Norge: Rappare lägger sig platt efter att ha kritiserat judisk korruption

JUDISK MAKT. Den Norge-baserade rapparen Kaveh ska ha lagt sig platt efter att ha mottagit kritik för att ha kritiserat judisk korruption. Juden Ervin Kohn överväger nu att polisanmäla rapparen.

Foto: NTB/SCANPIX.

Söndag den 10 juni ska den Norge-baserade och iranskfödde rapparen Kaveh ha uttryckt missnöje över judisk korruption på Twitter genom att skriva ”fucking judar är så korrupta”. Ett missnöje som inte har fallit i god jord hos juden Ervin Kohn, ledare för Det mosaiske trossamfunn i Oslo och vice ordförande i Antirasistisk Senter. Kohn överväger dessutom att polisanmäla Kaveh för att ha uttryckt sitt missnöje.

Skärmbild från Kavehs Twitter. Klicka för större bild.

Förra fredagen ska Kaveh dock återigen ha uttryckt sitt missnöje, denna gång under en konsert i Stensparken i Oslo. På scenen ska han först ha frågat publiken ifall det fanns några kristna där, för att därefter ha frågat om det fanns några judar närvarande, följt av utropet ”fuck judar!”. Då publiken stelnade till i ett par sekunder över att någon vågat att kritisera judar, valde Kaveh att följa upp med ”jag jävlas bara”.

Eftersom kritiken från judar och så kallade Israel-vänner har haglat in har den kände rapparen valt att lägga sig helt platt och be om ursäkt, dock utan att möta någon slags förlåtelse.

Källa:
Rapper legger seg flat etter å ha kritisert jødisk korrupsjon

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Senaste Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Senaste
Medlem

Samma sak hände Ken Ring när han uttryckt sig mindre positivt om judar. Den rappande juden Petter fördömde uttalandet och förklarade att han inte tolererar någon antisemitism. Ring försökte mildra det hela med bortförklaringar, jude betydde i sammanhanget bara snål, eller vad det var han sade. Om Petter tolererar ”anti” mot andra grupper är oklart.