa dig ett par identitetslösa halvungar.Trotsky juden kom på ordet RASIST för att tysta alla som stod upp mot det kommunistiska styret IQ befriade batikhäxa.

Lisa
Gäst
Nybörjare
Lisa

Det är inte upp till den enskilde att blanda upp genpoolen.

En träl
Gäst
Nybörjare
En träl

Absolut inte vi är obligerade att förvalta vår genpol. Ungefär som vi är obligerade att förvalta vårat land som vi ärvt av våra förfäder. Oräkneliga generationers arbete, kamp, strävan måste hedras och förstås. Ingenting är gratis, vi har en plikt mot de som kom före oss och ett ansvar till gentemot de som kommer efter oss.
Eller så skiter vi i allt uppnar gränserna och låter våra förfäder, barn och oss själva utrotas.

m96
Gäst
Nybörjare
m96

Så länge det är en vit man är det ju ok. Problemet med folk från MENA och framförallt Afrika är att de har låg IQ bla.

Ronald Stiffler
Gäst
Nybörjare
Ronald Stiffler

Detta är dett viktiga för den ”vita” tjejen att komma ihåg.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

”Inte svensk” kan innebära väldigt mycket, inte nödvändigtvis ickevit.
Nöjer verkligen en sådan som dig sig med t.ex ev vit ickesvensk man?
Är väl inte tillräckligt exotiskt isåfall inte, eller hur?

Tyska rötter
Gäst
Nybörjare
Tyska rötter

Vet du inte att icke-vita män har mycket lägre intelligens? Vill du ha barn med lågt förstånd och kriminella anlag? Du är kanske själv lågbegåvad.
Läs på om skillnader mellan raser.

Ingarasister
Gäst
Nybörjare
Ingarasister
För det första så är jag sexton år och har hela livet framför mig. Att jag väljer att inte vara tillsammans med en vit svensk kille är inte för att jag säker en man med lågt iq, utan för att denna thailändare har gjort ni lyckligare än någon svensk man. Jag är inte mindre begåvad än er på något sätt. Jag går samhälle internationell på en av Sveriges bästa skolor och på fritiden kämpar jag för allas rättigheter stora som små. Både barn och vuxna. Att ni sitter och skriver att jag kommer att behöva poliser och kvinnojourer vet ni… Läs mer »
Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Hela livet framför dig, jaha du?
Du vet intet om hur långt, eller kort, det blir, damen.

Gjort dig lycklig? Jo de vet att manipulera för att få sin fetisch och högsta dröm uppfylld.
Väldigt vanligt bland ickevita hävdar jag.

Förresten inte endast dekadenta svenska män som söker kött från Thailand, tydligen.

-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-
”Jag går samhälle” My sympathies.. För övrigt får jag väl svara på ditt påstående att du inte är mindre begåvad än ”oss”, det du säger om annat – det vet du inget om. Vad gäller detta med att ”behöva kvinnojour”.. jo statistiskt så ökar din chans att bli misshandlad osv drastiskt om du involverar dig med en rasfrämling. (vet inte om thailändare är den värsta gruppen där direkt dock..) Och sist men inte minst: ”Man kan ha lika mycket problem som vit svensk man som man kan ha som kvinna. Kom inte här och tro att vi är svagare än… Läs mer »
Sille
Gäst
Nybörjare
Sille
Hej VK! Enligt BRÅ så ökar riskerna att bli misshandlad och mördad drastiskt av att vara tillsammans med MÄN. Ordet rasfrämlingar dyker helt enkelt inte upp, vad beror det på? Jag förstår att vetenskapen kan göra dig mindre förtjust men ett faktum är ett faktum oavsett hur du förhåller dig till det. I din predikan om att män är starkare än kvinnor så glömmer du lite reella faktum (vetenskap och logik är kanske inte herrns starkaste sida? 😉) män tar livet av sig i större utsträckning än kvinnor vilket tyder på att de inte vågar söka hjälp. Med andra ord,… Läs mer »
Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Verkar som om lille Sille talar av egen erfarenhet, jomen.

Nä tro fan att begreppet rasfrämling inte står med i rapporterna, verkligen.

Sen anser jag vi i Sverige har våra egna problem att dras med och försöka finna lösningar på utan att vi ska öppna gränsen för fler ”män”, eller hur ”Sille”?

