Nordfront TV:s nya kamera har anlänt — innebär en rad förbättringar

WEBBTV. Under dagen anlände Nordfront TV:s nya kamera, vilket kommer innebära en rad förbättringar för tittarna.

Under morgonen anlände Nordfront TV:s (NTV) nya kamera som det berättats om i både Studio Nordfront och Radio Nordfront. Kameran heter Sony PXW-Z90 och är snarlik den andra kameran som redan används inom NTV.

I korta drag kommer den innebära att Studio Nordfront får två kameravinklar samt bättre videokvalité på NTV:s reportage.

Kameraman recenserar Sony PXW-Z90.

Den stora skillnaden är att den kan filma i 4K, funktionalitet som tidigare saknats inom NTV. Den har även en smart och snabb autofokus som kommer innebära mindre oskärpa under filmsekvenser och intervjuer.

Studio Nordfront har för vana att släppa reportagen fristående efter sändningarna och nu kommer dessa istället för att publiceras i 1080p-upplösning att publiceras i 4K-upplösning.

— Vi tackar återigen alla som stöttar oss och vi involverade inom radio och tv-verksamheten hoppas att de som donerar märker att vi aggressivt expanderar vår medieverksamhet och att donationer kommer till nytta, säger Robin Palmblad från NTV.

Vill du stödja Nordfront TV och Radio Nordfront på månadsbasis? Klicka här.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Jan Hjelm Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Jan Hjelm
Medlem

Du är så häftigt tekniknördig, Robin! Det bästa med det är att vi som ser sändningarna får otroligt fin kvalitet tillbaka när det politiska innehållet inte begränsas av vad er utrustning klarar av. Jag hoppas att den nya kameran får vara med och dokumentera demonstrationen i Boden 1 Maj.