Nordiska motståndsrörelsen till Almedalen

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. En tillståndsansökan har skickats in att få hyra på plats och hålla tal under politikerveckan på Gotland och ett informellt ja har meddelats från polisen.

Motståndsrörelsen har ännu inte fått det formella tillståndet från polisen, utan bara ett ja över telefon. Trots detta har flera medier idag basunerat ut att organisationen ska till den årliga politikerveckan i Visby. Nordfront hade egentligen tänkt vänta med att publicera denna nyhet tills dess att tillståndet mottagits och granskats, men väljer nu att gå ut med detta redan på förhand med anledning av övriga mediers rapportering.

— Det är väldigt märkligt att media får nys om att vi ska dit innan vi ens själva fått det helt klart för oss att tillståndet beviljats, säger Motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg till Nordfront.

Tillståndet är sökt för tre av veckans dagar och planen är att det ska upprättas ett tält utifrån vilket politik kan diskuteras och information kan delas ut. Organisationen har också ansökt om flera talartider.

På frågan om detta innebär att Motståndsrörelsen nu kommer gå hela vägen och bli ”politiker” med kavajer, öronsnäckor och hundraprocentigt fokus på parlamentarism, svarar Simon Lindberg:

— Ni kan vara helt lugna för att så inte blir fallet. Vi kommer att göra Almedalen på Motståndsrörelsens vis!

Nordfront kommer att återkomma med fler detaljer efter hand.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

74 Kommentarer till "Nordiska motståndsrörelsen till Almedalen"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Suveränt!

Helt rätt strategi.

Vi ska in och informera folket och konfrontera de lismande folkförrädarna och judemedierna som håller lekstuga i Visby varje sommar…

Extremtyzz
Gäst
Nybörjare
Extremtyzz

Samtidigt en fråga: om inte parlamentarism, vad?

Visst, man kan ju vara en lobbyorganisation eller en nyhetssida på internet, men i dagsläget är ju allmänna val det enda sättet att komma till makten såvida man inte börjar prata vapen. (Och vapen rekommenderas INTE när man inte ens har 1% av befolkningen med sig. )

Lingonet
Gäst
Nybörjare
Lingonet

1% ???
Jag trodde att vita heterosexuella arbetande män i Sverige var ca 20 %?
Men, jag är ju ingen ornitolog.

Extremtyzz
Gäst
Nybörjare
Extremtyzz

Så Motståndsrörelsen får mellan 5 och 10% av rösterna 2018?

Bra!!!!!!!!

Anders Möller
Gäst
Nybörjare
Anders Möller

Se mitt svar ovan. Parlamentarism är ett legitimitetsverktyg, men det är som en folkrörelse och kamporganisationen som Motståndsrörelsen styrka ligger då de inte blir beroende av mediernas hat och ett sovande folks bristande insikt. Men med tiden så kommer säkerligen partiet få en allt större roll med en folkrörelse och kamporganisation bakom sig som trycker på och blir en påtryckningsmekanism, gaffel mot folkförrädarna.

Patriot 2.0
Gäst
Nybörjare
Patriot 2.0

Anledningen till att allmänna val är så pass bra, är att vi slipper ta till vapen varjegång vi behöver utse vem som skall ha makten. Därmed behöver inte alla träna sig på att kriga, utan vissa kan bli lärare andra byggarbetare och så vidare. Med vänliga hälsningar, Petter.

Patriot 2.0
Gäst
Nybörjare
Patriot 2.0

Jag tror att ni kommer att möta en väldigt komplex världsbild i Almedalen.
Ingenting är svart eller vitt utan vårt samhälle och politiken eller medierna är sammansatta av många olika nyanser och viljor.

Till exempel att medierna på något sätt skulle manipulera ”folket” är helt fel. Medierna är beroende av sina läsare, läsarna betalar för att läsa tidningarna, utan pengar kan ingen tidning drivas. Med vänliga hälsningar, Petter.