Ronald Stiffler
Gäst
Nybörjare
Ronald Stiffler

Precis. Det ska alla dessa Welcome App-tjejer veta innan de ”nätverkar” med dessa män.
Om hon, gud förbjude skulle bli på smällen så ska hon veta att detta barn inte kommer kunna leva upp till samma standard som svenska barn, och det är inte vad man vill för sitt barn ska behöva gå genom

Kaj
Gäst
Nybörjare
Kaj

Och hur länge kommer du att leva tror du ???

Asgeir
Gäst
Nybörjare
Asgeir

Din barn kommer inte att se ut som dig.

Claes
Gäst
Nybörjare
Claes

Om han är ”lika bra” som alla andra har du ingen ursäkt för ditt beteende.

Gäst
Gäst
Nybörjare
Gäst

Invandringen är ett symptom, enbart i sig tillräckligt irriterande för att utgöra en ordentlig distraktion. Låt oss inte göra som sverigedemokraterna och stirra oss blinda på araberna.

Gäst
Gäst
Nybörjare
Gäst

Arabernas brödrafolk, inte heller dom är tillräckligt klipska för att vara huvudproblemet.

Chile
Gäst
Nybörjare
Chile

Vi måste stå Tillsammans mot muslimerna och araberna!!!!

grundaren heter Emma Rosman
Gäst
Nybörjare
grundaren heter Emma Rosman

Emma Rosman Bor i Atlasområdet i Stockholm 28 år
Prova ID-skydd kostnadsfritt

Företagsmobil Welcomers AB 072-563 29 42

Adress | Folkbokföringen
Vulcanusgatan 1
113 21 Stockholm

Lägenhet 1202

Bild på Vulcanusgatan 1
Jobbadress
Box 857
101 37 Stockholm

Victor
Gäst
Nybörjare
Victor

Hmm,(((Rosman)))?

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Känna ansvar för och solidaritet med svenska kvinnor utanför t.ex NMR?
Icke!

Extremtyzz
Gäst
Nybörjare
Extremtyzz

Exakt!

Godnattvisa
Gäst
Nybörjare
Godnattvisa

Som sagt, det är bara att spamma skiten med meddelande om att ni fick virus osv. Se även till att meddela de företag som hjälpt till att ta fram denna potentiella våldtäktsapp vad ni tycker om deras agerande.

_DH_
Gäst
Nybörjare
_DH_

….och hänga ut kvinnorna som de äckliga rasblanderskor de är.

Del av kommentar raderad. Vi försöker ha högt tak här, men tänk på vad ni skriver.

/Redaktionen

Ingarasister
Gäst
Nybörjare
Ingarasister

På vilket sätt ska du hänga ut dom menar du? Vad har dom gjort för fel? Har du fakta på att det är för ett sexuellt umgänge? Jag gillar idén. Det får dom nyanlända att komma in snabbare i samhället.

Mr Svensson
Gäst
Nybörjare
Mr Svensson

Ja , de nyanlända kommer nog snabbare ”in” !! H-A

En träl
Gäst
Nybörjare
En träl

De ”nyanlända” skall inte ”komma in i samhället” deras närvaro innebär undergången för våra folk. Detta måste du inse.

m96
Gäst
Nybörjare
m96

De kommer inte komma in i samhället. De kommer föröka få till ett annat samhälle som passar dem o deras IQ nivå bla.

Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke

Samhället kommer snabbare att gå sönder, snart är slut med fred och den vita svenska idyllen som många primitiva är avundsjuka på.

Vi Är Folket
Gäst
Nybörjare
Vi Är Folket

Dem skall definitivt inte in i vårt samhälle, dem skall deporteras snarast möjligt, punkt!

nils
Gäst
Nybörjare
nils

Vad har du själv för fakta din nolla ? Har vi inte läst här hur många gånger som helst att umgänge med araber och negrer ALLTID slutar illa för tjejerna. Har du inte fattat det……….

Claes
Gäst
Nybörjare
Claes

Haha, anmälningsbenägenheten för sexualbrott kommer öka :-))

Vad är det för fel på svenska fruntimmer? Varför VILL de vara luder? Luder som inte ens har vett att ta betalt när de horar.

Fredrika Lampenschirm
Gäst
Nybörjare

I vilket fall är många kvinnors beteende mycket svårbegripligt. De är ju inte kloka. Detta verkar ju vara en app för sexuella möten. Koppleri, alltså. Tydligen finns det nu också en Öberg att hata. Just det, här kommer näthat, Olle! 8=

Morningstar
Gäst
Nybörjare
Morningstar

Det finns alltså en god Öberg och en ond Öberg. På samma vis som det finns två Tobias Lindberg, den ena god, den andre en shabbos för Bonnier.

