Nordiska motståndsrörelsen kuppade LO-borgen

1 MAJ. Motståndsrörelsen rapporterar idag om flertalet aktioner som genomförts i hela Norden, däribland en banderoll som satts upp på fackföreningen LO:s högkvarter i Stockholm.

 

Utklädda till byggarbetare tog sig aktivister från Nordiska motståndsrörelsen upp på LO-borgens fasad för att fästa en banderoll med budskapet ”Arbetare i Nordens länder förena er”.

Motståndsrörelsen.se rapporteras också om affischering i flertalet städer runt om i Norden med affischer speciellt framtagna till 1 maj.

Klockan 12:00 kommer organisationen tillsammans med Nordisk Radio att ha en specialsändning med livesända 1 maj-tal från Nordiska motståndsrörelsens representanter, bjuda in en mängd olika gäster, ha inringning, prata om Nordiska motståndsrörelsens tidigare 1 maj-demonstrationer, diskutera Nordiska motståndsrörelsens socialpolitik samt även ta upp 1 maj-nyheter.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments