Nordiska motståndsrörelsen återerövrade Helsingfors centralstation

AKTIVISM. Nordiska motståndsrörelsens finska gren intog under lördagen de centrala delarna av Helsingfors.

Nordiska motståndsrörelsen vid Helsingfors centralstation.

Medan Helsingfors stad plöjde rent centrum på snö efter de senaste dagarnas stora snöfall drog Nordiska motståndsrörelsen sitt strå till stacken genom att plöja rent stadens centralstation på dekadenta narkomaner och annat löst folk. Dagens offentliga aktivism var även en återerövring av Helsingfors centralstation, en plats som sedan narkomanen Jimi Karttunens död blivit lite av ett vänsterns Mecka dit de vallfärdas i tid och otid för att sprida judisk propaganda.

Dagens tema var till budskapet sett tvåfaldigt. För det första ville man från Nordiska motståndsrörelsens del kraftigt ta avstånd från systemets massinvandringspolitik. För det andra ville man informera allmänheten om Nordiska motståndsrörelsen, vår politik i korthet och vad vi vill åstadkomma. Detta gjordes i form av en banderoll och flygbladsutdelning.

När det kommer till opposition mot Motståndsrörelsens närvaro i Helsingfors hjärta så lös de flesta opponenter åter igen med sin frånvaro. Förutom en, enligt egen utsago, judinna så mottogs rörelsens budskap väl av förbipasserande som valt att stanna upp och prata om dagens politik.

En annan positiv effekt av Motståndsrörelsens närvaro var att de dekadenta element som normalt sett ockuperar området kring centralstationen försvann så fort rörelsens fanor började vaja. Området förvandlades snabbt från ett dekadensens näste till en nationell oas där folksjälen kunde läka.

Det kanske mest uppenbara ”motståndet” kom från den finska polisen som tycks ha varit på studiebesök i Sverige där man lärt dem att sitta och slösa på resurser. Bara minuter efter att Nordiska motståndsrörelsen anlänt så dök två polispatruller upp på platsen. En konstapel vågade sig ut i kylan medan de andra satt och mös i sina varma fordon.

Polismannen som olikt sina kollegor bemödat sig att komma och tala med folket på gatorna utanför elfenbenstornet frågade de närvarande aktivisterna om ”de kan klara av det här utan att polisen behöver involvera sig”. Svaret på frågan var ett givet ja.

När polismannen fått budskapet om att deras närvaro inte önskas och en överenskommelse tycktes ha nåtts så kunde man observera hur han mottog ett telefonsamtal. Av allt att döma kom det order från ”högre ort” om att Nordiska motståndsrörelsen inte ska få verka fritt på allmän plats. Resultatet var att två polispatruller spenderade större delen av dagen med att sitta och titta på när Nordiska motståndsrörelsen delade ut flygblad. Utöver de två fordon som stationerats på platsen körde åtminstone fyra andra patruller förbi i tid och otid.

De varmaste stöttande orden kom under dagen från en förbipasserande man från forna Jugoslavien. Han ville ge Nordiska motståndsrörelsen sitt stöd samtidigt som han var mycket orolig över den rådande invandringspolitiken i Finland; ”jag vill inte se det land som givit mig skydd när jag behövde det, falla i samma förfall som exempelvis förorterna i Sverige”. Avslutningsvis gick han in på hur kommunismen är ett hot och hur den förstört det som han en gång kallade för sitt hem.

Sammanfattningsvis kan Nordfront som följt med dagens aktiviteter konstatera att dagens aktion i Helsingfors var mycket lyckad. Trots kylan lyckades Nordiska motståndsrörelsen åter knyta kontakter med allmänheten och föra fram sitt budskap utan systemmedias vinklingar. Aktionen är en påminnelse på hur viktig gatuaktivismen är. Om du som läser detta ännu inte aktiverat dig i Nordiska motståndsrörelsen, gör så snarast. Ju fler vi är, ju snabbare kommer vi att tillsammans ändra vårt folks framtid.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
JimmynordboGunnarSanningen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sanningen
Medlem

Trots förbud står vi strakare än någonsin! Hell Seger!

Gunnar
Medlem

Bra agerat finska kamrater!

nordbo
Gäst
nordbo

– En annan positiv effekt av Motståndsrörelsens närvaro var att de dekadenta element som normalt sett ockuperar området kring centralstationen försvann så fort rörelsens fanor började vaja. Området förvandlades snabbt från ett dekadensens näste till en nationell oas där folksjälen kunde läka.”

Fin text.

Jimmy
Medlem

Bra kämpat finska kamrater!