Norrlandstidningar dör ut – SVT gör reklam för Nordfront i stället

GAMMELMEDIA. Medan de maktlojala medierna fallerar rycker Nordfront framåt. Ett faktum som SVT valt att illustrera med ett ”STOPPA INVASIONEN”-klistermärke från Nordiska motståndsrörelsen. 

Under fredagen tog SVT Norrbottens nyhetssändning upp hur de lokala papperstidningarna hela tiden tappar prenumeranter och hur allt fler väljer att läsa sina nyheter på internet. Bland annat har Haparandabladet och Piteå-Tidningen tappat 5,9 respektive 4,5 procent av sina prenumeranter det senaste året, medan de uttalat antinordiska hetsorganen Norrbottens-Kuriren och NSD tappat 3,7 respektive 2,6 procent.

Efter att de glädjande nyheterna basunerats ut väljer SVT att illustrera det skiftande medielandskapet med en bild på NSD:s och Kurirens brevlådor, där den sistnämnda förärats ett ”STOPPA INVASIONEN!”-klistermärke tillhörande Nordiska motståndsrörelsen.

Skärmbild: www.svtplay.se

Källa:
Lokala nyheter SVT Norrbotten 11/5

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
GunnarSimon HolmqvistFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Haha ni skojar…”gjorde reklam för…” är uppenbarligen inte sant. Det är bara det att vi syns alltmer. Snart överallt. Det där som krämare kallar ”varumärke”…de starkaste ”varumärkena” råkar komma med på bild bara man råkar rikta kameran någonstans. Som med McDouglas och Cocaine Cola.

Samma sak händer med oss. Och vårt ”varumärke” kommer att överträffa dem alla inte bara i förekomst utan i styrka av dess relevans. De diktatoriska krafterna kan inte segra på sikt.

Simon Holmqvist
Redaktör

SVT har insett åt vilket håll vindarna blåser :D

Gunnar
Medlem

Haha :-)