NSD publicerar bisarr artikel om flaggbränning

HOMOLOBBYN. En lite annorlunda skriven artikel om brinnande Prideflaggor publicerades nyligen i tidningen Norrländska Socialdemokraten.

Enligt NSD tycker den lokala antirasistkändisen Martina att det är ”srämmande” att någon kämpar mot homolobbyn i Boden. Både hon och Bodens kommunalråd är så upprörda att de säger ”faan” i lokaltidningen. Skärmdump från nsd.se. Klicka för större bild.

Efter en lyckad aktion tidigare i sommar där aktivister från Nordiska motståndsrörelsen bytte ut en så kallad Prideflagga mot Tyrrunefanan och därefter brände den förstnämnda, ville lokala sympatisörer bidra till motståndet mot homolybbyn genom att skicka ett liknande budskap. De brände ännu en flagga och lät hälsa via Nordfront att ”folket i Boden inte vill ha några invandrare, HBTQ eller annan dekadent skit i sin vackra och anrika stad.”

Nu har Norrländska Socialdemokraten (NSD) publicerat en luddig artikel där artikelförfattarinnan Lena Tegström får ur sig många ord, även om inte mycket hänger ihop. Det pratas bland annat om att händelsen finns på film. Men vem det är som ska ha filmat, i vilket syfte och om filmen ens har med händelsen att göra är något oklart. Uppgifterna sägs komma från Bodens lokala Pridesida på Facebook, men försöken från Norrbottens Media att få polisen att uttala sig om saken har misslyckats.

Martina, som verkar vara så familjär för NSD:s läsare att något efternamn inte behöver skrivas ut, anordnade nyligen en manifestation mot rasism i Boden, vilken enligt artikeln lockade ”många människor”. Hon tillåts i artikeln konspirera fritt kring att en brand på Gammelängsberget samma natt kan ha hört samman med flaggbränningen. Hon menar att det kanske var en avledande manöver.

— Det är en teori men jag skulle inte bli förvånad, de är ändå organiserade på ett sådant sätt och är inte rädda för att begå våldsbrott.

Hon är därtill väldigt upprörd över att ”handlingen” ägde rum i samband med Pridefestivalens tjugoårsjubileum. Det vilar något symboliskt över händelsen, menar hon.

— Det är så sjukt. De är faan inte kloka de där människorna, säger hon enligt NSD.

Även kommunalrådet Inge Andersson (S) uttrycker sig i ”skarpa” ordalag efter att ha nåtts av nyheten. Så här citeras kommunalrådet av NSD:

— Näe, oj, är det inatt det har hänt? Vad faan ska man säga. Bra att de har polisanmält det. Polisen är en del av samhället och de måste ta sitt ansvar för att stävja sånt här. Vi vet vad den här typen av brottslighet kan leda till i längden.

Andersson uttalar sig även kring det budskap som sympatisörerna ville föra fram och påstår sig vara väl bekant med ”nazisternas främlingsfientliga uttalanden”.

— Jag får mail och vykort. Så det språket känner jag igen, påstår han.

På frågan om han utsatts för hot svarar han nekande. Däremot påstår han sig blivit utsatt för ”oförskämdheter”. Dessa kommer dock, enligt honom, inte att påverka ”flaggningen” framöver.

Läs den bisarra artikeln på nsd.se.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

41 Kommentarer till "NSD publicerar bisarr artikel om flaggbränning"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
nils
Gäst
Nybörjare
nils

Ha ha Lika härligt varje gång man läser om bögflaggor som bränns. Här i Göteborg lyckades också några hjältar bränna den förhatliga bögflaggan vi Masthuggskyrkan. Varje bränning är en SEGER !!!!

Asd
Gäst
Nybörjare
Asd

Ja men då finns ju SD eller sjuklövern för dig. Det finns inte NS-light och jag tror inte du söker medlemskap direkt när de börjar älska Pride

Svea Rising
Gäst
Nybörjare
Svea Rising

Tvärtom Svarte Petter! Det är mycket viktigt att göra motstånd och visa att det finns en sund motkraft som står upp mot vansinnet och dekadensen! Det gör att fler och fler vaknar upp och inser att man måste göra något åt saken!

Blom
Gäst
Nybörjare
Blom
Svarte petter har helt rätt enligt mig! Detta är bara rent utsagt barnsligt! Seger ??för att bränna en tygbit som delas ut gratis av orgenisationer med skattepengar! Visst förstår problematiken med att homolobbyn flyttar fram sina positioner men vill ni motverka och föra kamp mot dem finns det betydligt bättre sätt att använda sig av! Men nu har ni ju gjort bort er för nu har ni ju berättat för motståndarna hur de skall knäcka nmr! För nu finns ju risken att er fana kommer brinna och ni då är på sikt ett minne blott!! Enligt er egna logik!!!!!! Men… Läs mer »
nils
Gäst
Nybörjare
nils

Du förstår inte mycket av det här märker jag.Om du inte ser att homolobbyn flyttar fram sina positioner och dekadansen sprider sig i landet borde du nog sätta på dig andra glasögon.Eller kanske det är så att du sympatiserar med dom ??? Oavsett vilket måste någon bekämpa dom och detta är en del av våra metoder. Det väcker ALLTID stor uppmärksamhet när vi lyckas.

