Nordkorea: “Trump är en senil gubbe”

UTRIKES. Nordkorea kritiserar Donald Trump starkt efter att han erkände Jerusalem som Israels huvudstad. Han blev bland annat kallad för en senil gubbe.

Nordkorea är kritiskt till Donald Trumps beslut om att erkänna Jerusalem som Israels huvudstad.

Under den senaste tiden har det varit väldigt oroligt i flera håll i världen. Detta efter att sionisten Donald Trump erkände Jerusalem som Israels huvudstad. Nordkoreanerna är väldigt kritiska till Trump och kallar honom för en senil gubbe i ett uttalande som under lördagen publicerades av Nordkoreas statsmedia. De kallar även beslutet för hänsynslöst och en ond handling.

— Detta drag visar tydligt för hela världen vem som är världsfredens och säkerhetens förstörare, vem som är paria och skurk i världssamfundet, säger en talesman för Nordkoreas utrikesdepartementet om beslutet.

Nordkorea väljer att ställa sig på Palestinas sida i konflikten. Enligt det senaste uttalandet från den statsägda nyhetsapparaten, Korean Central News Agency, säger de att man starkt fördömer USA:s beslut att erkänna Jerusalem som Israels huvudstad. Nordkorea uttryckte sig även om fast stöd och solidaritet för sina palestinska och arabiska fränder som kämpar för att vinna sina legitima rättigheter.

Källa:
N. Korea condemns ’dotard’ Trump over Jerusalem

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

11
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
5 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
MSigfridanschFredrikaRokviken Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Han är inte bara senil, han är galen.

Rokviken
Medlem

Det amerikanska folket valde mellan pest eller kolera.

Fredrika
Medlem

Ja, de valde kolera. Det gjorde de rätt i. Men det blir ju ändå rätt illa.

Karl-Путин A
Medlem

Enligt Jew York Times tittar Trump 4-8 timmar på TV och dricker 12 flaskor Cola Light om dagen. Låter inte som någon hälsokur direkt.

https://www.nytimes.com/2017/12/09/us/politics/donald-trump-president.html?hp&action=click&pgtype=Homepage&clickSource=story-heading&module=first-column-region&region=top-news&WT.nav=top-news

b¤d
Medlem

Huvudet på spiken.
Anar det värsta med denna r*v-slickande gubbe. Han förtänar diplom och uthängning av pissludren hos metoo.
:-)

Randalf
Medlem

Trumps största fiende är AIPAC vilka bl.a. annat tvingar USA att stödja Israel med stora mängder pengar och vapen. För att komma åt AIPAC så ger sig Trump på Israel vilket är en väldigt viktig del av den Djupa staten. Israel fungerar som en naturlig tullstation mellan Afrika och den asiatiska kontinenten. Trump kan inte be Israels grannar att anfalla Israel eftersom Trump skulle ansättas på hemmaplan om han gjorde det. Genom att säga att de skall flytta ambassaden till Jerusalem så lyckas han med exakt samma sak men få det att framstå som om han vill hjälpa Israel. Det… Läs mer »

Fredrika
Medlem

Senil…nja det är förstås möjligt att han håller på att utveckla senilitet. Han beter sig och talar trögt och klumpigt numera. Lika illa som det var med Reagan är det ännu inte. Men framför allt överskattar nog Korea Trumps ställning. Kim Jong-Un har makt. Trump är bara AIPACs, B’nai B’rith och Satanyahoos marionett. Och lyder han inte ser Skull&Bones, CIA och Mossad till att han alldeles strax är död.

ansch
Medlem
ansch

Börjar gilla Nordkorea mer och mer för var dag. Hell NK!

Karl-Путин A
Medlem

Nordkorea verkar vara sanningens sista bastion. Även Iran imponerar.

Sigfrid
Medlem

Du har helt rätt både Nordkorea och Iran behövs som motvikt till det judiska systemet.HELL SEGER.

M
Medlem

http://kristofferforsgren.se/du-kan-inte-ana-hur-galen-den-har-varningen-for-coca-cola-ar
Hans hjärna är död… lätt att manipulera, som vänster folket i Sverige..burger, zero cola, tandkräm med flour, kaffe, telefon strålning, DN, Aftonbladet, Expressen mm. Undviker man dom punktena då blir man frisk igen- men det tar tid…