Martin - Vetenskapliga partiet
Gäst
Nybörjare

Du försöker alltså övertyga NMR (och andra läsare) om att monopolkapitalistisk media inte ljuger folket rakt upp i ansiktet medvetet och kontinuerligt och faktiskt förlorar läsare p.g.a. det? :-)

Då tycker jag att du ska analysera saken lite djupare med ett öppet sinne. Här kan vara några bra ställen att börja:

http://www.josefsson.net/artikelarkiv/100-aftonbladets-foerlorade-heder.html

http://snaphanen.dk/2017/02/01/hamnaren-i-marieberg/

http://aretsforvillare.nu/2017/01/peter-wolodarski-dn-blev-arets-forvillare-aven-for-2016/

https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2017/04/09/vad-ar-ett-rimligt-straff-for-mediernas-och-journalisternas-medansvar-for-massmordet-i-syrien/

Patriot 2.0
Gäst
Nybörjare
Patriot 2.0

Jag kan inte ge ett tillräckligt var just nu.
Men ja. Att de dela to skulle förlora läsare på att förmedla en falsk bild utav omvärlden är bevis nog för att det förhållandesättet skulle vara ohållbart. Snälla, de kan inte förlora läsare i evighet och de läsare de har måste ha tillkommit utifrån någon som sorts förtroende.
Världen går inte att förstå, du måste kämpa för att förstå, bror jag ber dig. /Petter

Patriot 2.0
Gäst
Nybörjare
Patriot 2.0
Hej igen. Mitt argument är alltså att läsarna finansierar medierna. Medierna är därmed beroende av läsare för sin fortlevnad. Medierna behöver tillgodose läsarnas intressen. Förvillande omständigheter är A:vad är läsarnas intressen. B:hur fungerar marknadsekonomin. Sen känner jag mig tvingad att bemöta din sista länk (jag har en god vän från Syrien) där som för övrigt är välformulerat och skickligt skriven, men felaktig. Det räcker att lyssna på tal från Bashar al Assad, Putin och Barack Obama. De första två är diktatorer och bevisligen tyranner. Sedan kan du prata med någon från Syrien så kan de berätta att folket gjorde uppror.… Läs mer »
Greger
Gäst
Nybörjare
Greger

Helt logiskt. Motståndsrörelsen bedriver politisk verksamhet och ska finnas överallt där politik diskuteras.

Tage
Gäst
Nybörjare
Tage

Det var inte en dag för sent!
Ser verkligen fram emot att se detta.

WeSSel
Gäst
Nybörjare
WeSSel

Klockrent:) tur man redan bokat hotell:)snacka om skillnad mot sist när det gick av stapeln när SvP var där och lät sig fotas med med landsförrädaren Bert Karlsson ,men ja vi ser hur det gick för dom,NU NYA TIDER NY POLITIK

War
Gäst
Nybörjare
War

Vet inte om detta är rätt strategi även SVP prövade denna metod vilket ledde till att alla andra på hela stället gaddade ihop sig och genomförde stora motmanifestationer, jag tycker att NMR bör satsa mer på kamp och mindre på propaganda, samtliga medier kommer även förvränga organisationens budskap, se svp som ett varnande exempel en en gång, låt inte parlamentarismen bli NMR,s huvudsyfte om den skulle misslyckas är mycket förlorat.

Nationalsocialist
Gäst
Nybörjare
Nationalsocialist

Det är PERFEKT om de gaddar ihop sig. De som uppfattas som det stora hotet mot systemet kommer ses som det enda hoppet i folkets ögon.

Bara de som vill framstå som politiker kommer missgynnas av att systemets krafter gaddar ihop sig, de som är revolutionära kommer gynnas.

Bra taktik av Motståndsrörelsen.

vörtis
Gäst
Nybörjare
vörtis

Att Motståndsrörelsen deltar i Almedalsveckan betyder ju inte att parlamentarismen blivit organisationens huvudsyfte. Med tanke på hur mycket icke-parlamentarisk kamp som sker inom Motståndsrörelsen så är ju risken försvinnande liten.

Martin - Vetenskapliga partiet
Gäst
Nybörjare

SvP var bara ett misslyckande för att SvP inte valsamverkade och blrjade närma sig 4% tillsammans med andra sverigevänliga partier. Ni var inbjudna. Jag är övertygad om att SvPs representanter hade fått betydligt mer röster om SvP hade valsamverkat genom en bred regnbågskoalition.

Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

Äntligen!
Men mediernas tilltag visar återigen att Sanningsministeriet och Polisen är delar av samma politiska appparat. Lita aldrig på Polisen heller!

Last night in Sweden
Gäst
Nybörjare
Last night in Sweden

Flaggstången på bilden ser lite naken ut.

Blågul
Gäst
Nybörjare
Blågul

Intressant!

Är väldigt förtjust i Gotland, men detta är första gången jag funderar på ett besök i samband med ”dagisveckan” på ön…

Känns nästan som ett måste nu att vara på plats, med tanke på att man vet hur vidrigt 7-klöverns slavar kommer bete sig mot de enda som kämpar för deras rätt till frihet.

