Norsk ex-minister döms för homo-utnyttjande av asylpojkar

NORGE. Den tidigare fiskeministern Svein Ludvigsen har dömts till fängelse för att ha utnyttjat tre asylsökande pojkar.

Svein Ludvigsen. Foto: Karin Beate Nøsterud (CC BY 2.5).

Den 72-årige Svein Ludvigsen, som tidigare varit fiskeminister i Norge (2001 – 2005) och som fram till 2014 var landshövding för Troms fylke har dömts till fem års fängelse. Ludvigsen döms för att ha utnyttjat tre asylsökande pojkar sexuellt. Brotten ska ha skett mellan 2011 och 2017.

Den norska domstolen menar att Ludvigsen utnyttjat sin ställning som politiker genom att erbjuda dem uppehållstillstånd i Norge i utbyte mot sexuella tjänster.

I samband med rättsprocessen mot Ludvigsen portades han från den norska frimurarordern. Ex-politikern, som konsekvent har nekat till anklagelserna, kommer att överklagat domen.

Källor:
Svein Ludvigsen suspendert fra frimurerlosjen
Svein Ludvigsen (72) dømt til fem års fengsel: – Kynisk og alvorlig

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Child-Of-GodDissidentInnateus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Innateus
Gäst
Innateus

Vad ska man säga…?
Fiskeministern fiskade efter bögsex, men istället fick han sina fiskar varma.

Portandet från Frimurarorden är säkert bara officielt. Inofficielt får han väl en gradhöjning för sitt ”föredömliga” beteende.

Child-Of-God
Medlem

det ses säkert som något negativt när de blir påkommna med fingret i kakburken.

Frimurarna har ju blandat sig in i många bestämmande positioner i samhället så vi bör nog prisa Herren Jesus Kristus att det börjar rasa för dem.

Dissident
Medlem

”I samband med rättsprocessen mot Ludvigsen portades han från den norska frimurarordern.” Ett spel för gallerierna bara från den pedofila mörkockult-demontillbedjande sammanslutningen som kallas för Frimurarorden. Glöm aldrig vad Göran Skytte avslöjade 1985 om Frimurarna i Sverige i deras loge, hur de hade murat in hela väggar med (om jag minns rätt, flera hundra st. Antalet står nog i artikeln) lik/skelett staplade på och efter varandra, https://civilkurage.org/2018/08/13/goran-skytte-och-aftonbladet-avslojar-frimurarna-1985/ Givetvis blev ingen dömd. Låt oss titta lite närmare på de rituella sexualövergreppen och det högre frimureriet: Frimurarsymbolik med små nakna pojkar, helt öppet på Konstakademiens (tvärs över gatan ligger Regeringskansliet och Riksdagen)… Läs mer »

Child-Of-God
Medlem

Tack. Det här ska utvärderas o spridas. I Jesus namn.