Extremtyzz
Gäst
Nybörjare
Extremtyzz

De VILL därför att de HATAR svenska män!

Sille
Gäst
Nybörjare
Sille

Tycker ni själva att ni gör bra reklam för oss svenska män? Att inte dödshota, önska livet ur kvinnor o kalla dem för lyder o horor brukar vara en bra början för att inte skapa hat.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Nämen se på den, känner du dig hatad av svenskorna pga oss menar du, eller?

Dessutom verkar idel svenska kvinnor och tillika feminister ha en enorm tolerans för vissa grupper som kommit och kommer in i Sverige, inte sant?

Erkänn åtminstone att ni avskyr oss enkom pga att vi inte vill ha era nya ”svenskar” från Afrika, Asien och mellanöstern som grannar och långt mindre bland våra barn.

maskulist
Gäst
Nybörjare
maskulist

Nej de hatar inte svenska män. De lågbegåvade kvinnorna gillar negrernas och arabernas stora ”fröjdepinnar” och omättade sexlust.

maskulist
Gäst
Nybörjare
maskulist

Tyvärr så tänker de allra flesta kvinnor enbart med känslor, inte logik. De har mindre hjärna än män. De flesta antirasister och vänsterröstare är kvinnor. Frågan är om de borde ha rösträtt. Tidigare generationer ansåg att de inte skulle få rösta.

Sille
Gäst
Nybörjare
Sille

Att tro att storleken på hjärnan har med intelligens att göra bevisar snarare vem det är som använder känsloargument istället för vetenskap. Med din retorik så skulle tex blåvalen vara det mest intellektuella djuret. Intressant förresten att du överväger kvinnors rösträtt! Ni nazister brukar ju annars värna så mycket om demokratin? Men helt plötsligt så tycker ni inte att hälften av befolkningen ska få rösta? 😉 spännande retorik! Lite sådär halvt paradoxalt. Hade jag inte vetat bättre hade jag nästan trött att ni avskyr både demokrati och kvinnor. ;)

Oscar Dirlewanger
Gäst
Nybörjare
Oscar Dirlewanger

Det blir bara sjukare & sjukare för varje jävla dag…

🖕88
Gäst
Nybörjare
🖕88

påminner om appen i tyskland som lär invällare att ha sex med tyska kvinnor.

sjöberg
Gäst
Nybörjare
sjöberg

Haha va, finns det en sån?

RSJ
Gäst
Nybörjare
RSJ

Jag undrar hur många svenska offer som kommer att skördas pga denna kulturmarxistiska app. Appens grundare borde dömas för folkförräderi. Tvi och fy fan för såna svin!

maskulist
Gäst
Nybörjare
maskulist

Appens grundare borde kokas levande och alla kvinnor som gått in där skulle omyndigförklaras och steriliseras.

Fridfull_kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull_kraft

FRUKTANSVÄRT! Ett brott mot mänskligheten.

trojan bull
Gäst
Nybörjare
trojan bull

tack, reggar

Röjsa
Gäst
Nybörjare
Röjsa

Fy faaaaaaaaaaaaaaaaan! Sverige är sååååååååå kört!

Wotan
Gäst
Nybörjare
Wotan

Vi vet alla vilka som utvecklat (((appen)))

Caesar
Gäst
Nybörjare
Caesar

”Hanna Rannerud: Snälla laga snabbt … ”

Kan förstå att när man väger ca 103 kg, syr sina egna klänningar av köksgardinerna för att få plats, är 35 år men ser ut som 55, då kan man bli desperat.

Men ändå, är det inte bättre att banta lite istället?

Allan
Gäst
Nybörjare

Tack för ett gott skratt i allt (((elände))).

Hanna Rännerrunt med svartingar har betydligt lägre IQ än vikt, det är ett som är säkert. Hon söker aktivt att bli gruppad av rapefugees, i den evolutionära återvändsgränden.