Blom
Gäst
Nybörjare
Blom

Bränna flagga är ingen bekämpningsmetod! Det är mer en protest! Protest fungerar inte det är sånt barn tror på. Män protesterar inte de bestämmer!

Svarte-Petter
Gäst
Nybörjare
Svarte-Petter

Nej anser sodomi borde vara kriminaliserat som det var förr. Tycker det är en kul grej men inte har betydelsen att det är värt skriva en artikel av det. Mörkermän våldtar barn/kvinnor och svenskar svarar med dela ut papperslappar och bränna några tygbitar som ”försvar” och kallar det ”seger” det är patetiskt. Det är för mycket snack och för lite verkstad. Det krävs att folk tar i med hårdhandskarna.

Svarte-Petter
Gäst
Nybörjare
Svarte-Petter

Tycker det är en kul grej att bränna sodomiternas fanor menade inte att bögeri var en kul grej så ingen missförstår.

Blom
Gäst
Nybörjare
Blom

Ännu mer förjävligt när de bränner fanor medans nordisk ungdom är ute ännu en dag och för radikal kamp! Nmr har totalt tappat sitt ansikte!

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Visst var det duktig av NU att stoppa bögtåget – men att NMR har tappat ansiktet – sprid inte splittring – det hatar jag. NMR jobbar nog på så jag häpnar vad de åstadkommer. Vi radikala inom det nationella måste stötta varandra i enighet. Jag antar – rätta mig om jag har fel -att NU är mera blågul fosterlandsvän, men vi sätter den nationalsocialistiska ideologin främst ? Ungefär som Lindholms och Furugårds tanken? De bekämpade varandra till motståndarens glädje – lägg ned alla dessa splittringstankar som Blom !!! (Man kan gott säga om mig att jag har splittringsfobi.)

Jonas
Gäst
Nybörjare
Jonas

Det är långt mer än en flagga, det är deras främsta arbetsverktyg! Det är som vilken annan flagga som helst, tex nationernas flaggor, det är det absolut främsta och mest ärade som man kan ge sig på. Bara i Sverige som detta har försökts att suddas ut som om tillhörigheter inte betyder något!

Gurraberg
Gäst
Nybörjare

Det är ju mer skrämmande att dessa flaggor får ens synas som står för nekrofili, pedofili och andra äckliga saker! Martina… Bara försvinn…

nils
Gäst
Nybörjare
nils

Håller med dig. Att hissa bögflaggorna på Sverige Nationaldag är inget annat än en skymf mot landet och ansvariga borde åtalas för landsförräderi. Så var det Göteborg på offentliga byggnader. Man skämms !!!!

CNC
Gäst
Nybörjare
CNC

Krossa homo lobbyn!

Kaliber
Gäst
Nybörjare
Kaliber

Död åt homolobbyn som försöker sexualisera våra barn.

Macedon
Gäst
Nybörjare
Macedon

Bränn allt skit. Nu har socialdemokraterna i koalition med albanerna och Soros skrivit under en tioårs skäggbarn bosättning för Makedonien. Inklusive deras rätt att ta hit hela sin getfarm. De kommer byggas 100 bostäder för dom och de kommer kunna bosätta sig var de vill. I ett utsatt land som Makedonien så gör juden trots det allt för att störta ordningen.

Vi ses i Göteborg!

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Det finns ta mig fan inga gränser för det förbannade packet, inte den minsta fläck ska få förbli obesudlad tydligen!

Caesar
Gäst
Nybörjare
Caesar
Martina heter Grenholm i efternamn och tillhör Rättvisepartiet Socialisterna i Boden. Orsaken till att Martina ”verkar vara så familjär för NSD:s läsare att något efternamn inte behöver skrivas ut” beror på att Martina är kompiskollega med författaren till Fake News-artikeln i Norrländska Socialdemokraten Lena Tegström. Martina Grenholm har ”arbetat” som ”journalist” på Offensiv som är Rättvisepartiet Socialisternas veckotidning. Utöver det är hon yrkesdemonstrant, varvid hon givetvis ringer sin kompis Lena Tegström först så att NSD kan komma dit och skriva en artikel om saken med Martina som det slumpmässiga vittnet och ”en förbipasserande representant för allmänheten”. Martina Grenholm 32 år… Läs mer »
Caesar
Gäst
Nybörjare
Caesar

Här en annan bild på Martina när hon låtsas vara en ”orolig mamma” som demonstrerar mot farthinder och gissa vilken tidning som även då ”råkar” hitta dit?

NSD 2017-03-02 BODEN – Förälder: Vi vill ha 30 och farthinder.

