Jude vill förbjuda Motståndsrörelsen: ”Kommer att främja yttrandefriheten”

NORDEN. Juden Ervin Kohn vill förbjuda nationalsocialistisk organisering, något han paradoxalt nog menar kommer att ”främja yttrandefriheten”.

Den ”norske” juden Ervin Kohn har reagerat på Nordiska motståndsrörelsens framfart i Norge och övriga Norden med att yrka för ett förbud av nationalsocialistisk organisering.

Som argument använder han sig av flertalet halmgubbar som att nationalsocialismen står för en ”rasöverlägsenhet” som vill ”förgöra mindervärdiga”. Vidare menar han felaktigt att nationalsocialister inte är intresserade av debatt, trots att Motståndsrörelsens representanter i kommunfullmäktige varje månad just debatterar med de andra partierna. I stället antyder Kohn att till exempel Nordfront vill utrota judar och homosexuella.

Därefter associerar Kohn den naturliga strävan att behålla den nordiska rasen ren med begrepp som ”intolerant”, ”odemokratisk” och till och med ”livsfarlig”. Han menar också paradoxalt nog att ett förbud mot nationalsocialistisk organisering skulle ”främja yttrandefriheten”.

Den slutsats man nog måste dra av Kohns resonemang är att han varken är intresserad av yttrandefrihet eller ”homosexuellas rättigheter” utan snarare en vilja att skydda den nuvarande massinvandringen, som ifall den inte stoppas kommer att leda till de nordiska folkens undergång.

Källa:
Også ytringsfriheten har gjennomgått en utvikling

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

9
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
GrottbjörnenAndreanschSigfridKarl Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

JUDENS uttalanden och åsikter är extremt lögnaktiga och vedervärdiga!

Men jag försvarar JUDENS rätt att uttrycka dem.

Hell seger!

ansch
Medlem
ansch

Nej. En jude har inte rätt att uttrycka något om Nordens/Europas politik eller angelägenheter! (((De))) ska bort härifrån, utan något att säga till om! Vill en jude snacka om oss så kan den göra det från någon annan stans än innanför Nordens/Europas gränser!

Andre
Medlem

Beter man sig inte som folk har man inte rätt att bemötas därefter.

Senaste
Medlem

Helt vanlig judisk projicering från denne judiske aktivist där man med fina ord tillskriver sin förintelselusta på sina motståndare. Han är en uttalad fiende till våra folk.

Karl-Путин A
Medlem

Det är ett vanligt beteende att de klistrar sina dåliga egenskaper på sina fiender – det är bara att öppna en (((svensk tidning))) så kan man läsa i spaltmeter efter spaltmeter hur de beskriver sig själva.

Senaste
Medlem

Hela föreställningen om ”rasism” är en judisk projicering och attack mot den vita rasen, lögnen om ”förintelsen” är deras egen socialdemokrati/bolsjevism klistrad på sina motståndare. De skriker och gastar på dem som står i vägen för dem och får på så vis massorna att missa judarnas egna illdåd och synsätt, och istället fokusera på och fördöma dem som judarna vill kuva. Allt deras fagra prat om människokärlek, jämlikhet, rättigheter osv är i själva verket deras eget hat riktat mot andra folk och strävan efter att få sätta sig över dem.

Klaus
Medlem

Bestämmer judar? Man måste funderar över förbudet mot Talmuds judendom, George Soros organisationer och kommunism. Googla ”vad är torah och talmud”! (I Sverige finns det ca. 20000 judar.)

Sigfrid
Medlem

Tänk att juden ska lägga sig i allt som han inte har ett dugg med att göra.Enda orsaken är att dom vill styra hela världen och låta alla världens folk bli slavar under judens förtryck.

Grottbjörnen
Medlem

förbjud judar istället, DET kommer att gynna yttrandefriheten