Ingarasister
Gäst
Nybörjare
Ingarasister

Okej
1. Hur vet du hur mycket hon väger?
2. Hur vet du hur hon gör/vart hon köper sina kläder?
3. På vilket sätt är hon desperat?
4. Hon har inte bett dig kommentera hennes kropp

Caesar
Gäst
Nybörjare
Caesar
1. En uppskattning gjord genom att bedöma hennes längd och hennes ”volym”, vilken är rätt avsevärd. 2. Med tanke på att den ”byxdress” hon har på sig är sydd i ett spräckligt tyg med oregelbundna, stora ”fläckar” i ljusgrönt, mörkgrönt, grått, så antog jag att det var hennes köksgardiner. 3. En fet, kåt batikkärring som måste ragga blattar med hjälp av en app anses nog av de flesta såsom desperat. 4. Det skiter väl jag i. Jag föddes med rätten att kommentera feta kåtsuggor som raggar äckelblattar. Dessutom, med tanke på ditt dumma namn ”Ingarasister”, så kan jag upplysa dig… Läs mer »
maskulist
Gäst
Nybörjare
maskulist

Bra Caesar. Batikhäxan har säker extra stora, svarta eldrivna dildos som hon leker med om dagarna.

Allan
Gäst
Nybörjare

@IngenHjärna

1. Svenskarna har aldrig bett judarna utrota oss med svarimport.
Det visar inte minst folkomröstningen i Sjöbo 1988.

-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-

”4. Hon har inte bett dig kommentera hennes kropp”

Jaha? Och ingen har bett dig att kommentara något alls, men det verkar inte hindra dig. Folk behöver inte tillstånd.

maskulist
Gäst
Nybörjare
maskulist

Av batongnäsan och det gamla utseendet att döma är hon inte nordbo

orka
Gäst
Nybörjare
orka

Ser ut som en trollpacka från en gammal sagobok, på äldre dar lär hon sätta än mer skräck i folk.

Victor
Gäst
Nybörjare
Victor

Bra tycker förrädarna inom Sverige Demokraterna. Går perfekt ihop med deras öppna svenskhet. Svenska kvinnor och orcher som rasblandar enligt kalergiplanen✡️🇮🇱👹🔫

Morningstar
Gäst
Nybörjare
Morningstar

Fika kommer nog snabbt övergå till ficka-ficka istället eller vad tror ni?

Allan
Gäst
Nybörjare

Enligt gruppen 250 kg kärlek betyder fika just det i Borås, så det måste vara i Borås noggerzon.

Allan
Gäst
Nybörjare

Var visst i Piteå det var fika som betydde det, men det var ju mer rapefugees än det ändra skadedjuret mygg, ett tag där uppe.

Allan
Gäst
Nybörjare

Ben & Jerry är judar, visste redan när jag läste rubriken att kroknäsor var inblandade i bortblandningen.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Bilden ni valt under rubriken till denna artikel är fruktansvärt äcklig.

nils
Gäst
Nybörjare
nils

Håller med. Den kunde inte varit värre. Mår illa varje gång den kommer upp

Peter H. Norrland
Gäst
Nybörjare

”Snälla laga snabbt då vi behöver dess funktioner i vårt idella [Sic!] arbete”

Jag trodde inte det gått så långt att ”svenska” kvinnor börjat med gratis prostitution för att få sig lite HIV, lite väl desperat kan tyckas även för dessa känslomässiga dårar!

Den där Olle verkade ju inte direkt kry han heller, men det är man inte om man hyllar och arbetar aktivt för rasblandning!

Vårt samhälle är sjukt
Gäst
Nybörjare
Vårt samhälle är sjukt

Många glömmer att även svenska män använder appen för att möta minderåriga ”ensamkommande” pojkar och flickor för sexuella möten. Kolla på flashback så får ni läsa riktigt vidriga historier!

Pedofil app
Gäst
Nybörjare
Pedofil app

Jonas Lundholm 11 augusti 2016
Wonderful initiative! Chatted with a few people and met the biggest ray of sunshine from Iraq. Looking forward to seeing how it evolves.

Jonas Mandelstam 9 augusti 2016
Bästa Äskar detta

Åke Bendel 26 februari 2016
Bra initiativ! Skulle önska att ni bygger in översättning, kan rekommendera Bing translate API

Olle Öberg 4 april 2017
Grymt bra grej och jag har träffat flera personer genom appen!

Mr Svensson
Gäst
Nybörjare
Mr Svensson

Jag har araber ingifta i släkten !! Ett rent helvete !

En träl
Gäst
Nybörjare
En träl

Beklagar…

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Man vet att nästla sig in.

nils
Gäst
Nybörjare
nils

Hur fan har det gått till ?????

