Norge ”mest demokratiskt” i världen enligt judisk Rotschild-tidning

JUDISK MAKT. Norge är världens ”mest demokratiska” land påstår den judiska Rotschild-tidningen The Economist.

Det är den så kallade demokratiindexen till tidningen The Economist som Norge numera ligger i toppen på. Detta med 9,87 av 10 möjliga poäng. Totalt är 167 länder med på listan.

I stort sett alla ”liberala demokratier” som är pro-massinvandring, kapitalism och globalisering osv kategoriseras av The Economist som ”Full democracy”. Här hittar man nationer som Norge, Tyskland, Sverige, Storbritannien, Kanada med flera.

Länder som ligger i gränsområdet kategoriseras som ”Flawed democracy” eller ”Hybrid regime”. Under dessa kategorier ligger USA, Polen, Lettland, Ungern, Polen, Portugal, Brasilien etc. Nationer som Ryssland, Kina, Iran och Syrien klassas som ”Authoritarian regime”.

Tidningen The Economist ägs bland annat av Rotschild-familjen och har inte helt oväntat en globalistisk och liberal agenda. Nyheten förmedlas vidare stolt av norsk lögnpress som naturligtvis undviker att informera om The Economists ägarskap och egenintresset i att främja bland annat globalismen.

Källor:
The retreat of global democracy stopped in 2018
Norge «mest demokratisk» i verden – hevder jødisk Rothschild-avis

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
FredrikaCaesar-Aurelius Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Caesar-Aurelius
Medlem

Bara 9,87 av 10 möjliga poäng. Så riktigt uselt!

Man undrar ju så smått vad Norge behöver göra för att få full pott av demokratipoäng??

Kanske demokraterna kan få 10,0 av 10 möjliga poäng om de släpper den stackars lille Breivik fri?

Fredrika
Medlem

Sakpolitska frågor avgör om det är en demokrati. Stor invandring= högt utvecklad demokrati. Invandringsrestriktioner=diktatur. Sjuk klassificering av dessa ljugande propagandister.