Norges regering skriver under FN:s folkvandringsavtal

FRÄMLINGSINVASIONEN. Det kallas Självmordsavtalet — FN:s nya migrationsramverk som villiga länder kommer att underteckna den 10 december. Sverige har redan tidigare sagt ”ja”. Nu följer Norge efter.


Arkivbild

Den 10 december ska många av FN:s medlemsländer skriva under på FN:s nya migrationsramverk (Global compact for safe, orderly and regular migration).

Det nya avtalet öppnar i princip för helt fri invandring där medlemsländerna fråntas alla möjligheter att värna om sina gränser och egna medborgare. Ingen skillnad görs mellan flyktingar och ekonomiska migranter.

För alla ska nya, säkra migrationsvägar öppnas. Invandrare ska på 100-tals punkter särbehandlas positivt, ges ekonomiska förmåner och media ska förbjudas all negativ information om invandring.

”Rena krigsförklaringen”
”Detta FN-dokument är rena krigsförklaringen i en redan konfliktfylld värld”, skrev Rolf Malm på Samhällsnytt när det blev klart att Sverige tänkte skriva på avtalet med FN.

Att flytta vart man vill i världen ska bli en ”mänsklig rättighet”.

Flera länder vägrar skriva under på avtalet, däribland USA, Österrike, Ungern, Polen och Tjeckien; men nu, under tisdagen, har den norska regeringen meddelat att Norge kommer att skriva under på avtalet. Detta trots att kostnaderna för den utom-europeiska invandringen redan idag ligger på 250 miljarder norska kronor om året.

Erna Solbergs regering undkom nyligen med nöd och näppe en regeringskris. Fremskrittpartiet/Framstegspartiet (FrP) var så sent som i oktober emot FN:s nya migrationsavtal. Men nu bestämmer alltså regeringen att öppna kranen för FN-styrd invandring till Norge.

FN:s internationella organ för migration, IOM, har sagt att massmigrationen är ”oundviklig, nödvändig och önskvärd”.

Källor:
Sverige skriver under självmordsavtal med FN
Solberg-regjeringen har bestemt at Norge skal slutte seg til FNs Global Compact for Migration
Fremskrittspartiet høyner innsatsen om FNs Global Compact for Migration

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
PålästKarl-Путин AAllanKlausVictor Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Victor
Medlem

Vad ska man säga mer än,skandal om Norge även kommer skriva på!

Den här videon med Svensk Webbtv och Karl Olov Arnstberg och Egor Putilov om FN:s nya migrationsavtal är bra för dom som inte har sett det än https://m.youtube.com/watch?v=3BRRZ7My3Wg

Klaus
Medlem

Massmigration är undviklig (se Ungern, Israel), inte nödvändigt (pga arbetslösheten och livsmedelimport) och inte önskvärd av förnuftiga européer (pga t.ex. kulturella konflikter).
Kriminella Talmud-Kalergi-politiker är i FN och Norges ockupationsregering lyder. Tänk Kineser, afrikaner, Inder flytter också till Europa men tillåter inte främlingar i sina egna länder.

Victor
Medlem

Den västra delen av Europas kontinent är svårt sjukt idag kan man bara konstatera. Må hoppas på en revolution snart.

Allan
Medlem

Facit på vad som händer med ett (((SD)))-lik i regeringsställning. Dvs. exakt samma som med de andra antivita judepartierna.

Karl-Путин A
Medlem

För Sveriges del är det ännu värre, om det finns några gradskillnader i (((Helvetet))).

Svenska förrädarpolitiker har skrivit på en FN-konvention att alla flyktingbarn i hela världen har rätt att komma till Sverige [och leva som furstar på socialbidrag utan minsta motprestation].

Med den vidlyftiga tolkning som svenska myndigheter har av ”barn” så är alltså minst 6 miljarder bruna eller halvbruna individer mellan 0-120 år välkomna att komma hit och parasitera på 6-7 miljoner etniska svenskar.

Men vafan, det blir ju bara 1000 individer per svensk att försörja.

Påläst
Medlem

Drottning Silvia talade om dokumentet i väldigt positiva ordalag. Hon är ju själv en invandrad parasit också.

Påläst
Medlem

Hittade svaret på mig fråga.