HellSeger77
Gäst
Nybörjare
HellSeger77

Rasblandning stinker!

Albert Spjuut
Gäst
Nybörjare
Albert Spjuut

Fy fan va vidrigt! Vågar knappt tänka på vad denna sjuka uppfinning får för konsekvenser på sikt när de sinnesförvirrade svenska tjejerna får barn med dessa invaderare

lop
Gäst
Nybörjare
lop

Har man sett dessa ”kvinnor” vet man att landet och dess folk kan klara sig bra och rentav bättre utan dom som en del av det gemensamma.
Många äro de fina flickor från fina familjer som gjort den där resan och för alltid bär minnena av den tiden med både yttre och inre sår.
Det kan faktiskt inte intressera mig mindre vem andra väljer att vara med för det här handlar om en taktik att försöka framställa vita män som värdelösa men överallt ser jag just vita män med kvinnor och barn så inte ligger jag sömnlös om nätterna direkt.

Fridolf Lingonbuske
Gäst
Nybörjare
Fridolf Lingonbuske

Att skydda ”våra kvinnor” från att beblanda sig med ”fel folk” låter väldigt mycket som vad islamister håller på med med ”sina” kvinnor. Låt dom göra vafan dom vill. Vill dom träffa utländska män så får det väl stå för dem.

Simon
Gäst
Nybörjare
Simon

Så du tänker bara stå och se på när ditt folk går under, av rädsla för att göra något som en ”islamist” kanske har gjort?

Fler saker som islamister gör: Avlar barn, tolererar ingen homolobby, bryr sig inte vad som är politiskt korrekt, beredda att dö för vad de tror på osv… Ska vi undvika även detta?

Jag hörde att ”islamister” åt mat också.. kanske något man bör problematisera. Man vill ju inte vara islamist liksom.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Det värsta med sådana som dig är att ni önskar besudla allas våra blodlinjer, jag har ingen lust ha mina barn bland skiten bara för att du anser det vara en skyldighet, så bara far åt helvete!

Erik
Gäst
Nybörjare
Erik
Varför publicerar ni ockupationspropaganda? Varför välja en bild på en snygg blond kvinna? Det är knappast så batiktanterna ser ut som snuskar sig med hazarer. Varför älskar nationella att fjäska för sina fiender? De antivita väljer alltid bilder på sina motståndare som är så osmickrande som möjligt och skulle aldrig nedlåta sig till att berömma dem för något. Men nationella ska alltid lägga in något fjäsk. ”Hon är snygg men har dåliga åsikter” ”Han skriver bra romaner men har dåliga åsikter” ”Han gör bra musik men har dåliga åsikter” Varför detta behov av att lägga in lite fjäsk innan man… Läs mer »
Simon Holmqvist
Gäst
Nybörjare

Erik: Jag förstår ditt tankesätt här, men jag tror tyvärr att det bygger på okunskap. Både vad gäller hur verkligheten ser ut, men också vad som är mest slagkraftigt ur propagandasynpunkt.

Johan Olsson
Gäst
Nybörjare
Johan Olsson

Tror jag håller mig kvar på judiska jswipe dating appen…
Jag vill inte ha några svenska goys där så håll er undan!

Dangtree
Gäst
Nybörjare
Dangtree

Så utrotningen av vita har tagit en annan form , man verkligen trycker på folk att blanda sina rena gener med
ett folk som inte har samma gen pol . Detta kommer att få ett blodigt slut , passar ju in på utrotningen av vita och dom anlända . Dom enda som drar fördel av det är politiker och Judarna . När tillräckligt många judar har dött kan dom ju bygga sitt nya jävla tempel på tempelplatsen , som dom har velat göra i 1000 år .

Spjutet
Gäst
Nybörjare
Spjutet

Jag har slängt min telefon åt helvete.Nu jevlar.

Black Knight
Gäst
Nybörjare
Black Knight

Om jag känner de unga flickorna rätt så kommer en mycket stor andel att gå på denna propaganda. Det kommer att leda till många tragedier ett helvete för föräldrarna!

Andersson
Gäst
Nybörjare
Andersson

Kvinnorna ser definitivt inte ut som blondinen på reklamen. Nej, sälarna som håller på med det där är såna som vi ändå inte behöver i den svenska genbanken.
Vidriga intelligensreducerade luder, tvångssterilisering vore absolut det bästa man kan ge asen. Blä!

