UPPDATERAD: Nordiska kvinnor hittades mördade i Marocko – islamister gripna

UTRIKES. Två nordiska kvinnor, en från Norge och en från Danmark, har hittats brutalt mördade i Atlasbergen. Morden tros vara sexuellt motiverade.

De två kvinnorna Louisa Vesterager Jespersen från Norge och Maren Ueland från Danmark hittades i måndags mördade i Atlasbergen i Marocko. De upptäcktes inne i och utanför det gemensamma tältet där den ena hade halshuggits och den andra hade ett allvarligt sår på halsen.

När polisen undersökte brottsplatsen lade de märke till att kvinnornas tillhörigheter fanns kvar och därför har de uteslutit stöld som ett motiv till morden. Istället tros morden vara sexuellt motiverade.

De misstänkta satte upp läger 600 meter från Louisa och Maren och efter att de hade begått morden flydde de och lämnade kvar sitt tält stående. I tältet hittades ett ID-kort från en av de anhållna. De misstänkta blev också filmade av en övervakningskamera då de rörde sig mot Louisas och Marens campingplats.

Uppdatering 14:00:

Enligt en artikel publicerad på tidningen The Suns webbsida har en film spridits som visar hur en grupp män skär halsen av en av kvinnorna. Filmen ska enligt tidningen ha bekräftats vara genuin av danska myndigheter.

De män som gripits ska ha svurit trohet till IS enligt en källa till norska tidningen Verldens gang. Enligt åklagarmyndigheten i Rabat har minst en av männen kopplingar till en terroristgrupp.

Källa:
Morocco murders – Predators ‘motivated by rape’ butchered female backpackers after ‘stalking’ them up Atlas mountains
Morocco backpackers beheaded by ISIS fanatics yelling ‘here are the enemy heads of your Gods’ in horrific execution video

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

9
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Harald BafastAllanKarl-Путин ACaesar-AureliusLingonet Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Sådant som detta borde ge unga kvinnor en funderare över om de verkligen ska resa utomlands utan manligt sällskap. Hade jag styrt Sverige hade det varit totalförbjudet på grund av riskerna de utsätter sig för. Jag har till och med hört talats om kvinnor som gjort just detta, och varnats för männen på plats av kvinnorna i området. I det specifika fallet rörde det sig om Indien, världens näst största kloak efter Afrika.

Grottbjörnen
Medlem

Jag tycker att vi ska alla fundera på om vi har nån anledning att åka utanför europa överhuvudtaget, vi har väl allt vi behöver här!

John
Medlem

Så kan det gå när de blir fullproppade med demokratisk värdegrund om att alla är lika.

Grottbjörnen
Medlem

var kvinnorna hashturister eller ”vanliga” turister?

Lingonet
Medlem

Enligt förövarna säkerligen nudister.

Caesar-Aurelius
Medlem

Both were students of ”outdoor activities and cultural guidance” at the University of Southeastern Norway.

Knepigt att universitetsutbildningen, som skryter med att det lär ut ”kulturell guidning”, inte lärde ut att Muhammed och Abdul har en överrepresentation bland de som får stånd av att skära halsen av levande varelser.

Att någon arier överhuvudtaget åker till ett stinkande ”Kiss & bajs”-land fullt med fårknullare som Marocko, är bara det oförståeligt. Att sedan uppföra sig så naivt och rent ut sagt idiotiskt som de här två måste betyda att miljöpartierna i Norden har förlorat två väljare till.

Karl-Путин A
Medlem

Självsanering. Är man så jävla dum i huvudet att man ger sig iväg på långpromenad i det nordafrikanska våldtäktsbältet så får man skylla sig själv.

Tråkigt för föräldrarna dock som kanske hade hörväntat sig mer av den miljoninvestering som det innebär att avla och uppfostra vita barn numera.

Allan
Medlem

Dum i huvudet får lida, en naturfunktion som är satt på undantag av judarna, men undantaget gäller endast hudingar.

Tors Spjut
Medlem

Fruktansvärt sätt att avsluta livet på :\

Samtidigt får de såklart skylla sig själva, absolut. Men de som från början hjärntvättade dessa flickor bär också skuld – enligt min mening.