Den som NSD intervjuar och kallar ”Förälder” är givetvis Martina Grenholm. Om vi sedan gissar att artikelförfattarinnan heter Lena Tegström … har vi fel då tror ni?

http://img1.ntm.eu/nm/public/img/4472538/0302193414/orolig-det-ar-martina-grenhol?w=980&h=551&scale=canvas&anchor=centercenter&bgcolor=f1f1f1

Zarras
Gäst
Nybörjare
Zarras

Den här typen av fake-reportage är nog vänligt …i hela Sverige.

Om detta må vi berätta !!!

Göran
Gäst
Nybörjare
Göran

Bra information. Tack.

Berserker
Gäst
Nybörjare
Berserker

Bra gräv! Dessa oärliga typer ska hängas.
..ut.

Andreas Johansson
Gäst
Nybörjare

Mycket intressant och visar på hur systematiskt denna marxistkorruption är.

Anders J Holmberg
Gäst
Nybörjare
Anders J Holmberg

Burn the flag of hate!

Kaliber
Gäst
Nybörjare
Kaliber

Hat mot kärnfamiljen, hat mot heterosexuella män, hat mot allt som är sunt och friskt. Visst är det the flag of hate. Inget snack om saken.

Freisler
Gäst
Nybörjare
Freisler

Hell Seger kamrater!

Jochen
Gäst
Nybörjare
Jochen

”Holy Holocaust!”
– Robin i TV-serien Batman, 1967

”Vi vet vad den här typen av brottslighet kan leda till i längden.”
– Inge Andersson (S), 2017

Att den senare får e-post och vykort, måste ju vara ett skäl för samhället att ta i med hårdhandskarna.

support NMR
Gäst
Nybörjare
support NMR

Komihåg när en arabiska för några år sen på SVT uppmanade att alla skulle ta ned svenska flagan på natonal dagen o bränna då jublande iliten i sverige men det hände aldrig så svenska flaggan var helig även för komminsterna.

Mississippi stat flag
Gäst
Nybörjare
Mississippi stat flag

Två bög flagor kostar 13.000skr plus moms .och det är ett privat före tag som har monopol att sälja dom.dom omsätter miljoner på bög propaganda.

Harald Bafast
Gäst
Nybörjare
Harald Bafast

Faan!

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Jag röstade ”Nej, absolut inte”. Personer som vill göra mina barn till en minoritet i sitt eget land kan aldrig bli en äkta-vän.

Man kan vara trevlig och umgås, men det bandet som jag har med de som motsätter sig folkmordet kan aldrig uppnås med en folkförrädare.

Albert Spjuut
Gäst
Nybörjare
Albert Spjuut

Det är väl ganska typiskt för mytomaner att de uttrycker sig luddigt och osammanhängande. Om man sedan lägger till att de verkligen tycks tro på den sjuka verklighetsbild de predikar för, är det inte så konstigt att vettigt folk knappt begriper vad de häver ur sig. I framtida Norden kanske man får skicka ut dessa verklighetsfrämmande människor på tre-veckors vistelse i skogen med viss utvald litteratur, så att de blir återbalanserade till ett mer naturligt tillstånd.

Svarte-Petter
Gäst
Nybörjare
Svarte-Petter

Den där ”Martina” verkar väldigt mystisk eftersom NSD inte skriver ut hennes efternamn som tidningar alltid brukar göra annars i artiklar/intervjuer. Gissar ”Martina” är med i en AFA-terrorcell hade varit intressant läsa hennes kriminella CV.

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Den perversa homo-lobbyn ska och kommer att krossas.

Heja Norrbotten!

Jonny99
Gäst
Nybörjare
Jonny99

Snart är det dags att marschera ner bögarna i asfalten i en annan anrik stad!

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Do mär inte kloka som bränner bögflaggor – är det klokt att dra med sig barn att jubla mot perversa pedofiler bl. a. ?? Hylla dekadens och hånar kärnfamiljen? Nu finns skiten i Vadstena och hånar etiken – undrar vad heliga Birgitta skulle tyckt om det?

Nordlys
Gäst
Nybörjare
Nordlys

Bränna flaggor är hemskt, men att rasblanda är mysigt? https://www.facebook.com/anna.m.grenholm

Nazipunk
Gäst
Nybörjare
Nazipunk

Hon är på smällen nu med någon MENA äckel som pappa till bastarden.äcklig litet luder det där. 14

Slipsen
Gäst
Nybörjare
Slipsen

Äckliga, röda, falska pk-drägg!
Gå och häng er i en prideflagga!

Geyser
Gäst
Nybörjare
Geyser

”Brinn bögflagga, brinn”. Det sinnessjuka är att normala människor och barn ska påtvingas detta perverterade spektakel år ut och år in.

Niclas
Gäst
Nybörjare
Niclas

Det blir nog lite jobbigt för flatan när hon tittar på filmen och ser att det är svartskallar som vanligt som står för brottsligheten.
Men samtidigt som hon ser det så tystnar NSD som vanligt.

wpDiscuz