Magdalena Andersson
Gäst
Nybörjare
Mr Svensson
Gäst
Nybörjare
Mr Svensson

Revolution utan pardon !!!!!

nej till PK
Gäst
Nybörjare
nej till PK

Har vi ingen hackar som kan tömma politikernas löne konton och fylla NMR parti kassa ? Det är bråttom nu

Tyska rötter
Gäst
Nybörjare
Tyska rötter

Jag skulle vilja att Nordfront startade en kontaktsite där vita nordbor kan träffa dito kvinnor. Om någon annan startade en sådan site skulle jag inte lita på den. Önskar själv kontakt med nationalsocialistisk kvinna 60 +.

Kaj
Gäst
Nybörjare
Kaj

Bra !

Nej till PK
Gäst
Nybörjare
Nej till PK

För sverige o dom riktiga svenskarna är det mycket bättre att tvångs förflyttning av alla raser i sverige som inte är vita till afganistan och bygga hotell så åker batik häxorna dit och bögar så utsätter vi den vit homogela rasen för fara!

Amon88
Gäst
Nybörjare
Amon88

äckligt jävla rasförrädare paragraf 12 ärförbjuden enligt Mk ,tidelagen me är förbjuden rösta Nmr2018😊

politikisk oskuld
Gäst
Nybörjare
politikisk oskuld

Vänsterliberal är det samman som …….((( JUDE))) läste om CNN ? .

Micke norsk
Gäst
Nybörjare
Micke norsk

Sinnesjukt regimet

Nils Svensson
Gäst
Nybörjare
Nils Svensson

De tjejer som är dumma nog att vara med araber och liknande förtjänar att bli ”kulturberikade”. Vi behöver dem inte och inga resurser bör läggas på att rädda dem ifrån konsekvenserna av deras handlande. Svenskor som dras till rasfrämlingar är ofta av låg intelligens och moral och är ofta redan en börda innan de rasblandar.

NMR 2018
Gäst
Nybörjare
NMR 2018

Viktigt att tänka på när man röstar 2018.
Och då 2018 gäller NMR och och ingenting annat.

maskulist
Gäst
Nybörjare
maskulist

Emma Rosman är en asiatiska som startat Welcome App. Hon ligger också bakom Blockets censurregler. En beskäftig minihäxa.
https://www.linkedin.com/in/emma-rosman-62630652/?ppe=1

Svensk
Gäst
Nybörjare
Svensk

SKÄRPNING FÖRHELVETE COOP och Claes Ohlsson, skall man behöva bojkotta er också?! Gör om gör rätt!!!

Peter
Gäst
Nybörjare
Peter

En ”fika” är för ”ensamkommande” likvärdigt med att de har rätt att våldta tjejen. Och bara 20% av tjejerna kommer anmäla och mindre än 1% av fallen kommer gå till åtal. Det är alltså helt fritt fram för dem att våldta och de vet de har hela regimen på sin sida som försvarar dem.

Cedermark Göteborg
Gäst
Nybörjare
Cedermark Göteborg

Hanna Rannerud i Kiruna är förtroendevald åt (S) och lägger upp massa söta kaninbilder på Internet. Efterbliven kanske?

Victor
Gäst
Nybörjare
Victor

Intressant att dom tar bort ”dislikes” på en av videorna. Är noll tummen ner just nu. Haha patetiskt.

Nordmann
Gäst
Nybörjare
Nordmann

Bruk appen til å finne folkeforrædere!1

C.B
Gäst
Nybörjare
C.B

Min första tanke är: Vilket liv det skulle bli om det gjordes en liknande där Svenska män kan connecta med utländska kvinnor, ex kvinnor från Öststaterna eller Asien…

C Anderson
Gäst
Nybörjare
C Anderson

Gör för fan en app ”gå hem till Africa”

C Anderson
Gäst
Nybörjare
C Anderson

Indoktrinerade genom skolan, FN är bra, Invandring är bra, Vita är onda. osv.
REVOLT!

globalisera mera
Gäst
Nybörjare
globalisera mera

lika bra att blanda upp skiten annars blir det bara massa thailändare och gambianer så som pövelsverige hatar vanandra. hade iofs vart kul att se feministhalvgambiander sammandrabbas med rasisthalvthailändare.

globalisera skiten ur detta jävla inskränkta bondesamhälle.

wpDiscuz