Norrlandstidningar dör ut – SVT gör reklam för Nordfront i stället

GAMMELMEDIA. Medan de maktlojala medierna fallerar rycker Nordfront framåt. Ett faktum som SVT valt att illustrera med ett ”STOPPA INVASIONEN”-klistermärke från Nordiska motståndsrörelsen. 

Under fredagen tog SVT Norrbottens nyhetssändning upp hur de lokala papperstidningarna hela tiden tappar prenumeranter och hur allt fler väljer att läsa sina nyheter på internet. Bland annat har Haparandabladet och Piteå-Tidningen tappat 5,9 respektive 4,5 procent av sina prenumeranter det senaste året, medan de uttalat antinordiska hetsorganen Norrbottens-Kuriren och NSD tappat 3,7 respektive 2,6 procent.

Efter att de glädjande nyheterna basunerats ut väljer SVT att illustrera det skiftande medielandskapet med en bild på NSD:s och Kurirens brevlådor, där den sistnämnda förärats ett ”STOPPA INVASIONEN!”-klistermärke tillhörande Nordiska motståndsrörelsen.

Skärmbild: www.svtplay.se

Källa:
Lokala nyheter SVT Norrbotten 11/5

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments