Nordkorea tar krafttag mot den ökande sexualliberalisering hos ungdomar

UTRIKES. De nordkoreanska myndigheterna har börjat bekämpa den allt mer sexuella lössläpptheten bland ungdomarna. Orsakerna till lössläpptheten beror på influenser från dekadenta kapitalistiska länder såsom porr och en större tillgång till elektronisk kommunikation.

New York Post rapporterar att utveckling började med att en inspektion visade att vissa ungdomar i ett distrikt valde att umgås med brottslingar och prostituerat sig. Detta beteende har stämplats som ett förrädiskt beteende som underminerar samhället och hjälper Nordkoreas fiender. Partiet har därför klargjort att man tänker straffa lärare, rektorer och föräldrar om de inte förmår att korrigera ungdomarnas beteende. Partiet upplyser invånarna att de kommer att övervaka ungdomarnas elektroniska kommunikation hårt.

I Västerlandet har den katolska professorn E. Michael Jones försökt upplysa att pornografi skall ses som ett psykologiskt vapen som används av framförallt människor inom den judiska gruppen. Jones som är troende katolik tror inte på raser eller nationalsocialism. Han förespråkar istället att judar skall integreras in i den kristna gemenskapen.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
1 Comment
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Wäring
Wäring
1 månad sedan

Jones är något av en kuf, och hur kan man studera judarnas historia och komma fram till den slutsats och ”lösning” som han gör? Marx far behövde bara bli kristen för att få komma in i samhället och börja jobba som advokat, hans son blev en av de mest destruktiva namnen av denna ras. Det är Jones religiösa identitet som starkast färgar hans världsbild, hans judekritik bottnar egentligen i ett omfamnande av judisk universalism och att judar inte vill bli en del av det mänskliga broderskap de förespråkar åt andra. Det är som AH sade en skenantisemitism som är värre… Läs mer »