Patriot 2.0
Gäst
Nybörjare
Patriot 2.0

På vilket sätt kämpar ni för oss slavar under 7-klöverns frihet? Mvh, Petter.

Garm
Gäst
Nybörjare
Garm

Äntligen! Helt rätt väg att gå.

Swagbeast88
Gäst
Nybörjare
Swagbeast88

Det här råkade ju Emil Hagberg berätta för flera månader sedan i Radio Nordfront!
Ser fram emot det, ta dem med storm!

Parken
Gäst
Nybörjare
Parken

Mycket glädjande nyhet.

Edlund
Gäst
Nybörjare
Edlund

Väldigt glädjande nyheter. Hell Motståndsrörelsen!

Tommy Nyberg
Gäst
Nybörjare
Tommy Nyberg
Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Går tyvärr bara att kommentera om man är kund. Jag tänker inte registrera mig bara för nån enstaka kommentar som förmodligen blir borttagen inom någon timme.

Tommy Nyberg
Gäst
Nybörjare
Tommy Nyberg
Goth
Gäst
Nybörjare
Goth

Min farmor är gottlänning var där ofta som barn må det bevaras svenskt. Läste på friatider att judeusa skall skicka 1000soldater dit till höst. Någon som har några synpunkter angående detta?

Sigge
Gäst
Nybörjare
Sigge

Ser fram mot er i vår riksdag.

Sigge
Gäst
Nybörjare
Sigge

Ser fram mor NMR i vår riksdag.

SD 2018
Gäst
Nybörjare
SD 2018

Ja’ me’

Svensk
Gäst
Nybörjare
Svensk

Bra initiativ!?

Ingemar
Gäst
Nybörjare
Ingemar

Rätt jobbat!

Cholla
Gäst
Nybörjare
Cholla

Bjud in Lena Mellin på Aftonbladet till debatt.

Cholla
Gäst
Nybörjare
Cholla

Tryckte på flaggan av misstag, vet inte vad detta innebär.

anders
Gäst
Nybörjare
anders

Det märker du nog om inte annat.

Norrland
Gäst
Nybörjare
Norrland

Mycket bra initiativ av NMR

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Jag hoppas ni kommer strömma live varje dag under veckan. När Motgift var där under valåret så recenserade dom varje partis tal efteråt vilket var rätt underhållande. Hoppas ni gör något liknande. Det senare behöver naturligtvis inte vara live utan kan komma upp senare under dagen.

Daniel
Gäst
Nybörjare
Daniel

Enligt hemsidan:

”De tidigare årens politiska tal har utvecklats till att bli Sveriges största politiska mötesplats. Genom demokrati och öppenhet ger veckan alla som vill debattera samhällsfrågor möjlighet att delta.

Öppenheten och tillgängligheten under Almedalsveckan är unik både för Sverige och övriga världen. Alla är välkomna och ordet är fritt!

Hoppas de blir så, ingen motståndsrörelse, inget FRITT ORD!

Ingemar Westerbring
Gäst
Nybörjare

Spännande!

Kid
Gäst
Nybörjare
Kid

Helt underbart!

Wolfgang Höss
Gäst
Nybörjare
Wolfgang Höss

Jag ska själv dit, utan tillstånd och tala om för folk hur bra Hitler gjorde Tyskland. Inget fattades oss! Jag kommer ge mitt liv för NMR. Sisya rycket som man säger.

Chief
Gäst
Nybörjare

Härligt!

– Chief

Petter 601
Gäst
Nybörjare

Låt 2017 bli NationalSocialismens år! TILL SEGER!

136
Gäst
Nybörjare
136

Bojkott är det det som gör gäll. Strypt det ekonomiska dvs inga mer knak-, pizza-, kebbab- taxi-, frisör-,taxi-, krog besök, svartjobb-, blocket-; livsmedelsaffäree- RUT/rotöb ķetc etc med dessa någonsi , ok

Linn
Gäst
Nybörjare
Linn

Så vi som besöker Almedalen och Visby ska behöva leva i skräck under den här veckan? Ni åker ju bara dit för att bråka och misshandla rasifierade, handikappade, vänsteraktivister, HBTQI-personer och andra som ni vill gasa ihjäl!

Vi Är Folket
Gäst
Nybörjare
Vi Är Folket

Tror du på det du säger själv?

Trött
Gäst
Nybörjare
Trött

Det är vanliga människor med vanliga åsikter.

