”Norra Europas värsta näthatare” gripen

NÄTHAT. Bloggaren Corruptio som ägnat sig åt att hänga ut poliser, åklagare och domare på sin blogg har gripits av piketen i Skåne. Han sitter nu anhållen misstänkt för olika brott mot ett 30-tal personer inom rättsväsendet.

Bloggaren Corruptio, som kallats ”norra Europas värsta näthatare”, har nu gripits av piketen i Skåne. Den misstänkte är en 47-årig man som på sin blogg påstås ha hängt ut hundratals personer med namn, bild, adress, personnummer och kränkande tillmälen. De personer som hängts ut är främst personer anställda inom rättsväsendet.

Ett genomgående tema på bloggen har varit att exponera korruption, nepotism och andra missförhållanden inom rättsväsendet. Detta har resulterat i att många enskilda polismän och andra har hängts ut med tillhörande personuppgifter.

Ett 30-tal personer som står som målsägande i det aktuella fallet och 47-åringen är misstänkt för flera olika brott mot dessa, bland annat hets mot folkgrupp och grovt förtal.

Källa:
”Norra Europas värsta näthatare” gripen

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments