Norsk politiker fråntas politisk post efter att ha delat artikel från Frihetskamp

NORGE. Den lokala SP-politikern (Senterpartiet) Trine Borge Johansen fråntas sina politiska poster efter att ha delat ett klimatinlägg. Artikeln var publicerad på Nordiska motståndsrörelsens norska nyhetssida Frihetskamp.

Artikeln, 500 vitenskapsmenn i åpent brev til FN: Det er ingen klimakrise, var ett inlägg i klimatdebatten som kommunpolitikern Trine Borge Johansen delade som ett intressant inlägg på Facebook. Johansen var själv en del av Drammen kommuns klimatkommitté, en politisk post hon nu blivit fråntagen efter ett extrainsatt styrelsemöte under onsdagskvällen.

Läs mer på Frihetskamp.net.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Wäring Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Wäring
Medlem

Länk till citat från flera höjdare, bl a det kända uttalandet från Club of Rome i deras rapport från 1991 som de tog med till FN-mötet året därpå. De är öppna med att det handlar om ursäkter för att få avancera maktens intressen.

http://green-agenda.com/index.html