Nordisk Arier
Gäst
Nybörjare
Nordisk Arier

Linn, känns det befriande för dig att slippa tänka själv? Din kommentar var bland de sjukaste jag sett. Så där mycket brukar inte ens media ljuga om oss. Inte ens Hollywood-filmer.

Vi kommer till Visby och det enda som finns att vara rädd för där är fördomsfulla baktikhäxor som du.

Anders Möller
Gäst
Nybörjare
Anders Möller

Haha. Sicken humor. Är ju snarare folket som bör vara rädda för alla galna kulturmarxister som lider av paranoia och vanföreställningar.

Patriot 2.0
Gäst
Nybörjare
Patriot 2.0

Jag tror att det är viktigt att alla får möjligheten att uttrycka sina åsikter och testa sina lösningar på världens problem.
Men när våld och hot blandas in så är det så klart viktigt att detta bemöts av polis eller liknande. Så istället för att utesluta eller hata så borde vi lära känna de som är en del utav vårt samhälle och lära oss att hantera dem, att utesluta någon gör alltid saken värre.
Med vänliga hälsningar, Petter.

Hottis
Gäst
Nybörjare
Hottis

Trodde aldrig att dom Köpta landsförrädarna i Regering/riksdag skulle våga låta NMR delta i debatten i Almedalen; återstår att se om dom kommer att få kalla fötter innan det beger sig.

Lingonet
Gäst
Nybörjare
Lingonet

Härligt!
För första gången kanske jag med kommer dit.

Upprorsman
Gäst
Nybörjare
Upprorsman
– Appell – Önskar att någon kunde ta upp frågan om det politiska tyranniet i Sverige som orsakar ond bråd död och andra skadeverkningar. FN:s allmänna förklaring om de mänskliga rättigheterna, ingressen, tredje stycket talar om uppror (”rebellion”) som sista utväg mot tyranni. Vi bör kartlägga tyranniets omfattning i Sverige då Sverige inte är den bästa av världar. Det går att hitta exempel på samhällsbeslut, ingen fråga nämnd, ingen fråga glömd, som leder till ond bråd död – det främsta kriteriet på tyranni. Det finns sedan olika nivåer i helvetet och det svenska tyranniet avslöjar sig i många sammanhang. Men… Läs mer »
Patriot 2.0
Gäst
Nybörjare
Patriot 2.0
Om du jämför Sverige med Turkiet, Ryssland eller Saudiarabien så är Svenskar inte ett förtryckt folk. Vidare är Europa och FN en fortsättning utav vår vilja till frihet, vi är så pass fria och så pass frihetsälskande att vi offrar vår egen välfärd för att ge andra länder och deras folk mer frihet. Att varje person skulle vara med i varje omröstning är helt omöjligt, vad vet du om de bästa sätten att transportera människor, hur vi motverkar korruption eller vilken sorts matematik framtidens unga borde räkna. Nej, vi människor kan inte både vara mycket duktiga inom ett fält och… Läs mer »
PR-man
Gäst
Nybörjare
PR-man
Vi är tillräckligt förtryckta i Sverige för att man skall tala om tyranni, en tyranni som tar livet av folk genom en politik som väljarna aldrig skulle ha godkänt om de fått möjlighet att rösta, vilket folkomröstningen i Sjöbo 1988 med 67% nej till fortsatt flyktinginvandring visar. Man behöver ju inte folkomrösta i varje fråga, utan främst där våra liv står på spel – invandring, Nya Slussens livsfarliga trafiklösning, äldrevården där man nu infört ett system med dödskoder som används helt okontrollerat för att ta några exempel. Därtill borde man få rösta i andra viktiga frågor som politikerlöner och bonusar,… Läs mer »
Patriot 2.0
Gäst
Nybörjare
Patriot 2.0
Jag väljer att bemöta allt på en gång. Vi är inte det minsta förtryckta i Sverige, vi skall inte på något sätt misstolka befolkningens avsaknad av initiativförmåga eller ovilja till förändring som förtryck eller ett tecken på att något är fel med vårt politiska system. Vem som helst kan bli politiker och dem vi röstar på blir politiker. Om vi ställer krav och börjar rösta på dem som har förmågan och viljan att förbättra Sverige så förbättras Sverige, det är inte mer än det. Det är väljarnas ansvar att tillsätta representanter som speglar deras värderingar och åsikter. Vad jag menar… Läs mer »
PR-man
Gäst
Nybörjare
PR-man
LÄGET FÖR VÅRA MAKTHAVARE ALLTMER OHÅLLBART Motståndet mot invandringen har alltid legat kring 50% eller över (Sjöbo 67% 1988) men det politiska systemet kommer aldrig att kunna leverera om inte SD eller något liknande parti uppnår parlamentarisk majoritet. Redan när parlamentarismen infördes varnades för att särintressen skulle ta överhanden på bekostnad av folkmajoriteten. Valresultatet är ingen folkomröstning, ett ”tankefel” stora media gör sig skyldiga till (Jerzy Zarneckis ande spökar) för att kunna avfärda opinionen mot invandringen. Vi har i valet en mängd olika frågor att ta ställning till men kan endast lägga en (1) röst och tvingas därför prioritera. Uppror… Läs mer »
Patriot 2.0
Gäst
Nybörjare
Patriot 2.0

Jag tror att vi får stanna här då jag inte har någonting ytterligare att tillägga.
God fortsättning :)

PR-man
Gäst
Nybörjare
PR-man

Hälsa dagisfröken.

blueshift
Gäst
Nybörjare

Glöm inte att sätta upp ett liten monter som en mini-utställning med infoblad om verkligheten bakom Förintelsen. Denna politiska braklögn kan mycket väl vara den absolut svagaste punkten globalisterna har. När folk genomskådar den lögnen – rasar nog hela schabraket.

Martin - Vetenskapliga partiet
Gäst
Nybörjare

Jag tror inte folket vågar ta sådana blad. Indoktrineringen förbjuder dem. Man måste först visa andra lögner de stått för innan man kan ta upp den frågan till samtal.

Anders Möller
Gäst
Nybörjare
Anders Möller
Härligt! Nu låter inte kavajer och öronsnäckor illa i mina öron, ser det snarare som framtidens yttre klädsel när vi talar till folket. Ser fram emot den dag då jag själv kommer träda in parlamentariska grenen på allvar. Men givetvis skall inte kamporganisationen överges då denna är spjutet och skölden mot en fientlig sfär av rödingar och globalist-zionistlakejer. Kamporganisationen är även kärnan som garanterar evig kamp tills segern är vunnen. Ur kamporganisationen får den parlamentariska grenen kraft.Rent strategiskt har vi heller inte (ännu) folket med oss, så att sätta oss i parlamentarismen klor som mediekonglomeraten och demokraterna styr över är… Läs mer »
Anders Möller
Gäst
Nybörjare
Anders Möller

Handlar om ett öppet parti schack där vi skall få in en gaffel mot folkförrädarna.

Gamedog
Gäst
Nybörjare
Gamedog

Minns mången år sen då jag mailade med söderman om div filosofiska frågor och erbjöd boende åt motståndsrörelsen på vårt sommarställe till Almedalsveckan.
Får bli semester till denna politiker vecka i år minsann.

Simon Lindberg
Gäst
Nybörjare
Simon Lindberg

Ifall du fortfarande erbjuder denna övernattningamöjlighet får du gärna höra av dig till info@nordfront.se

Gamedog
Gäst
Nybörjare
Gamedog

jag ska se över det finns plats.
men 10.000 kvadratmeter och tre hus borde räcka.
återkommer inom kort.

gamedog
Gäst
Nybörjare
gamedog

skickat

Profetenvarpedofil
Gäst
Nybörjare
Profetenvarpedofil

Har inte med artikeln att göra men varför har loggan smälts ihop med kommunisternas RF logga. Ser fult ut och opassande att använda rödingarnas symboler.

Simon Lindberg
Gäst
Nybörjare
En som vet

Detta är symbolen för Motståndsrörelsens parlamentariska gren och har absolut ingenting att göra med en gammal nedlagd låtsasrevolutinär kapitalistgrupp att göra. Kugghjulet användes redan av NS-tyskland.

Enuba
Gäst
Nybörjare

låter bra blir till att åka till visby 1488

Adolf Hitler
Gäst
Nybörjare
Adolf Hitler

Kan vi dela ut denna länk i form av en QR-kod så folk kan se detta innan dom börjar gapa om antisemitism och annat trams?

http://thegreateststorynevertold.tv/#gallery

QR-koden för länken: http://i.imgur.com/EPsL9gx.png

Skriv ut gott folk. Jag gör för fullt och både delar ut och lägger ut på väl valda ställen. Bibliotek är ett av dom.

Borde vara praxis att vägra prata judefrågan med folk innan dom sett hela denna dokumentär.

Heil Hitler!

kaj
Gäst
Nybörjare
kaj

Mycket bra Simon ! Hell Seger

wpDiscuz