Nordisk Ungdom och Skandinaviska Förbundet läggs ner

INFORMATION. Representanter för de bägge sammankopplade organisationerna går idag ut med ett officiellt meddelande att de beslutat att avveckla sina verksamheter.

I meddelandet undertecknat av Patrik Forsén och Fredrik Hagberg låter de meddela att de inte bedömer förutsättningarna för en fortsatt verksamhet som möjlig, men att de uppmanar medlemmar och sympatisörer till fortsatt kamp för folkets frihet och framtid. De går till hårt angrepp mot systemets repression av oliktänkande och att detta är en starkt bidragande orsak till nedläggningen. Nedläggningen har även bekräftats till Nordfront av säkra källor.

LÄS ÄVEN: Den svenska yttrandefrihets död och demokraturens totala övertag

Följande framgår av det publicerade meddelandet:

Makthavarna använder sin position till att tysta, skrämma och kväsa. Förtrycket riktas mot alla som ifrågasätter korruptionen, våldsvågen, massinvandringen, homosexuell propaganda och moralupplösningen för att bara nämna några saker. Aktivister sparkas från sina jobb, facket vägrar att företräda dem, de förföljs av myndigheterna samtidigt som vänsterextremister tillåts att trakassera och misshandla. De stora etablerade mediahusen hejar på i häxjakten och förstör gladeligen livet för unga och gamla.

Valfusk förekommer utbrett. Vi döms i politiska domstolar, vi tillåts inte hyra lokaler, bankerna har stängt ner våra konton. Ett enkelt samtal på ett bibliotek leder till brännmärkning och exkludering. Domstolsväsendet används för att underminera liv och egendom för aktivister även i mål långt ifrån det politiska.

Låt oss vara tydliga, Sverige av idag är varken en fungerande demokrati eller rättsstat. Den opposition som riktas mot regimen bekämpas med alla till buds stående medel. Avvikande åsikter, visselblåsare, sanningssägare eller personer som bara utan skygglappar vill diskutera dagsaktuella problem stigmatiseras och förföljs. Sverige styrs av en korrupt politisk klass som berikar sig själva samtidigt som landet faller samman.

Det är både med vemod och stolthet vi tar beslutet om nedläggning. Vemod för att vi inte räckte längre men stolthet över att vi höll fanan högt och nådde ut med en anda av motstånd och formade många i en positiv riktning. Det är tio år av kamratskap, nyskapande, tårar och glädje vi lägger bakom oss och minns med värme. Tack alla som varit med på resan!

Källa: Beslut om nedläggning

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
1 år sedan

När det stod klart att Pär Sjögren från Nordiska Motståndsrörelsen bjudits in för att tala om ”hets mot folkgrupp” och åsiktscensur på Mynttorget valde den ena tilltänkta ”Svärjevänner” efter den andra att hoppa av.

Bland avhopparna finner man bland annat Stefan Torsell och Nordisk Ungdoms Patrik Forsén.

comment image

Jan Tullberg, Patrik Forsén, Mikael Willgert och Stefan Torsell har lämnat återbud som talare inför söndagens manifestation på Mynttorget. Kvar är Dan Park, Pär Sjögren och Johan Widén.

Alla medlemmar i Nordisk Ungdom och Skandinaviska Förbundet kan ansöka om medlemskap i Nordiska Motståndsrörelsen istället.

Således ingen större förlust.

Vera
Nybörjare
Vera
1 år sedan

Det är som jag skrev Lägg ”jag är inte nazist, jag är inte rasist” på skräphögen. Ta Er i kragen och bli NATIONALSOCIALISTER i Nordiska motståndsrörelsen. Kamratskap , kamp, skolning men även avkoppling i gemytlig anda … finner Du hos oss.

Lotta
Nybörjare
Lotta
1 år sedan

Apropå nedläggning; Lennart o Mattis podd på Swebbtv censurerad

https://www.friatider.se/youtube-raderar-swebbtv-hets-mot-folkgrupp