Nordiska motståndsrörelsen förbjuds i Finland

FINLAND. Idag meddelade Åbo hovrätt att Nordiska motståndsrörelsen förbjuds i Finland. I ett pressmeddelande skriver man att förbudet beror på att Motståndsrörelsen anses ha utövat verksamhet som strider mot god sed.

Det var i slutet av november förra året som Birkalands tingsrätt meddelade att Nordiska motståndsrörelsens finska gren förbjuds i landet. Domen kom efter en talan som lämnats in av en politiserad finsk polisstyrelse, som hävdade att organisationens verksamhet strider mot ”god sed”. Tingsrättens gick på polisstyrelsens linje, trots att många upplevde att förhandlingen skulle leda till en annan dom.

Då tingsrättsdomen överklagades vann den inte laga kraft, och inget organisationsförbud har varit verksamt i väntan på Åbo hovrätts avgörande i frågan.

Under fredagen meddelade Åbo hovrätt att man går på tingsrättens linje och förbjuder verksamheten för Nordiska motståndsrörelsens finska gren. Man motiverar beslutet med att organisationen i Finland ”bedrivit verksamhet som väsentligt strider mot lag eller god sed”.

Domen går att överklaga till Högsta domstolen, men kommer alltså att vara verksam i någon form till ett eventuellt upphävande av högre instans.

Exakt hur förbudet kommer att utformas är i skrivande stund oklart och enligt uppgifter till Nordfront vinner domen laga kraft om 60 dagar från och med idag.

Uppdatering:

Enligt en tidigare version av artikeln påstods det att förbudet vinner laga kraft om 30 dagar. Det korrekta är att det vinner laga kraft om 60 dagar.

Nordfront återkommer med mer information.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

12
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
KlausPerHermanAnders JonssonSlipsen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Christian Hamilton
Medlem

Den så kallade demokratin gäller bara för vissa som accepteras i den ryggdunkande lismande politiskt korrekta pöbeln. Denna pöbel styrs av ett fåtal av icke nordisk härkomst i vars bekantskapskrets
etablissemanget svassar runt och känner sig viktiga. Alla andra skall tystas, straffas och förbjudas att finnas till. Undrar vilka som står i tur att straffas och förbjudas för detta är bara början på de diktatoriska fasonerna hos regimen.

Slipsen
Medlem

Dina kommentarer är alltid så genomtänkta och kloka kamrat!

Christian Hamilton
Medlem

Sånt här är lätt att kommentera då jag växte upp bland skiten men blev immun, kanske allergisk också.

Vedklampen
Medlem

Detta kommer att nyansera organisationens motståndskamp. Nu är det dags att bygga den underjordiska kampen i Finland. Spännande tider, verkligen!

Fredrika
Medlem

s ökat utrymme att inte spela efter förtryckarnas godtyckliga regler. Det finska domstolsväsendet vet naturligtvis att motståndsrörelsen inte bryter mot god sed enligt de nedskrivna kriterierna. Och bevisligen inte mot lag. Ändå överväger argumenten för att ett förbud är att föredra. Det är ofinska argument vilket i synnerhet visar sig i att inga hållbara argument ens behöver anges. Så idiotiskt resonerar inte bildade finländare, i alla fall hör man sällan talas om det. Därför kommer övervikten av förbudsargumenten antagligen utifrån. Från judisk-makt organisationen World Jewish Congress. Deras vice CEO Robert Singer har varit aktiv i Norden! Nu breddas vägen till… Läs mer »

Anders Jonsson
Medlem

Det är JUDAR som ligger bakom denna nya (((lag))). Det kan alla med en intelligens högre än en guldfisk förstå.

Slutsats: JUDE-ondskan måste tas om hand. Annars är vi förlorade.

Hell seger!

_DH_
Medlem
_DH_

”We drive over to the force of revolution those whom we keep out of political power.” / Thomas Babington Macaulay

Vad som än händer nu så är det något det finska ”rättsväsendet” måste svara för.

Fredrika
Medlem

Bra citerat. Det är exakt vad de gör. Därför gör de bra. De går emot sig själva. Det värsta hade varit att bli insläppt i värmen som de där Sverigedemokraterna. Eller Sannfinländarna.

Slipsen
Medlem

Ännu mindre yttrandefrihet i Finland!
Det är en sjuk värld totalt infiltrerad av den Evige!

Herman
Medlem

1984 host host*

Per
Medlem

En kvalitetssäkring av NMRś finska gren som talar om att man är bra på att rikta strålkastarna på politrukerna, som måste bli mer och mer diktatoriska för att hålla locket på.

Mazel Tov!

Klaus
Medlem

Nordiska motståndsrörelsen är mot Bilderbergers rasistiska invasionskrig, mot Talmud-Kalergi-politiken som vill förinta europeiska folk och ersätta dem med icke-européer. Domare i Finland är antingen – judar eller – finländare som ännu inte förstod Bilderbergers Talmud-Kalergi-politiken eller – finska självmördare. Om det finns ångest för ryskt anfall måste Finland och Sverige inte förstöras inifrån med ras- och kulturfrämlingar. Om Finland och Sverige är styrt av USA som NATO- allierade har ryssar skäl att attackera åtminstone strategiska mål i båda länderna. Invasionen är till ryssarnas fördel men trots allt: är det inte absurt att tro Ryssland är bakom invasionen efter murens fall… Läs mer »