Norges regering vill inte att folket ska bli kritiska mot rasfrämlingar

NORGE. Norges statsminister vill inte att folk sprider videon där de invandrarvänliga nordiska kvinnorna mördas av araber.


Erna Solberg, Louisa Vesterager Jespersen och Maren Ueland

Norges globalistiska statsminister Erna Solberg vädjar till allmänheten att inte ladda ned eller sprida videon som visar hur ett gäng araber mördar och halshugger Maren Ueland och Louisa Vesterager Jespersen.

De unga kvinnorna som trodde på allas lika värde och mänsklighet mördades av islamister i marockanska Atlasbergen den 17 december.

Enligt Solberg vill de som sprider videon ”bara skapa rädsla och ångest”. Solberg, som nyligen skrev på FN:s så kallade självmordsavtal för en FN-ledd migrationspolitik som syftar till att öka och underlätta invandringen till bland annat Norge, vill inte att opinionen mot invandringen växer ytterligare.

Att videon, trots sitt fasansfulla innehåll, sprids för att varna medmänniskor för den mångkultur som norska staten kämpar för ska få större acceptans hos folket, verkar för den norska regeringen vara en irrelevant position.

Till sin hjälp har staten frivilliga medlöpare till regeringens folkfientliga politik. Den norske Facebook-profilen Lysglimt postade en elaborerad kommentar till dubbelmordet på Facebook, vilken enligt uppgift ”massrapporterades av vänsteraktivister”. Monologvideon, som ännu så länge kan ses på YouTube, plockades bort och Lysglimt stängdes temporärt av från Facebook.

FN:s ”självmordsavtal” innehåller ett avsnitt som syftar till att begränsa kritik mot global migration och rasfrämlingsinvandring. Massmedier ska kunna drabbas av sanktioner om de inte endast rapporterar om invandring i positiva ordalag. Allt fler oroar sig också för att det ska bli straffbart att uttrycka invandringskritiska åsikter av den typ som Lysglimt ventilerar.

”Hets mot folkgrupp” är ett brott mot staten!
Redan nu faller gummiparagrafen hets mot folkgrupp under kategorin Brott mot staten. Detta meddelar Nordiska motståndsrörelsen Andreas Holmvalls advokat i ett nyligen avslutat och friat HMF-åtal mot Holmvall som initierades av brottslingen Tomas Åberg och åklagare Mikael Lundquist.

Att kritisera en person som inte är svensk, vare sig det är en jude, en svart eller annan rasfrämling, innebär därför i första hand ett brott mot staten, inte mot den påstådda folkgruppens sammansättning eller en utpekad enskild individ.

Det är således i första han staten och dess politik som inte får kritiseras.

Hets mot folkgrupp som brott diskuteras vidare i årets sista avsnitt av Nordfronts radiopodd Nordic Frontier:

Listen to ”Nordic Frontier #94: Happy Hanukkah!” on Spreaker.

Källa:
Erna Solberg: ”Sprid inte videon på morden”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

13
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
GrottbjörnenEthnyValhallaDonnieRokviken Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Det är synd om tjejerna. Norges talmudiskt perversa och kriminella ockupationsregeringen är skyldig.
Hets mot folkgrupp t.ex.: Anne Frank faderns lögndagbok, förbud av Fred Leuchter-report, förbud av sanningen.

Grottbjörnen
Medlem

på ett sätt ja, men vad fan hade de där att göra? vi har egna länder att vara i

Allan
Medlem

(((SD)))-liket FrP ingår i denna antivita (((regering))), men det fattar inte plattskallar facit av.

Lingonet
Medlem

Enligt de som sprider videon vill Solberg ”bara skapa rädsla och ångest” genom att importera atlasbergsgorillabarn.

Rokviken
Medlem

Erna Solberg verkar vurma mer för främlingar än den egna befolkningen. Hoppas det norska folket genomskådar detta.

Donnie
Medlem

Sanningen Svider !

Valhalla
Medlem

var hittar man videon med de halshuggna flickorna?

Ethny
Medlem

Finns ett klipp på gellerreport.com, finns förmodligen på flashbacks gore-mondo-bizarre men du får helt söka på det själv. Tänker varken länka till det eller något annat och jag varnar från att titta på det. Läst en studie tidigare att man KAN få PTSD av att se s.k gore-filmer. Inklusive ångestproblematik, depression etc om man inte har en ganska stark mentalitet. Skippa önskningen av att se det, vad är det som är värt att se sådant? Var själv intresserad över att se gore-klipp när jag var yngre, inte för att jag gillade det eller tyckte det var intressant, utan för att… Läs mer »

Grottbjörnen
Medlem

Tror vi får vänja oss vid att se sånthär, jag är mest förvånad över att de inte blev våldtagna också

Ethny
Medlem

Förvisso. Även i ett eventuellt framtida inbördeskrig kommer det bli riktigt illa. Frågan är dock varför man ska se på videos som kan ge psykiska besvär? Man kan inte härda sig på så sätt att man förbereds på något som kan hända i det verkliga livet då det kommer vara så mycket värre. Sedan kommer du aldrig veta hur du kommer att agera i en dylik situation. Vet inte hur det är om du tittar på sådant 10 timmar om dagen, dag ut och dag in i åratal. Men jag kan nästan gissa att du kommer få ganska många psykiska… Läs mer »

Grottbjörnen
Medlem

Jo, kollade endel på sånt när jag var yngre, visst är det avtrubbande på ett obehagligt sätt så därför slutade jag, men är ändå kluven, vissa personer behöver en spark i röven och få se vad som faktiskt händer i världen så att de vaknar upp, det är ju faktiskt normalt att må dåligt när man ser sånthär hända med folk som kunde varit ens granne, syster, flickvän, man SKA må dåligt då, inte minst vita yngre kvinnor ska lära sig hur det kan gå, det är alltför lätt att sticka huvudet i sanden inför allt som är lite jobbigt… Läs mer »

Ethny
Medlem

Visst är det så. Många blåögda som måste få se hur den brutala verkligheten ser ut, så att dylika händelser inte drabbar andra, eller i alla fall att man försöker undvika det så mycket som möjligt genom att inte göra idiotiska saker. Kommer ihåg första gången jag såg mitt första. Var runt 13-14 års åldern (cirka 20 år sedan) och såg ett ganska känt klipp där en ryss på 90-talet under Tjetjenienkriget gick samma öde som här. Antar att du vet vilket jag menar om du har tittat på en del sådant. Blev väldigt chockad först och började må illa.… Läs mer »

Grottbjörnen
Medlem

Jo känner igen den, märkte att jag slutade reagera när jag såg sjuka bilder och kände att ”detta är inte normalt, va fan håller jag på med?” men som du sa så blir man ”normal” igen också, det är väl en sån grej som tonårsgrabbar kan få för sig att utmana varandra med, vem som vågar titta på äckligast film osv. Men i grunden är det ju riktigt sjuka personer som ligger bakom de sidorna