Nordiska motståndsrörelsens finska gren genomförde en aktion till minne av Dresden

FINLAND. Aktivister från Nordiska motståndsrörelsens finska gren påminde globalister om att eldstormen i Dresden aldrig kommer att glömmas.

Nordfront var på plats när aktivister från Nordiska motståndsrörelsens finska gren genomförde en aktion för att påminna amerikanska och brittiska diplomater om att vi aldrig kommer att glömma eldstormen i Dresden. Aktionen ägde rum utanför ingångarna till de två ambassaderna.

Aktionen i sig gick mycket smidigt och lugnt till, trots att polisen i vanlig ordning stod stationerad dygnet runt för att skydda folket i elfenbenstornen från allmänheten. I den amerikanska ambassadens fönster kunde man dock notera ett gäng kameror som flitigt tog bilder på de närvarande. Huruvida dessa hamnar i ett register över så kallade tankebrottslingar är dock oklart, men högst sannolikt.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
JimvörtisAnders JonssonHenrik Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Henrik
Medlem

Mig veterligen har ingen av segermakterna bett om ursäkt för förintelsen av Tyskland, Japan, eller något av de länder de terrorbombat ända fram till Syrien idag. Folk måste börja begripa vilka demoniska krafter det är som representerar den ”goda” sidan!

Anders Jonsson
Medlem

Hell finska kamrater!

Ni är bäst!

Hell seger!

vörtis
Medlem

Hyvin tehty työ, dvs. väl utfört arbete!

Jim
Medlem

Hyvä!